- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Yettel topik
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
Új hozzászólás Aktív témák
-
d@minator
addikt
Ismerősömnél nagyon hangos a 2060super 1444Hz-en, 120 Hz-en halkabb. Ennyire terhel?
Kapcsolja ki a Gsync-ket akkor halkabb lesz? -
d@minator
addikt
Miután megvettem a 2060Supert utána láttam, hogy ezért az árért 2070-et is vehettem volna. Igazában a írott anyagos tesztek és a youtube teszt videók kicsit ellentmondásosak voltak, hogy melyik gyorsabb. Nyugtassatok meg hogy jól döntöttem!
-
d@minator
addikt
válasz
tomsolo #4012 üzenetére
GAINWARD válasza:
It’s a known AMD motherboard issue that some Nvidia graphic cards might have their fans running at full speed for few seconds while boot up the system.You may upgrade the motherboard BIOS to the latest version to see if it improves. Otherwise please contact the motherboard manufacturer to get further assistance.MSI válasza. Bár ebből nem derül ki számomra, hogy lesz e megoldás...
In fact, we have checked this issue with AMD and NV.
It cannot be changed due to the long boot time of the AMD MB(Our graphic card has 2 fan, fan A boot up duty can be set by strap but fan B can't. Before vbios initialization, Fan B can't be controlled. If motherboard takes long time before reset, you probably hear loud voice. )
Sorry for the inconvenience caused you! -
d@minator
addikt
válasz
Floyd80 #4011 üzenetére
és (#4012) tomsolo, (#4015) koko52:
Köszönöm a linket és a segítségeket. Írtam a problémáról a Gainward, MSI és AMD-nek még ha szerintük ez természetes is. Többünknek nem az ahogy Floyd80 linkjében is olvasható. Van aki csak lép rá valamit ha többeket zavar ez a jelenség. Bár gondolom kisebb gondjuk is nagyobb, mint ez. -
d@minator
addikt
Én is megijedtem.
(#4008) Floyd80: a BIOS állítgatás nem segít viszont a tápból jövő VGA csatlakozóból a kettest dugom rá akkor rövidebb ideig pörög fel...nem értem. Kártya bios mókolás nem segítene? Régen csináltam ilyet...
(#4009) tomsolo: igen, pár hete váltottam AMD-re. Akkor szerinted az alaplap vezérli a VGA-t, hogy kiporolja?
-
d@minator
addikt
Sziasztok! Nektek is felpörögnek fullra a VGA ventik a számítógép bekapcsolásakor 2-3 másodpercre? Engem eléggé zavar, mert az eddigi VGA-k nem csinálták.
Gainward GeForce RTX 2060 Phoenix GS
Amúgy jó kis kártya, csendes és hűvös, backplate is van, A régi Doom alatt 2085MHz-re is felpörög.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vicces képek
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kuponkunyeráló
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Androidos fejegységek
- Bestbuy játékok
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű karcmentes állapotban! 100% akku! Gyári garis!
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Csere- Beszámítás! Asus Rog Strix B550-F Gaming Wi-Fi II Alaplap
- Dell OptiPlex MT/SFF 3040, 3050, 7050, 3060, 3070, 5070, 7060 /WIN 11 - SZÁMLA- GARANCIA
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest