- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Bluetooth-headsetekről általában
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- HMD Fusion - öltöztetnéd megint
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
AxBattler #248 üzenetére
Ja, hogy tavalyi hó... Igor's Lab, Videocardz.com
-
Látom, volt már téma korábban, de nekem most az új HardwareUnboxed videó alatt derült ki, hogy kétféle chippel hozták ki a 8GB-os RTX 3050-et:
A GA107-150-A1 chip Techpowerup szerint idehaza csak bizonyos MSI modelleken keresztül elérhető... tényleg számottevően kevesebbet fogyaszt? -
Vigneau
félisten
-
kefe13
tag
Hi, akinek phonix van, és bátor, és zavarja hogy pörög a venti : link.
A linken kell kapirgálni.
Csak saját felelőségre !! -
gézu
őstag
Notebook 3050 és 3050 ti tulajok, dobnátok fel eredményt?
Persze desktop tulajok eredményei is jöhetnek. -
BandiHUN
veterán
4.Én is nyúzok egyet...
-
Vigneau
félisten
Nem olvastam rosszat róla a tesztekben, valamint nem túl hosszú VGA, ami fontos a ház befogadóképessége miatt. Viszont a valós tapasztalatok is érdekeltek volna róla. De a KFA2-vel is simán megbékélnék.
Mellesleg a Dual közben annyira kinőtte magát, hogy a 40-es széria egyik legajánlottabbja lett. Meg is lepődtem rajta, bár látszódik is, hogy csiszoltak rajta...
-
Vigneau
félisten
Sziasztok!
Gondolkodok egy RTX 3050 beszerzésében, amennyiben bebukik neki is az ára a használt piacon. ASUS Dual-ja van esetleg valakinek? Érdekelne, mennyire meleg és zajos.
Válaszokat előre is köszönöm szépen!
Vigi
-
gézu
őstag
A vége 0.893v lett 1852mhz-en, 83w átlagfogyasztás és 58°C mellett. Ezen a feszen nem tudtam feljebb menni, mert elkezdett hülyéskedni a gpu. A gpu max 2130mhz, 2170-en azonnal fagyott, a memória 7000Mhz (14Gbps) helyett 8000 (16Gbps)-en simán megy, feljebb nem néztem.
-
gézu
őstag
válasz
Space marine #227 üzenetére
RTX 3050 8GB, up to 40W power saving, same performance
Ez a csákó rendesen kimaxolta
. Amúgy az áemdének 3x futottam neki a múltban, hogy na most jó kipróbálom, de mindig közbejött valami, aztán feladtam. Meg a kis bőrkabátos is jól csinál valamit, ha megint neki adtam a pénzem.
-
gézu
őstag
Látom, a topik kihalt, már senki sem vesz ilyen gyenge RTX kártyát.
Azért én csak vettem egyet, mert nekem meg ez is bőven elég.
Gyors undervolting 0.925v-ra 1830mhz-en, 88w fogyasztás és 58°C-os a kártya. Azt hiszem egy darabig elleszek vele. -
GreenCat
friss újonc
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni.
Adott egy Asus tuf f15 laptop rtx 3050 ti videokártyával.
A gép kb 4 hónapos, tehát friss benne minden.
Az utóbbi időszakban olyanokat csinál, hogy alap játékok közben, vagy grafikai dolgok megnyitásánál összeomlik a kép fekete, esetekben vöröses, vagy épp csak elmosódott lesz, majd pár perc múlva újra indul az egész rendszer. (Újraindítás után ismét minden megint normális)
Van mikor gond nélkül hosszú órákig semmi baja, tökéletesen futtat mindent.
Driver frissités megvolt, több beállitással is próbálkoztam, átváltottam, hogy ne az alap integrált kártyát használja, csekkoltam folyamat a hőmérségletet, ami nem mutat kiugró értékeket.
Brutál használatnál nem omlik össze, benchmarkba is nézegettem stb.
Próbáltam keresgélni de eredménytelenül.
Tanácstalan vagyok.Kèrlek segítsetek.
-
Gaba#10
csendes tag
Sziasztok.
Teljesen laikusként szeretném mégkérdezni, hogy ugyanaz a laptop melyik videókártyával lenne jobb választás? Már ha van értelme ennek az összehasonlításnak? Leginkább Adobe grafikai programok lennének használva a laptopon.Nvidia Geforce RTX 3050 4GB GDDR6
vs.
Nvidia GeForce RTX 3050Ti 4GB GDDR6Elnézést ha nem releváns a kérdésem.
Köszönöm a válaszokat előre is. -
ScomComputer
veterán
MSIAfterburnerSetup465Beta3Build16357..(guru3d)
-
Viktor77
titán
válasz
ScomComputer #219 üzenetére
Igen, vótmá', köszi.
-
ScomComputer
veterán
Vigyázzatok!! "Fake MSI Afterburner Sites" !!
Írt róla a PH is : [link] -
PuMbA
titán
-
adrian94
őstag
Persze, driverek fent vannak
igen, mindig be van dugva, úgy használom csak.
Most nincs rákötve a monitorra.
Most az AMD-nél jelzi ugye a Laptop Display-t.. Ez akkor átvált amikor fut egy játék? Azt jelzi, hogy melyik vga van használatban?
Van rá megoldás (valami program), hogy kiírassam a játék futása közben, hogy melyik kártya aktív?
-
-
adrian94
őstag
Szerintem nem a a processzorba épített VGA működik mert akkor a GTA beállításaiban nem 4095MB írna (az nvidia kártya 4GB-os, nem a sima)..
Mind a 2 helyen be van állítva:
Nem a 3050ti-nál kéne lennie a két kis jelnek?
DX 11-en volt csak állítgattam a játék beállításait és úgy maradt.. A textúrát meg az fps miatt raktam normálra, hátha több fps lesz a játékban..
-
PuMbA
titán
válasz
adrian94 #213 üzenetére
Mert a processzorba épített VGA működik, nem az NVIDIA kártya. Valószínűleg a GTA V is ezen megy. A Windows Gépházban vagy az NVIDIA vezérlőpultban át tudod állítani, hogy a játék az NVIDIA kártyán fusson. Illetve még az is probléma, hogy DirectX 10.1 van beállítva a GTA-ba az alapértelmezett 11 helyett
Nagyon rossz ötlet volt erre az elavult leképezőre állítani. A textúra minőséget is rakd maximumra.
-
adrian94
őstag
Sziasztok. Tudnátok segíteni abban, hogy az nvidia vezérlőpultban miért csak ennyi beállítás lehetőségem van? Néztem videókat és másnak sokkal több beállítási lehetősége volt..
Illetve utána néztem és volt egy [módszer] de nem segített sajnos..Nem tudom miért de a GTA 5-nél elég alacsony fps-t produkál a gép (40-50 között ugrál) a következő beállításokkal:
Ha normal-ra állítom a grafikát akkor sem jobb sokkal a helyzet..
A video memory 1728MB / 4095MB..
Nem kéne jobban futnia a játéknak?
Az első kérdést azért tettem fel, mert néztem videókat és az nvidia control panel-en belül átállítottak pár dolgot, hogy jobban fusson (magasabb fps-el) a játék..
CPU: AMD Ryzen 5 5600H
GPU: Nvidia Geforce RTX 3050TI
RAM: 16 gb -
ScomComputer
veterán
MSI Afterburner 4.6.5 (Beta2) Download
Info : [link] ... -
ScomComputer
veterán
Feltöltök ide egy Dev Msi-Afterburnert ha valakit érdekel :
MSIAfterburnerSetup465Beta1Build16292
-
Vigneau
félisten
válasz
Space marine #204 üzenetére
Ez nekem is megadta végül az utolsó lökést, ennyit azért messze nem ér a GTX 3050. Így némi hezitálást követően 120k-t kicsengetve visszatértem - laza 8-10 év kitérő után - a piros oldalra egy használt RX 6600 társaságában.
-
StokiBoti
csendes újonc
Sziasztok!
Nemrég beszereztem egy Lenovo Legion 5-öt. (Ryzen 5 5600H, RTX 3050TI) A gépben van gyorsgombon performance mode állító. A tesztjáték Escape from Tarkov volt. Auto módban a GPU 60W környékén evett, majd mikor performance módba raktam felment 80W-ra. Az érdekes nem ez volt, hanem volt úgy, hogy felment 89W-ra is, és elég sok ideig 80W fölött mozogtt. Ez hogy lehetséges? A maximum nem 80W kéne, hogy legyen?
Válaszokat előre is köszönöm
-
Üdv!
Az MSI Aero modellek tudják a félpasszív üzemmódot?MSI mostanában sokszor nem írja ki a ZeroFrzr fícsört, pedig egyes kártyák mégis tudják... illetve itt egy vásárló azt írja, hogy félpasszív: do not spin in idle
-
diegho
nagyúr
Van valakinek EVGA BLACK kártyája? Milyen a hőfok és a hangja?
-
Deer76
aktív tag
válasz
Space marine #204 üzenetére
-
Deer76
aktív tag
válasz
Space marine #202 üzenetére
Nekem még nem volt kártyám tőlük, de egyáltalán nem zúg. Pl a MSI GAMING X-es RX470 hangosabb. Az RGB-t én is kikapcsoltam. (Elvileg Galaxy néven máshol forgalmazzák.)
Cikk: https://prohardver.hu/hir/galax_nev_egyesul_galaxy_kfa2.html -
ScomComputer
veterán
Titanic Demo...bejárhatod a hajót,nagyszerű grafika mellett...
Video..3050-n..
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- Steam Deck
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Egyedi rögzítőt kínál pár hűtőjéhez a Noctua
- Bittorrent topik
- MotoGP & WSBK
- OpenWRT topic
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S-15IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 5290 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I Cam I W11 I Garancia!
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest