-
Mobilarena
Aktuális ajánlatok topikja: [link]
-
PROHARDVER!
(rögzített hozzászólás)
Politikát és OFF hozzászólásokat mellőzzétek. Köszönjük.
Új hozzászólás Aktív témák
-
LoyalGuard
tag
Azert tartom furanak ezt, mert bar ugy nez ki mintha egy vegszamlat kaptunk volna, de az csak megrendeles. Valamint a fizetesi hatarido is nov. 6. Szemelyes atvetellel kertem, szoval ha addig nem jeleznek es nem fizetem ki, gondolom akkor torolni fogjak.
Szoval vadaszok egy masik kartyat ha tudok, de 220-nal tobbert nem nagyon akarnek venni...
Egyebkent a tapasztalatok alapjan itt is a TUF a legjobb mint a 3080-nal?"A pénztártól való távozás után reklamációt nem fogadunk el!" - Ősi kínai mondás
-
AsakuraDave
őstag
Nekem 2hét várakozás után törölték egy 3080-as rendelésem.
"Kedves Vásárlónk! Sajnos a megrendelésedben szereplő termék a továbbiakban nem szerezhető be, ezért a megrendelésedet töröltük. Szívesen segítünk más, hasonló termék kiválasztásában, ha telefonon felkeresed az ügyfélszolgálatot a 06 1 701 1111 számon. Ha előre kifizetted a megrendelést, az összeget a fizetési móddal megegyező módon visszautaljuk Neked. Szíves elnézésedet kérjük és köszönjük a megértésedet."
Se egy 500Ft-os kupon se semmi. Mikor az Aqua küldött egy 3000Ft-os kupont hasonló miatt.... Azért nem kell félteni az Alza-t se, azzal, hogy több országba vannak jelen főleg, hogy raktárral elég jól tudnak csalni a fizetendő adókon.
There's only one thing that hurts people more than lies. It's saying out loud the truth and facts.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- War Thunder - MMO Combat Game
- Digitális Állampolgárság Program
- Milyen légkondit a lakásba?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Gitáros topic
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest