- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Google Pixel topik
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Kis telefon hatalmas teleppel
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
válasz
soldi3r #3167 üzenetére
az asust? sztem azt hanyagold
én részemről akkor hozzátennék 40-et és megvenném a 2060s gaming x-et ( : de a 2060-at se használnám ki, csak ennyiért kipróbáltam volna
130-ért kuponok nélkül 2060s gw ghost is van náluk, 115 lehet a vége 3 játék, nem rossz, de nekem az nemkő' -
Chaser
legenda
válasz
soldi3r #3159 üzenetére
hát nem, super lenne jóval olcsóbban a gw-től, az nekem nem túl szimpatikus, ventus 77-ért, de akkor már hozzárakok 10-et és a gminget veszem
és ott vagyok ha sikerül eladni az rtx gamet, hogy 5-6 ft és van egy rtx, ha beugró is - ráadásul gaming super készleten nincs is -
mindjárt kipróbálom az új tápot hogy muzsikál - illetve remélem sehogy nem muzsikál :d - mellette az rx590, a mostanival hdd effektet játszik, ha most is akkor lehet rárepülök egy ilyen 2060-ra, bár nemrég még azt mondtam nem veszek tbeugró kártyát 50-60e felett, de van az az ár -
Chaser
legenda
válasz
soldi3r #3154 üzenetére
én nem láttam képekről a rev-et, de teljesen mindegy, először ki kell fizetned, utána tudod átvenni - automata rendszer, nem hozzák ki fizetés nélkül mert nincs mit -
viszont ott helyben elállással vissza is tudod adni akár és kapod vissza a pénzt kp-ban
ás tud félpasszív módot is ez, bekevertem -
Chaser
legenda
válasz
soldi3r #3144 üzenetére
ez lehet neked érdekes, fel-fel tűnik náluk, először 115-ért láttam, aztán 120 lett, most megint 115, 102-3 körülre levihető, ebből ha akarsz vesződni a játék eladással és lemegy 8-10e akkor azért tűrhető business - nyilván ha jól hangszigetelt és jó szellőzésű gépbe rakod nem olyan elviselhetetlen h nincs fél passzív mód és hangosabb load, vagy ha esetleg később defektesedik a venti és nem gariznák -
a rev2-ben már értelmesebb sok lamellás bordázat van, de nagy eséllyel a képen levő rev1 amit árulnak - nem 100% - -
Chaser
legenda
válasz
soldi3r #3144 üzenetére
ezt mondtam, nagyon nem ér annyit a ti, beugró csigabájt 2060 105e körülre jön ki, és van mellé játék amit jó esetben 8-10e-ért még el lehet lőni
mondjuk nem venném meg kellemetlenségek elkerülése végett, de 1660 super mellett a ti-nek már nincs akkora jelentősége sztem, a gaming super elég korrekt 87e körüljeni
több pin nem feltétlen jelent semmit, rx590-ről levettem a 8 pines mellől a 6-ost, ugyanúgy megy -
Chaser
legenda
válasz
soldi3r #3140 üzenetére
az gpu függő
vettem egy rx 590-et, venti hibásnak nézett ki, visszament, kaptam cserét, előző ment 1v@1500-at, a cserének már nem elég 1v hozzá, mindkettő nitro+
ha ti és ventus, abból pedig nem feltétlen sül ki sok jó, akkor tényleg gaming, de mivel bő 20e-rel olcsóbb a gaming super, sztem nem sok értelme van a ti-re annyit kiperkálni esetleges némi oc-ért -
-
Chaser
legenda
válasz
soldi3r #3131 üzenetére
ha 1660 akkor gaming super 85e
- még nincs raktáron, rá kell kérdezni -
illetve sokkal olcsóbban gw ghost super 73-ért, az azért nem rossz deal
ventus belépő, 1660-nál még so-so, 2060-nál már tuti kihagynám, de nyilván te tudod
de az armor sem rossz, fél úton tudásban és árban ventus és gaming közt, rak meg teljesen hektikusak, bolt h az armor drágább volt a gamingnál ( : -
Chaser
legenda
válasz
soldi3r #3129 üzenetére
gaming x-ek amikről sokat olvastam, több szériából is, ha a telefon a hsz átment volna akkor átment volna ( :
hol akarod venni? ufóéknál a gaming x 2060s-t lehet 145-ért lőni játékkal, aorus 1-2e-rel több, "sima" 2060 alig van náluk, de így nem is kell ( :
nekem elég jó értékelésűnek tűnik amazonon a 2060 gaming, neweggen is - utóbbit jobban preferálom, már lánykoromban' is onnan néztem meg mit érdemes venni -, de tesztekben is 8-9/10-es értékkel szerepel -
Chaser
legenda
válasz
soldi3r #3123 üzenetére
dualtól én nem estem hanyatt, talán a 1660-onok hívják viccnek őket
evga két év gar miatt nálam kiesik- ufóéknál annyi van rá, többit nem tudom -
amikkel minimális a rizikó:
msi gaming
asus strix
gb aorus - bár ennél találkoztam érdekes hangú ventibe futott embereknél, de nem sokkal -
ott az msi ventus, az már olcsóbb, félpasszív módot nem tud, hűtése elég, de sokaknál produkál kellemetlen hangot a venti, armor már egy fokkal jobb, passzív módot tud, de a backplate pl műanyag, akár rá se tennék
ha nagyon olcsón kell van a gb-nek egy amit valami 105k-ra lehet lekuponozni, fél passzív módot is tud, de úgy láttam sokaknak túl nagy öröme nincs bennekoko52
defektesedő ventikről van szó, és/vagy elégtelen/hangos hűtésről, gw-nél az elsővel találkoztam sok helyen sok kártyával
cw-s kártyát elállással vissza lehet adni, de az több minden miatt lehet - rx590-et vettem nemrég, annál nagy eséllyel valami elektronikai defekt van és azért csinálja, venti is többször leállt random - -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Reklámblokkolók topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Google Pixel topik
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Elemlámpa, zseblámpa
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- További aktív témák...
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB OC XLR8
- GIGABYTE AORUS RTX 4070 Ti ELITE 12GB - 20 hónap garancia
- Nvidia RTX 4070 Gainward ghost Video Kártya
- MSI GeForce VENTUS 3X RTX 3070 Ti 8GB OC GDDR6X 256bit videokártya
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- Eladó ÚJ Intel Core i3 10105F bontatlan dobozos processzor 3 év garancia 27% áfa
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest