- Yettel topik
- Android szakmai topik
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
NVIDIA GeForce RTX 2080 (TU104)
Új hozzászólás Aktív témák
-
GAbre
veterán
Átraktam ebbe a házba a gépet,hogy itt rendesen átmegy majd a huzat neki.Kevesebb dolog van útban is,és elölről is jobban szívja a levegőt,de rosszabb :S
Az alábbi videón lehet hallani,hogy ha 100%-ra rakom a ventit még tűrhető a hangja,de ahogy eléri a 72 fokot,beindul 100% fölött vagy nem tudom,és elviselhetetlenné válik.
Ez csak rosszabb,ha autón van,mert akárhogy állítom,sokkal gyakrabban üvölt fel.
Video:
5 másodpercnél 100%os venti,
1:27-nél ~150%os venti.
Ahogy rivatunerrel is látszik,alap órajelen hajtom levett feszültséggel.
Másnál is ennyire melegszik/üvölt giga kártya?Illetve még annyi,hogy 100 és 108%-os power limittel is ugyanúgy melegszik.
Illetve alacsonyabb órajelen is így melegszik. -
Max500
tag
Terhelés alatt mutatja mi a jelenlegi teljesítménylimit oka. Ha ráviszed az egeret mutatja melyik mit jelent.
-
Devid_81
félisten
Ezek a kartyak sokkal jobban beleutkoznek a powerlimitbe mint a Pascalok tettek azt.
Itt nagyon nehez stabilan tartani a max boostot.
Annyit tudsz csinalni, hogy kitolod a TDP limitet maxra, de ezzel egyutt 5-10 fokkal fog jobban melegedni+a VRM is eleg rendesen kapni fogja, szoval csak akkor erdemes vele szorakozni ha tudod huteni a kartyad rendesen.OC kezdesnek javaslok egy OC scan futtatast MSI Afterburnerbol, majd a kapott gorbet hasznald, az 100%-osan stabil lesz, manulisan picit tobbet ki tudsz beloluk taposni a scannerhez kepest, de az kicsit idoigenyesebb azert.
-
gainwardgs
veterán
-
VGYke
addikt
Köszönöm! Így visszagondolva, tényleg soha nem volt még kábel a VGA-hoz
Egyébként ti melyik csatlakozást preferáljátok, a HDMI vagy DisplayPort?Monitorom: ASUS MG279Q, ami remélhetőleg Nvidia által támogatott FreeSync ügyben, legalább is teszt szerint.
Jelenleg DP kábelt használok, Asus ROG-STRIX-RX580 kártyával.Kábelhez: monitorom specifikációi között a lap alján olvasok ilyet, amit nem tudok hová tenni:
"Megjegyzés
Támogatja a FreeSync™ technológiát (35Hz-90Hz)
*1
2560 x 1440 144 Hz-nél (DisplayPort)
1920 x 1080 120 Hz-nél (HDMI)"
Ez mit jelenthet? -
- = Zk = -
félisten
én Zotac AMP Ti-t használok, 3 ventis... 58-65% ventihasználatnál az egyik venti kelepel...
az evga black 2 ventise is hangos volt anno..ezellen nincs mit tenni... ezek ilyen alap hűtések, hiába néz ki ahogy...nem tudom, én úgyhagytam a termal limitet... TDP limit előbb van/volt nálam... nemtudom, nálad hogy van... monitorozni kell azt is....
de amennyire belövöd, ott kezd el visszavenni.... -
nkmedve
őstag
Valamennyit visszavesz, de a gyakorlatban olyan sokat nem számít. Én teszteltem régebben a kártyát különböző ventiprofilokkal 75 és 60 fok között, és kb. 1-2% különbség volt teljesítményben. Vízezve már lehet érezhetőbben feljebb boost-ol, ha mondjuk 45-50 alatt tudod tartani, léggel viszont szerintem nem éri meg a picit magasabb boost a visító ventit.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LENOVO ThinkSystem NVIDIA Quadro RTX 6000 24GB PCIe Passive GPU
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU Gamer Noti! I7 9750H / GTX 1660TI / 16GB D4 / 512 SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest