- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Kikapcsolva is megtalálható a OnePlus 13
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Yettel topik
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
-
Mobilarena
Aktuális ajánlatok topikja: [link]
-
PROHARDVER!
(rögzített hozzászólás)
Politikát és OFF hozzászólásokat mellőzzétek. Köszönjük.
Új hozzászólás Aktív témák
-
BerserkGuts
őstag
Elméletben csak minimális fps különbség lehetséges 1--8 fps
a tesztek alapján is úgy látni de mégis gyakorlatban a gyengébb kártyák hosszú távon nagyobb gamelésnél elhasalhatnak gyakrabban laggolnak ez kompetitív gémelésnél lehet baj.Pl:Asusról azt gondoltam minőséget gyárt csak de az a 1 ventis phoenix eléggé elhasalt persze lehet kompenzálni jobb házhűtéssel vagy gyengébb grafikával akkor nem melegedik annyira hogy laggoljon.
12600KF/ROG Strix 4070ti/ROG Strix B660/Noctua NH-D15S/ROG Strix AuraEdition 850W/SamsungOdysseyG7 32" 1440p/ThermaltakeTower900/RazerViper8K/F4-3200C14D-16GFX(FlareX)/Kingston A2000
-
Puma K
nagyúr
Használj felskálázott felbontást.
A felbontás növelés egymagában arányosan kevesebb erőforrást igényel mint pl a 4x vagy akár 8x-os élsimítások... ráadásul gyakorlatilag az összes AA mossa a képet kisebb-nagyobb mértékben... míg a felbontásnöveléssel élesedik és részletesebb lesz a látvány. Egyszerűen jobb ránézni.
Az offline-single játékokat rendszerint 5120x2880-ban vagy ettől kisebb de 2560x1440-től nagyobb felbontások valamelyikében játszottam. Amelyik online-multi játékot meg bírt a vas azt szintén, 2560x1440-től nagyobb felbontásban játszottam. Ha volt akkor maximum FXAA-t raktam rá, de inkább ezt is mellőztem lehetőség szerint.
A grafikai részletesség meg rendszerint High volt vagy esetleg High-Very High keverve. Motion blur és egyéb okádék effektek kikapcsolva. Egyszerűen a High-tól nagyobb grafikai beállítások csak arra jók, hogy lezabálják a teljesítmény = kevesebb FPS-ed legyen, de alig ad a látványhoz.
[ Szerkesztve ]
"Cuccok: csattogós lepke és tiki-taki" └[ʘヘʘ]┘
-
sixpak
nagyúr
De most, hogy ránéztem, mindegy is....
https://www.flickr.com/photos/86396338@N05/
-
sixpak
nagyúr
Így van, W10 van nálam.
Nem kompatibilis a gépem a 11-el, azt írja a gépházba.
Persze nyilván az, de basszák, én egy felesleges gombmyomást nem vagyok hajlandó csinálni azért, hogy használjam a szarjukat.Szerk.: amúgy nem néztem mi a baja, csak próbából elindítottam még régebben, írta hogy a gépem nem felem meg a követelményeknek, aztán hagytam is, nem foglalkoztam vele, jó nekem a 10.
[ Szerkesztve ]
https://www.flickr.com/photos/86396338@N05/
-
RM007
addikt
Mintha nem is ugyanaz a vga kártya dolgozna. Az a baj hogy nálam végig fogyasztásilag csak 100W és alatt dolgozik a vga bizonyára a proci miatt, habár az sosincs kimaxolva. Szóval a kihasználtság kb 50% ezért a nagy eltérés.
Amúgy lehet ezzel is az van mint a Microsoft Flight Simulator esetén. Először borzalom, aztán mentem és megvettem és mindjárt más lett a helyzet. Nem mindegy milyen verziót használunk.
[ Szerkesztve ]
Clevo P751TM1 i9-9900K, DDR4 96GB 3200Mhz, 1TB M.2 Sata + 2TB M.2 NVME, 2TB HDD, Nvidia Geforce Zotac Trinity RTX 4080 Super (desktop 320W) Éljen Vlagyimir Vlagyimirovics Putyin !!!
Új hozzászólás Aktív témák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Telekom mobilszolgáltatások
- CES 2025: elkészült a HDMI 2.2-es verziója
- Jelszókezelők
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest