- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Hammer Construction 2 Thermal 5G - építő jellegű kritika
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
AxBattler #254 üzenetére
No, sikerült beszereznem egy GA107-es Palit RTX 3050 StormX-et, Superposition-al tesztelgettem: 0.875V-al nagyon halk a ventije, de kicsit teljesítményből is visszavesz, szóval 0.900V lehet az ideális kompromisszum (HWinfo nem stimmel ennél a fesznél, szerintem nem reseteltem).
Fekete műanyag borítása nélkül 150mm-nél rövidebb, nagyon cukker, és 92mm-es csereventivel működhet. -
válasz
AxBattler #248 üzenetére
Ja, hogy tavalyi hó... Igor's Lab, Videocardz.com
-
Látom, volt már téma korábban, de nekem most az új HardwareUnboxed videó alatt derült ki, hogy kétféle chippel hozták ki a 8GB-os RTX 3050-et:
A GA107-150-A1 chip Techpowerup szerint idehaza csak bizonyos MSI modelleken keresztül elérhető... tényleg számottevően kevesebbet fogyaszt? -
Üdv!
Az MSI Aero modellek tudják a félpasszív üzemmódot?MSI mostanában sokszor nem írja ki a ZeroFrzr fícsört, pedig egyes kártyák mégis tudják... illetve itt egy vásárló azt írja, hogy félpasszív: do not spin in idle
Új hozzászólás Aktív témák
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10850H 16GB RAM 1TB SSD Quadro T1000 W11
- Sennheiser Momentum True Wireless 3 (2222132) (ELKELT)
- Csere-Beszámítás! MSI Ventus 3X RTX 4060Ti 8GB GDDR6X Videokártya
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest