- Mindent vitt az iPhone az ünnepi időszakban
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Kiszivárgott reklámanyagok a Samsung Galaxy S25-ről
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Magyarországra jött a Honor szuperzoomos mobilja
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- A Telekom is beszáll a használtpiacba
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Źşë'
addikt
intelnek sokkal jobbak a max fpsei, nekem pont ez volt mérvadó mellette... ill. nekem megér annyi plusszt az i7 hogy inkább azt vegyem, egy i9-et azért feleslegesnek tartok (na meg az ára is), max ha valaki dolgozni akar rajta, de arra meg ott a ryzen.. 144hz FTW, ahogy mondták az előttem szólók, mindenki eldönti neki mi kell
amúgy 144hzes képfrissítést simán lehet élvezni alacsonyabb fpssel is, pl nekem gta 60-65fps felett full vaj-sima, nem feltétlen kell ahhoz 144fps (kvázi magas) h vaj-sima legyen valami game - mikrolagokat sok minden tud okozni, játék engine is válogatja ezeket na meg hardver és azok beállításai"Nem abban van az élet mértéke, hogy mekkorát tud kérdezni az ész, hanem abban, hogy milyen nagyot tud felelni a szív."
-
DNS_65
senior tag
Milyen vga-d van, próbáltam nézni de üres az adatlapod. Érzésre nagyobb fps számot kapsz, vagy a minimumok kerültek feljebb? Nálam is lassan platform csere lesz és nem tudom hová fejlesszek egy 6700K-ról, ha 144Hz és felette lenne a cél minél jobban szaladjon, de ne 170k legyen a proci(9900k) ha nem muszáj - viszont ne a cpu legyen a bottleneck.