- Telekom mobilszolgáltatások
- Nincs több iPhone 14, az iPhone Air-t viszont lassan már gyártják
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- Mobil flották
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Android szakmai topik
- MIUI / HyperOS topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Anulu79
addikt
válasz Fehercsoki #32255 üzenetére
Ha tudod és tényleg nagyon vágysz rá akkor vedd meg amint lehet. Azért mondom mert én is mielőtt megvettem naponta többször néztem a boltok árait, készleteiet. Volt, hogy ami reggel volt du már elfogyott. Ha meg volt akkor meg du ment feljebb az ára. Láttam olyat is ami 50.000 Ft-al ment feljebb reggelhez képest du 2-kor már.
-
Anulu79
addikt
Azt meg tudom nézni valahol, hogy a vga-n jelenleg milyen bios van? Akartam volna frissíteni de indítás után azt írja, hogy nincs szükség a frissítésre.
-
Anulu79
addikt
Sziasztok!
Az lehet a vga hibája, hogy ha elmegy a kép a motirról? Néha még a gép is kifagy ilyenkor. RTX 3080 Asus Rog Strix az alany. Semmi egyéb jelenség nem szokott lenni ilyenkor.
-
Anulu79
addikt
Köszi mindnekinek! DU meló után rá is vetem magan a gépre.
-
Anulu79
addikt
válasz ScomComputer #28918 üzenetére
Na ez csodálatos lenne. Szerintem kb. 2 hónapja vettem. A korábbi tápomat meg már eladtam.
-
Anulu79
addikt
Sziasztok!
Van egy Asus Rog Strix 3080-am. Most vettem csak észre, hogy a 3 tápcsatlakozónál villog 3 db piros led. Ezek jelentenek valami hibat vagy ez így rendben van? Asus Rog Strix 1000W-os tápra van dugva ha ez számít valamit.
[kép]
Köszönöm előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós kamerák
- Külpolitika
- Politika
- Telekom mobilszolgáltatások
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Nincs több iPhone 14, az iPhone Air-t viszont lassan már gyártják
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Path of Exile 2
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- AKCIÓ! ZOTAC Trinity RTX 3070 Ti OC 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Asus Tuf 3080ti 12gb
- GIGABYTE Nvidia Geforce GTX 1080 TI Aorus
- GAINWARD GHOST RTX 4060 Ti eladó! RGB-s!!! GARANCIA, SZÁMLA (a Te nevedre)!
- BESZÁMÍTÁS! MSI GAMING X TRIO RTX 3070 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest