Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iPhone topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Fotók, videók mobillal
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
Új hozzászólás Aktív témák
-
-=RelakS=-
veterán
válasz
KAMELOT
üzenetére
Én olyasmit várnék el, mint a Stray, csak nem macskával, hanem Slayerrel.
Mostani (pl) Doom-ok: feladat: "Találd meg" ezt-meg azt, amivel kinyitod az ajtót, és mehetsz tovább (mutatja az objective marker, hogy hol "találod", és az utad is egyenesen oda vezet amógy.
Stray: kell ez meg az, gyűjtsd össze őket. A pályán vannak jelek, de ennyi, és össze-vissza barangolhatsz, mint valami mini open world játékban.
Persze, nem kell annyi pofázás, mint a Stray-ben, de ha valamit keresni kell, akkor az tényleg legyen keresés. -
-
KAMELOT
titán
válasz
ScomComputer
üzenetére
Még mindig nem látom azokat a játéokat, ahol szét lehet mindent rombolni, mehetsz akár merre, fejlesztheted magadat és mindig más a story. Ilyen játék a SKYRIM volt.
Ilyen sablon alapján lévő unalmas játékokat nem szeretek. BF-ben legalább lehet rombolni, jó multi az.
Még a HEXEN vagy a HERETIC is jobb volt ezeknél. KINGPIN mekkora játék volt!
Busterftw: Nehazudjáá mééé főrúglak!
Úgyis megveszed a 4090-et!Balu7606: Akkor nyugodtan vedd a 3090ti-t. Gainward is mehet, de én SuprimX venném!
-
Busterftw
nagyúr
válasz
ScomComputer
üzenetére
+1
Igazából akinek számít most az a VR meg a RayTracing, de ez rétegigény. Na meg elindult a 4K gaming is, jönnek az elérhető árú (1000usd) 144Hz monitorok. Szintén rétegigény.Nálam szerintem ez a gen kimarad, 3080ti bőven elég 1440p 165Hz-re. Aztán kitudja
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Árban ezt mi válthatná ami megérné teljesítményben is, a 4080.
Nem kell nekem 4090.
A 3080ti FE 1199eur volt+270eur az Alphacool AIO.
Ha sikerülne egy FE-t behuzni mondjuk 999 eur és elpasszolni a mostanit ennyiért, úgy megérheti.Csak ugye valószínűleg több fogyasztás, meg kitudja milyen lesz a FE cooler.
-
torma1981
veterán
válasz
KAMELOT
üzenetére
Még így is nagyon sok. Kb 30%-kal gyorsabb mint a 3080 amim van. Azt 300k körül el lehetne adni. De ki adna még 300K-t azért, hogy 30% gyorsabb kártyája legyen? Mikor lassan jön a következő gen. NV ki akarja szórni a kártyákat? Akinek van esze vár, had rohadjon rájuk a készlet.
-
KAMELOT
titán
válasz
Balu7606
üzenetére
Mivel Orbler gazdasága előre megy, így ez MO-on 660k alzán.
Én csak a SK árat számoltam át 400Ft-al. Lehet többel kell + még a 7% ÁFA.
GAINWARD-al semmi gond nincs.boogie84: Legújabb driverrel próbáld ki. NV-NV cserélsz akkor minek DDU-zol. Elég csak uninstall driver és install új.
warcat: Az német garis és ugye a legtöbben MO-i garisat akarnak. HA tele van német garisokkal. Hát nem kapkodnak értük.
Laraxior: 1450€ van alza-n is. Több mint 5db
EVGA 3090Ti miért is kerül 600€-al többe, mint a többi példány????
-
warcat
veterán
válasz
Balu7606
üzenetére
nvidia kártyát mindenkinek topikban megtalálod a mailboxde.com használatának leírását, mindfactory egy jó ideig nem szállított csomagtovábbítóra, de miután feltöltődtek a készletek már küldték problémázás nélkül, onnan van az enyém is.
-
warcat
veterán
válasz
Balu7606
üzenetére
Gondolom neki a kevesebb áfájával annyi alzánál. De egyébként meg ~ 605k mindfactory-tól úgy, hogy már nálad csönget vele a GLS. (feltételezve azért annyit, hogy nem a bankoddal váltod az eurót)
-
warcat
veterán
válasz
-=RelakS=-
üzenetére
Különösen ostoba dolog volt a 3090-et átpadozni, ha ezzel tényleg ugrott a garancia, mert a Suprimnak relatíve ok a memóriahűtése (amikor ránéztem, bánya közben tartotta a 90-92 fokot), csak akkor lehetett gond vele ha sufniban működtették, bezsúfolva és/vagy légkondi nélkül.
De akkor meg nem szabad onnan semmi kártyát venni eleve
-
boogie84
veterán
válasz
boogie84
üzenetére
The Ascent az új játék amiben hibaüzenettel kidob. (régi kártyával végig játszottam hiba nélkül)
NFS heat kivág asztalra.
CoD MW (2019), Fatal error-ok.Drivert 511.79.
Kártya és proci sincs húzva. Gyakorlatilag kártyacsere óta csinálja.. úgy voltam vele h csessze meg egy két játék... De most már kezd zavaró lenni.
Gariztatáson gondolkodom.
-
KAMELOT
titán
válasz
-=RelakS=-
üzenetére
Sajnos a nyakukon ragadt, mert drágábban vették, így nem akarnak bukni.
3090ti Suprimx---628.000FtNála sima 3090....700k
Rendesen elbaxták.Ilyen bányászokat meg nem értek. Simán visszahozta a pénzt neki, akkor miért nem adja olcsón, hogy minél gyorsabban megszabaduljon tőle.
Simán 300k alatt kiszórnám. 2ó múlva egy sem lenne
-
-=RelakS=-
veterán
Nem akarom cukkolni az eladót, de ennél már az Aquának is jobb árai vannak

3090 vonalon még a ti is olcsóbb XDEhhez a bánya felszámoláshoz is sok sikert kívánok
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Mennyire standard, hogy a 3080Ti gpu játék alatt felmegy akár 80 fokig
80% ventik mellett ami meg már süvít rendesen, ennyivel forróbb a gpu mint a sima 3080-é? -
zebra_hun
veterán
válasz
Laraxior
üzenetére
Mekkora frekin? FH5 szépen megy a frekivel felfelé. Gondolom extreme preset, alapon nekem is annyi, de ha nekicsavarom, akkor szépen megy felfelé ;) Egyébként az a játék nagyon jó lett, szép is, gépigénye sem rossz.
Gyerek gépe elkészült, 1080ti lett benne, ok, nem egy rtx3080, ilyen az 1440 extreme 1080ti-vel.
AVG: 85fps az extreme.
-
Laraxior
titán
104-105FPS-t azért kipasszíroz magából a 3080 1440p-ben

-
s.bala31
őstag
válasz
ForRedGlory
üzenetére
Nemrég megszívtam ezzel a 300-as gamepass-el, csak az ismétlődő fizetési megbízást mondtam le és a következő 2 hónapban mégis leszedte a teljes prémium pass díját. Természetesen én voltam ilyen balfék hogy külön nem mondtam le a szolgáltatást is, de asszem korábban úgy volt hogy nem volt ez szétválasztva, bár lehet rosszul emlékszem.
-
Laraxior
titán
válasz
ForRedGlory
üzenetére
Ez a game még mindig 60EUR?

-
zebra_hun
veterán
válasz
laychi
üzenetére
Szerintem azért, de ez egy nagyon minimális eltérés, a SP egy kimondottan gpu teszt. Annyira 0 a cpu/ram használat, ami nem is baj. TS sem trrhelős, de mégis összetettebb, picivel jobban használ.
Való élet is ilyen, pl nekem a FH5 abszolut tesz nagyívben a cpu-ra. A kis 10400 non k is elboldogul vele, simán meghajt, míg egy Bf alatt elvérzik. Én a TR-t csípem, mint teszt. Bf5 is jó lenne, csak nincs benne BM sajnos. Én kipróbáltam ac 5400MHz-en mindkettőt, SP max 30-40W, TR 150W is van sokszor.
Egyébként ezeket a pontokon kár rugózni, poénnak jó, de a valós felhasználásban ~1-2fps. Pl a 1080ti-vel nem vagyok abszolut lottó nyertes, topikjában egy sima légkavarós minden BM-ban leelőz, de játékban szinte észrevehetetlen. Persze jó egy golden chip, de ezért nem fogok összetörni ;)
SP egy nagyon egyszerű gpu teszt, 3dmarkokból a Firestrike ami összetett, nehezebb. Ott nekem az a kedvenc. -
En most vissza raktam a jatszo gepbe a 3090-et 500w biossal elomelegitem a szobat az ADA-ra
-
Laraxior
titán
[link] Azert megy mar megint az okoskodas, hogy a 4070 megeszik mindent is reggelire a 30xx szeriabol.
Aztan ha meg kijon ugyanugy lesz, mint a 2080Ti vs 3070...
Sebaj, legalabb lesz jóáron 3090ti
-
-
A 3080 strix utan az evga 3080Ti rendesen megzabalt 399Wattot (uv nelkul egyelore). Ha jol neztem akkor a gpu mintha forrobb lenne, de ha ez az extra teljesitmeny feltetele hat legyen. A hutese mondjuk rendben van itt is.
-
laychi
veterán
válasz
Laraxior
üzenetére
Felejtsd El edisönre?
1.5 év elteltével sikerült 3060ti-t lőni + még azután, hogy megvettem is volt készlet. Mondjuk jelenleg is a többnyire elérhető modellek: 3070 ti, 3080 ti és 3090 ti.
Előtte mi volt? Se nv fe, se amd ref. változat..(tudom, te az elején mákos voltál) -
-
ScomComputer
veterán
Hogy legyen már valami ON is..ne csak a sírás....
Aszongya:
"Cheapest RTX 3090 vs Most Expensive RTX 3090" -
warcat
veterán
válasz
abridabri
üzenetére
Legvalószínűbb, hogy 3080 felett beszüntetik a gyártást és lesz annyi, ameddig a készlet tart, a jövő nyár meg nvidia marketinges által etetett pletyka, hogy végre vigyék már a tornyozott halmokban álló kártyákat.
ADA minden jel szerint kész, részvények árfolyamának betesz ha nincsen új termék, és akkor az AMD még nem is lépett.
Jelentősen visszatartani egy elkészült fejlesztést miközben a pénz már benne áll és avul el folyamatosan abszurd. 4070 az persze lehet, hogy csak karácsony után lesz.
-
warcat
veterán
-
Busterftw
nagyúr
Skacok frissitettem az alaplapi biost es volt egy bios reset, de fogalmam sincs mivel kapcsoltam ki a kartyan (+hazban) az RGB-t.
A szoftver nincs fenn, szoval kikapcsoltam es toroltem, viszont ugy is maradt, szoval valami olyan volt aminek nem kell futnia
Van erre valami program? BIOS-ban nem nagyon talalni beallitast (z690 gaming x)
3080Ti Fe (EisWolf 2 AIO) -
warcat
veterán
válasz
Balu7606
üzenetére
Battlefield@128 a játékmotor lehetőségeit feszegeti igazából, kételkedek benne, hogy VGA lenne a szűk keresztmetszet. Egy tuningolt Suprim 3090 Ti ~10%-ot tud hozni egy átlagos 3090-en, ez nem hoz megváltást (néhány játéknál azért pont átlendít a stabil 60/120 fps @ 4k fölé)
Élvezet birtokolni, de a nap végén a legfőbb előnye, hogy egy oldalon van a VGA chip és a memóriák, és csendben és hűvösen tud maradni egy ennyire csúcsra járatott hardver is.
De 4090-re költeni jóval hatékonyabb lesz. -
zebra_hun
veterán
válasz
ScomComputer
üzenetére
Köszi
-
Laraxior
titán
Kicsit azért bosszantó, hogy lassan 20 éve vagyok itt a pH!-n, gondolom elég sokan látták, vagy tudják, hogy nem azokkal a hardverekkel tolom még mindig, mint regisztrációkor, hanem azóta azért kb mindenféle hardver megfordult nálam...
Főleg, hogy nem csak én vagyok így, hanem Ti is kb hasonló pályafutást tudhattok magatokénak.... Főleg aki neadjisten még ebben is dolgozik....
Már az kibaszta a biztosítékot, amikor istennek nem akarták elhinni a CPU topikjában, hogy márpedig az nem stabil, nem jó, rossz mérés, blabla...
Azóta is ugyanúgy megy mind a CPU, mind a ram... Ennyit erről.
Akkor előszedtem mégegyszer a polc tetejéről a lapot, már úgyis belepi a por...Tény, hogy a GPU kábelen a felső sorban, vagy egy kis kilógó műanyag, ami a csatlakoztatáskor nem vehető észre. Amikor kihúzod, akkor már érezhető ellenállás, de mondom mégegyszer, hogy befelé menet nem.
Azt meg hagyjuk, hogy "aftermarket kábel" Ugyanolyan standard, mint a többi, és nem is a legolcsóbb fajta.
Hála a jóistennek 4+4pines kábelem nincsen pluszban, csak ami a gépben van... De ott a linkelt kép...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Xiaomi Poco F3 dual 6/128GB / 12 hónap jótállás
- LG UltraGear 45GS95QX-B OLED Monitor! 45" 3440x1440 / 240Hz / 0.03ms / G-Sync / FreeSync! BeszámítOK
- Dell Precision 5560,15.6",FHD+, i7-11850H,16GB DDR4,1TB SSD,Nvidia T1200 4GB VGA,WIN11
- Xiaomi Redmi Note 14 / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- AKCIÓ! GIGABYTE B360N i5 9600KF 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Zalman T3 Plus 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Úgyis megveszed a 4090-et!

Rendesen elbaxták.

2280-at viszont tartja.