- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- iPhone topik
- Érkezik a Now Bar a Galaxy órákra is
- Azonnali mobilos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Źşë'
addikt
intelnek sokkal jobbak a max fpsei, nekem pont ez volt mérvadó mellette... ill. nekem megér annyi plusszt az i7 hogy inkább azt vegyem, egy i9-et azért feleslegesnek tartok (na meg az ára is), max ha valaki dolgozni akar rajta, de arra meg ott a ryzen.. 144hz FTW, ahogy mondták az előttem szólók, mindenki eldönti neki mi kell
amúgy 144hzes képfrissítést simán lehet élvezni alacsonyabb fpssel is, pl nekem gta 60-65fps felett full vaj-sima, nem feltétlen kell ahhoz 144fps (kvázi magas) h vaj-sima legyen valami game - mikrolagokat sok minden tud okozni, játék engine is válogatja ezeket na meg hardver és azok beállításai -
DNS_65
senior tag
Milyen vga-d van, próbáltam nézni de üres az adatlapod. Érzésre nagyobb fps számot kapsz, vagy a minimumok kerültek feljebb? Nálam is lassan platform csere lesz és nem tudom hová fejlesszek egy 6700K-ról, ha 144Hz és felette lenne a cél minél jobban szaladjon, de ne 170k legyen a proci(9900k) ha nem muszáj - viszont ne a cpu legyen a bottleneck.
Új hozzászólás Aktív témák
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- Gaming notebook topik
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Formula-1
- Elmondta a Nintendo, hogy mennyi Switch 2-t vihetnek haza az emberek
- Napelem
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Starlink
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- Gamer / irodai szék noblechairs EPIC bontatlan
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
- Intel Processzorok sok db : Xeon E5-1620V3, Pentium G4400T, i3 6100, i3-4130, i3-2140T
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest