- Honor 400 Pro - gép a képben
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Légies iPhone halvány színei
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
core i7
addikt
válasz
}{3@Đ$}{0ot #9806 üzenetére
Ha BF 5 -zöl Hitman 2 akkor mehet a legújabb 416.94
-
Puma K
nagyúr
válasz
Ennek az előző hétvégén akartam nekikezdeni utánajárni...
Akkor addig jutottam, hogy beszereztem egy adag drivert:
Amiből fel is raktam kifilézve az NVSlimmerrel a 397.93 verziójú drivert.
Viszont közben teljesen váratlanul meghalt a kompakt vízhűtés a gépben... konkrétan a benne lévő pumpa mondta be az unalmast... a víz nem keringett CPU meg rövid ideig 98-99°C-on amíg be nem kapcsolt a hővédelem és lőtte le magát a gép...
Így most a gyári mákdarálót használom és alulfeszelve a procit (0,975v@4GHz)... holnap pattintom be a gépbe átmenetileg ezt: Alpenföhn® Brocken 2 PCGH majd valamikor később pedig jön az épített vízhűtés kezdetben a CPU-ra.
Ha meg bent van az Alpenföhn B2 és hozza azt amit elvárok (1,25v@4,7Ghz) akkor folytatom a tesztet... reményeim szerint
-
Bossp
addikt
válasz
Nvidia
-
snecy20
nagyúr
válasz
}{3@Đ$}{0ot #9391 üzenetére
Most még utóbbit mondanám, 1080Ti erősebb, csak valószínű hogy driveresen tesznek róla hogy lecsússzon az 1080Ti az 2070 szintjére, előbb-utóbb.
-
Motion_Blur
félisten
válasz
1080Ti
-
Puma K
nagyúr
válasz
Mindig az újabbat.
De!
Most a magasabb árazás miatt nem feltétlen éri meg az újabb.Így ha most egy bolti garanciás, fullos GTX 1080 Ti-t sikerül találnod 200 alatt, akkor javasoltabb az, mivel az RTX 2080-tól csak 6%-kal van lemaradva össz teljesítményt figyelembevéve. Az RTX 2070 meg a GTX 1080 és 1080 Ti között van.
Plusz az RTX még nem igazán acélos a mostani új generáción így a következőn vagy azutánin már érdemesebb lehet kipróbálni.
Én 1440p felbontásra, 165Hz-re és G-Sync mellé vettem az 1080 Ti-t.
Úgy voltam a 20-as széria megjelenése előtt, hogy vagy RTX 2080 vagy GTX 1080 Ti lesz a gépben.Az RTX 2080-ból az EVGA GeForce RTX 2080 FTW3-ra mentem volna rá de nagyon, viszont szerencsémre az még nem volt raktáron (és most sem ahogy nézem) csak a "kis" tesó 3 slot 2 ventilátor ezt meg nem akartam megvenni, de már kellett egy kártya... szóval a józan eszemhez visszatérve nézegettem az új 1080 Ti-ket és be is rendeltem más-más üzletből 1-1 kártyát, de visszamondtam egymás után mert nem olyan hűtés volt azokon amivel kiegyeztem volna és végül a hardveraprót fürkésztem, aztán ott találtam egy jó ajánlatot amire rámentem és lett egy MSI Gaming X 1080 Ti-m, dobozzal, mindennel és garanciával.
Ha az új széria nem lenne ilyen drága, akkor javasoltabb lenne minden képpen.
De így, ilyen árak mellett nem az.Továbbá elvileg ez a 20-as széria nem lesz hosszú életű, így nem biztos, hogy megéri beleugrani egy új drága RTX-es kártyába.
-
ÁdiBá
veterán
válasz
}{3@Đ$}{0ot #2481 üzenetére
Így olcsobban megusztam volna!
-
s912
aktív tag
válasz
}{3@Đ$}{0ot #2481 üzenetére
hehe
már csak a 6-osból kellene 11-est "kerekíteni". Sokan úgysem gpu-z-znek -
Laraxior
titán
válasz
}{3@Đ$}{0ot #1762 üzenetére
Szép. Jók ezek a tesztpados tesztek. Kb a felhasználók 99%-a házban tartja a gépét. Úgyhogy a hőmérséklet teszt innentől nem hiteles.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Villanyszerelés
- Milyen házat vegyek?
- OLED monitor topik
- Call of Duty: Black Ops 6
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Futás, futópályák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- OLCSÓBB!!! Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
- AKCIÓ! Dell Latitude 5550 üzleti notebook - Intel Ultra 7 165U 16GB DDR5 RAM 1TB SSD WIN11
- BESZÁMÍTÁS! Asus H410M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest