- CES 2025: A Garmin Instinct is AMOLED-re váltott
- CES 2025: 6 centiméteres akadályt mászik meg ez a porszívó
- CES 2025: Ötletes és bivalyerős külső akkut hozott az Anker
- CES 2025: Piacra kerül végre a kifejezetten vékony Velia okosgyűrű
- CES 2025: Vagy rúd, vagy morzsa, vagy robot, de mindenképpen porszívó
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- CES 2025: Ötletes és bivalyerős külső akkut hozott az Anker
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
-
Mobilarena
Aktuális ajánlatok topikja: [link]
-
PROHARDVER!
(rögzített hozzászólás)
Politikát és OFF hozzászólásokat mellőzzétek. Köszönjük.
Új hozzászólás Aktív témák
-
echterion
nagyúr
válasz VikMorroHun #12761 üzenetére
Ne haragudj, de nem érzem úgy, hogy jó bizniszt kötöttél. Főleg annak fényében, hogy az euro-t egyre drágábban tudjuk megvenni, valszeg ezért is fogynak a kártyák, mert várható némi árkorrekció, kevésbé valószínű, hogy kriptóárfolyam-kilövésre bazíroznak sokan.
-
echterion
nagyúr
válasz ericdrawen74 #12703 üzenetére
Mivel írattad ki ezeket? Te adtál neki neveket vagy az a program nevezi így a szenzorokat? Gpupch-ról még nem hallottam, ami persze nem jelenti azt, hogy nincs, ellenben alaplapi simán lehet és ennyi is szokott lenni sok lapon alapállapotban.
-
echterion
nagyúr
válasz ericdrawen74 #12700 üzenetére
Ha áll a venti a gpu-n és nem túl szellős a házad, akkor akár az is lehet. Vagy ha a vga-d is vizes, akkor simán lehet az, amennyiben oda nem megy a víz a blokkról.
[ Szerkesztve ]
-
echterion
nagyúr
válasz BigBlackDog #12670 üzenetére
Plusz 10-20ezret megér, mert később pont a márka ismeretlensége miatt könnyebb lesz azokat eladni, de többet szerintem nem. Egy igen combos hűtő van rajta (a Manli 3080-asét kapta meg, vastagabb, mint a Gainward Phoenix 3080), sztem bőven elbír a gpu-val meg a vramokkal. Timespy alatt 80 fok körül áll be auto ventivel a vram temp.
-
echterion
nagyúr
válasz BigBlackDog #12666 üzenetére
Itt fentebb pár hsz-szel pont van pár teszt azokról a Manlikról.
-
echterion
nagyúr
-
echterion
nagyúr
válasz dannyl #12629 üzenetére
Ne csinálj belőle gondot, így megvan a teljes infó, használni kell a kártyákat, nem méregetni.
Raidon: a német gari csak annyi, hogy kicsit több kifelé a postaöltség (10k+ attól függően, hogy milyen opciókkal küldöd ki, nekem pl. pár hónapja 13k volt sima gls küldéssel), visszafelé a kisker állja a postát.
-
echterion
nagyúr
válasz rasotamas #12605 üzenetére
Igencsak böszme vastag borda van rajta. Ilyen a 3080-asokon szokott lenni. Jöjjön az a teszt egy max-ra rakott gpuz sensor füllel, hadd lássuk, mennyire jó ez a hűtés. Szemre faszányosnak tűnik, a vramok is a hűtőtömb alatt vannak, nem holni külön minibordázott gagyimamimegoldást alkalmaznak, mint némely Asus kártya.
-
echterion
nagyúr
válasz gainwardgs #12597 üzenetére
Pakold be a kosaradba az adott terméket és jelöld be hazánkat, így kiköpi a szállítási díjtat (10-15€ jellemzően). Ja, ha hozzánk rendeled, akkor az ára is magasabb lesz a cuccnak, mert a német helyett a magyar áfával fog számolni.
A gari az nálunk is háztól-házig, kapsz egy pdf-et, aztán ingyé' rendelsz futárt a rossz kártyához.Mod: Megnéztem neked, nem ócsó':
[ Szerkesztve ]
-
echterion
nagyúr
-
echterion
nagyúr
EVGA 3070ti XC3 hűtése mennyire sikerült jól? Hangerő és hatékonyság tekintetében van olyan jó, mint egy Gainward Phoenix kártya? E kettő között vacillálok most, e a gari egyszerűsége miatt az EVGA felé húz a szívem.
-
echterion
nagyúr
-
echterion
nagyúr
válasz 4264adam #12098 üzenetére
A kihajtás nem mozgat meg, a pénzügyi keret adott, ennél több most nincs benne. Ha elmegy valahol 310-320 között a kártyám, akkor az jó nekem, van némi euró korábbról, így nem ezen a böszmeteg árfolyamon kellene vennem kint egy új kártyát.
Köszi a tippet, én is a 10400f felé hajlok, mondhatni megerősítetted ezt.******
-
echterion
nagyúr
Sziasztok,
Egy ideje van már egy TUF 3070-em, de tervezem Ti-re cserélni (ha elkel végre ). Gépet kellene építenem hozzá és az anyagi dolgok két lehetőséget hagynak. Van egy rendelésem, amit teljesíteni is fognak egy i3 12100f-re 42ezerért, ehhez vehetnék egy B660m HDV lapot (B660 alá nem mennék semmiképp), ami kb. 38-39ezer. Illetve van lehetőségem ennél egy tízessel olcsóbban venni egy TUF B460-PLUS és i5 10400f kombót. Ti melyiket választanátok? A ram ugyanaz, az már adott.
Ha meglesz a gép, majd jönnek teszteredmények is.******
-
echterion
nagyúr
-
echterion
nagyúr
válasz perfegor17 #10048 üzenetére
És a hotspot az mennyi? Az a lényegesebb info, nem a gpu hőmérséklet.
-
echterion
nagyúr
A gamer felmelegíti a kártyát, majd visszahűti. Minden alkalommal, amikor játszik. Ha minden másnap játszik, akkor évente 182x, ha napi többször, akkor ez a szám még magasabb. A bányász meg felmelegíti, aztán csak járatja konstans 60-70 fok körül (gpu hotspot, mem.junct.), a kevésbé eszes 80 fok körül. De konstans. Ez kevésbé terheli a forrasztást, puszta fizika.
A mem.vezérlő, na azt terheli sokkal jobban, meg a vram-ot. Illetve léghűtéses kártyáknál a ventiket, de az filléres tétel a többihez képest.Az az összehasonlítás valóban nem állja meg a helyét, de ezt nem is kérdőjeleztem meg, nem tudom, miért írod ezt nekem, ezt valaki másnak szánd. A fenti bekezdést szerettem volna mindenképp tisztázni, mert amit a forrasztásokról írtál, valótlanság volt. Ennyi, peace.
-
-
echterion
nagyúr
válasz Viiktor1989 #10030 üzenetére
Vegyél bontatlant, az még nem állt be sehova csákányozni. De ha pár hónapos garis kártyát veszel, azzal se lősz nagyon mellé, azért az még nem annyi idő, hogy nagyon megviselné a kártyát.
-
echterion
nagyúr
Hehe, EVGA oldala le is döglött.
-
echterion
nagyúr
válasz Találtgyerek #9771 üzenetére
Egy Barrow D5 pumpa+150ml-es Aqualis tartály, egy i7 6700k Magicool Butterfly blokkal (ez ha minden jól megy, le lesz cserélve egy M9A Monoblokkra) és egy 45-ös tripla radi 3 ventivel hűti a dolgokat.
-
echterion
nagyúr
Köszi. Itt aprón vettem bontatlanul egy eladótól. Németből olcsóbb lett volna, de hetek óta nem láttam az általam figyelt boltokban.
Mellesleg sztem kiváló kártya, nem bántam meg, hogy lecseréltem a léghűtéses kártyám egy ilyenre. 50-52 fokos HZD alatt, ami szvsz remek, bányászni is tud, 121W mellett 62 MH/s megvan stabilan, hiba nélkül.******
-
echterion
nagyúr
Hát igen, valami ilyesmit érzek én is. 4,8-ra húzva a procit sokkal jobban szalad a HZD teszt szemmel is láthatóan mega számok nyelvén is, meg a Timespy teszt is jobb eredményt mutat így, bár még nem az igazi az se. Viszont maga a kártya nagyon jó, 50 fok körüli hőfokokat mutat, ami tetszik. Csak annak a fránya rgb kábelnek kellene valami csatit találnom, mert a lapomon csak 4-es csati van, ennek meg hármas dugója van.
-
echterion
nagyúr
Üdv Urak,
Belépek a klubba. A kártyám: Asus EKWB RTX 3070. Nem tudom, van már itt valakinek tapasztalata ezzel a kártyával?
Egy 6700k társaságába került, ami lehet, hogy kevés lesz neki. Vagy tuningolva olyan 4,5-4,8 GHz körül már jó is lehet akár? Egy gyors Horizon Zero Dawn bechmark alatt 90% felett volt végig a proci 4,2 GHz-en.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell notebook topic
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Több autót adhat el a BYD, mint a Ford és a Honda
- Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- CES 2025: az NVIDIA prezentálta az új GeForce-okat
- Nők, nőügyek (18+)
- Microsoft Office és Office 365 topic
- Tőzsde és gazdaság
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...