-
Mobilarena
nVidia GeForce GTX 980 Ti / Titan X (GM200)
Új hozzászólás Aktív témák
-
TTomax
félisten
-
TTomax
félisten
[link] Na ki próbálja ki mit bír egy Titan X?
-
TTomax
félisten
Az lehet,hogy hozza az 1390et,de ha egy kicsit jobban terhelő játékot kap,akkor a power limit azonnal vissza fogja vágni alacsonyabb órajelre.Nekem eddig még soha nem volt gondom abból,hogy nem a gyári bios volt fenn... eddig.Általában jól láthatóan meghaltak azok a vgak amiket visszavittem,már bios post alatt gond volt velük,meg sem kellett várnia win boot logot.
Természetesen mindenki saját felelősségére játszik a kártyájával,tehát én nem beszélek rá senkit semmire. -
TTomax
félisten
Hát leírom ahogy én szoktam...
0.,Mindenféle tuning programot lenullázok,mindenféle beállítását törlöm,mindet lelövöm,hogy ne induljanak automatikusan.
1., Regisztrálsz az oldalra [link]
2.,Letöltöd az nvflash-t [link] letöltöd a biosokat [link] az egészet kicsomagolom az asztalra,készítek egy mappát "nvflash" névvel, a biosokat is berakom az nvflash mappába.
3.,Eszközkezelőben letiltom a vga-t,jobb klikk a nevén,letiltás.
4.,GPU-Zvel lementem az eredeti biost,és jó helyre elrakom.
5.,Start menübe beírom cmd,kiválasztom a listából jobb klikk futtatás rendszergazdaként.
6.,Elnavigálom szépen az nVflash mappába. Amit a következő paranccsal teszek cd C:\Users\"felhasználóneved"\Desktop\nvflash szépen ki kell neki írnia a villogó kurzor előtt hogy ott van éppen.
7.,Aztán kiadom neki a flash parancsot nvflash -6 "választott bios neve".rom (én a 425W TDP EVGA SC GM200 BIOS-t ajánlom aminek a neve "GM200SC-425.ROM" tehát a parancs igy néz ki nvflash -6 GM200SC-425.rom
8,Visszakapcsolom a vgat eszközkezelőben,majd majd nyomok neki egy reboot..
9.,Ennyi..
-
TTomax
félisten
válasz
rambustibi #1460 üzenetére
Akkor viszont ez úgy lesz 6GB-os ahogy a 970 4GB....no meg akkor a 390X se lesz gyorsabb a TitanXnél...
-
TTomax
félisten
-
TTomax
félisten
Titan X ára bement 800font alá.. [link]
-
TTomax
félisten
Witcher 3 minden kimaxolva 1440p 70-90fps... sli brutálisan jól skálázódik.
-
TTomax
félisten
Érdekes videót találtam... TitanX OC vs 980SLI OC
-
TTomax
félisten
válasz
brumi1024 #1402 üzenetére
Igen,mert azt vettem észre minél gyengébb minőségűt töltök fel ők annál jobban lerontják...
Amúgy a kártyán nem volt OC,csak mivel egy eVGA SSC bios van rajta így már az annak számít,a ref úgy kb 100Mhz-el lejjebb boostol,és tartja is azt...Ezért nem értem hogy a PH tesztben hogyan jutottak 1189MHzig,amikor nekem már alapból magasabbra boostolt,mindkettő. -
TTomax
félisten
Metro 2033 Single TitanX OC 1440P all settings maximum
Még csak 360p.
-
TTomax
félisten
No kész a videó a játék elejéről csak majdnem 8GB és elég lassan töltök fel...Az advanced DOF gyakorlatilag lefelezte az fpst,de szerintem így sincs ezzel gond... 40alá ha jól láttam nem ment be sehol és olyan 50-60között mozgott végig...
-
TTomax
félisten
Nos okay csak most mégis melyikkel csináljam a videót,mert nekem megvan mindekettö,de nem szeretném most letölteni őket,csak azt tenném amit látni szeretnél.
(#1341) Landon
Nagyon egyszerű a képlet... a Ti csak alapon lesz gyorsabb egy picivel,OCval meg nem fogod mondani melyik van a gépben... most nincs akkora tartalék plusszban a GM200ban mint az első Titannal,ahol egy nem teljes GPUt adtak el... itt nincs már mit unlockolni... a 980Ti csak és kizárólag a 390X után jön,előtte semmiképpen hiszen addig csak vigyék a TitanXet... ha ki tudod várni tedd azt,ha nem akkor vedd meg a TitanXet... ez viszony már a te döntésed... -
TTomax
félisten
A metróra ne alapozz,azt egyszer kitoltad vége,se multi,se modok hozzá... ráadásul olyan engine-t használ amit sehol semmi és senki soha többet... Én inkább nem mondanék semmit a PH! tesztről,de az biztos,hogy sehol senki nem tudott 8 játékkal 30% difit mérni egy 290X és egy TitanX között,ez csak itt sikerült...
Ám ha nagyon akarod csinálok én neked egy videót hogyan is megy egy TitanX SLI abban a játékban... melyik metró legyen? 1080p,vagy 1440p?
-
TTomax
félisten
Nem tudom honnan jön neked ez a +20%,remélem nem onnan hogy a húzott 980at hasonlítod az alap TitanXhez...egyébként meg nem értem mennyire kellene mennie szerinted... 10%ra van a 295X2töl, a Titan X-et meg még meg is veri itt-ott...sosem volt exponenciális a teljesítmény/ár,főleg nem egy single gpunál...
-
TTomax
félisten
válasz
#35434496 #1321 üzenetére
eVga SC biossal alapból 1291/1750 ezt ki tudom tolni olyan 1400/1900ra (de nem szoktam mert felesleges) nem is értem a PH! tesztben miért ment olyan gyengén az a TitanX amúgy stock biossal is ennyit ment csak a power limit visszavágta...
(#1322) ÁdiBá
Pakolhatnak rá akármit...ez agpu nem fog jobban menni maximum hűvösebb lesz... 1500felett mind el fog hasalni a legjobb TI-k is... a ref TitanX-ek meg elmennek 1400ig a szerencsésebbek picit fölé... ebbe ennyi van... feszelni lehet,csak nem fog skálázódni,mint ahogy a 980se tette igazán) -
TTomax
félisten
Gyorsabb lesz a Ti... 5-10%-al alapon,de a vége ugyanott lesz mindkettőnek,no meg ez már van az meg majd lesz... kb az lesz a helyzet mint a 780Ti vs Titan Black esetében...
-
TTomax
félisten
válasz
Malibutomi #1308 üzenetére
Jahh elírtam.
(#1307) players111
(#1309) westlake
Látod az embernek ezért nincs kedve ide írni sem,csak egy betűt ír el... -
TTomax
félisten
válasz
Malibutomi #1305 üzenetére
Az teljesen más helyzet volt az első Titan nem volt fullos GK200,a Z viszont fullos GM200,az órajelekkel tudnak játszani,meg vágni belőle...meg a custom hűtéssel lehet egy 10-20%-ot játszani,csakhogy ezt a Z is tudja...
-
TTomax
félisten
válasz
rambustibi #1288 üzenetére
Nem, tudok,mert nem érdekelnek az autós játékok és nem vettem meg 50euroért... eddig is már oldalakon keresztül hoztam az eredményeket,de te jó magayar szokás szerint csak a szemednek hiszel,úgy hogy én ráhagytam.Föleg FHDban van olyan cpu limited mint ide namég,talán 4Kban ..talán ott nem vennéd észre melyik cpu van a gépedben...de ott meg egy TitanX hasal el ha 60fps a cél... kettö kell,oda meg akkor már megint csak kevés...
De ha nagyon tesztelni akarsz állok elébe... [link]
-
TTomax
félisten
válasz
rambustibi #1285 üzenetére
És akkor én még be tudom rángatni 4,8Ghz-re csont nélkül... kevés az az fx,nem véletlen van belőle kevés a PH!n egy jobb I5 elkeni....
-
TTomax
félisten
válasz
rambustibi #1278 üzenetére
Nehogy vetess már vele egy FX-et... SLIhez... no ... akárhány tesztet néztünk eddig mindenhol 20-50%al gyengébben ment a géped mint az enyém,volt olyan teszt ahol egy 980behozott...
-
TTomax
félisten
Nektek mennyit megy a Titan X 24/7 stabilan?
-
TTomax
félisten
válasz
rambustibi #1227 üzenetére
AAA,de az az Asus itt majd 100fonttal drágább mint a palit...
-
TTomax
félisten
válasz
rambustibi #1225 üzenetére
Azt meg kell hogy nézzem.
-
TTomax
félisten
válasz
rambustibi #1223 üzenetére
Azt honnan?Dobozban volt?
-
TTomax
félisten
Addig amíg úgy viszik mintha ingyen lenne ,és a készletek nem igazán állnak meg a kereskedőknél pár napnál tovább,nem lesz játék.Mindig ahhoz csapnak játékot amit nagyon el akarnak adni,vagy amiböl sok van,hát... ez nem a Titan X,majd ha kijön a 390X és elég ütös lesz akkor lesz játék is hidd el.
A 980hoz sem volt játék nagyon az elején... most meg.....
Ám igazad van abban amit írsz,de sajnos nem nagyon tudunk mit tenni vele.Konkurencia,és verseny hiányában egy túlárazott terméket kapunk.Speciel én még ennyire üres dobozt,mint a TitanX-é még az életben nem láttam kicsit meg is lepett...
Ám én kisírtam magamnak egy Witcher3at...
-
TTomax
félisten
válasz
rambustibi #1165 üzenetére
Igen,ugyanazokkal és ez volt az utolsó hogy ez a program nálam lefutott nagyon szomorú vagyok,egészen más megvilágításba helyezte programot,és a listát...
-
TTomax
félisten
válasz
rambustibi #1161 üzenetére
-
TTomax
félisten
válasz
deicide #1139 üzenetére
Már egy G-Sync nélküli 144Hz-es panel is sokkal jobb annak aki érzékeny rá.Én speciel nagyon,már nem tudnék visszamenni 60Hz-re,olyan darabosnak érzem.Na most ugye egy 60Hz-es G-synces panelnál sokkal kisebb az az intervallum ahol kifejti jótékony hatását.Olyan 45,de inkább 50fps kell ahhoz,hogy te igazán simának érezed.Egy 144Hz-es panelnál ugy ennél sokkal több is lehet,és bizony úgy 100fps-ig érzed is hogy jobb,simább,és gyorsabb,és jobban direktebben reagál.Ha jó tudom akkor nemsokára jönni fog egy 3440 x 1440 144Hz-es hajlított monitor,gondolkodtam 4K-n de lehet inkább én is ezt választom. [link]
(#1137) players111
(#1138) akoska07
Igen,hát a Cry3 elég szépen skálázódik,nem mindenhol van ez így de jellemzően azért egy 80%-os terheléssel mennek azért a többi játékok is... a +50-60% szinte mindenhol megvan,ami már egy olyan határ hogy érzed is,habér a kasszánál úgy +100 vételárat fizettem ,és még ugye a TX sem olcsó mulatság igy hát azért nem egy költséghatékony megoldás TX SLI,és gyanítom nem is lesz az soha... viszont az ereje nagyon rendben van,és mivel kifelé fújnak így a meleg sem reked benn.Halknak nem halk,de még elviselhető,és mint a videón látszik is nem fő meg még ha 1300on megy,és nem is antiboostol.... -
TTomax
félisten
válasz
BlackSoft #1132 üzenetére
Hát elvileg dolgoznak rajta,nem a következő hanem a utána való driver branchcsel javítják.
(#1133) daveoff
Köszönöm!régi nagy álmom volt már végre egy olyan SLI/CF aminek nem szab határt a VRAM mennyiség...eddig mindig azzal volt gond,most már remélem egy ideig nem lesz.
-
TTomax
félisten
válasz
BlackSoft #1130 üzenetére
Nincs jelentősége,hogy ki,vagy be kapcsolod.Nem fog megjelenni tőle a DSR opció,és custom res-t se tudsz nV panelböl csinálni,mert le van tiltva.Bugos... CRUval lehet próbálkozni,de nincs kedvem hozzá,küldtem már el vele win8at az örök vadászmezökre...
A ROGgal nem fog menni,tele van a fóruma vele...
-
TTomax
félisten
Crysis 3 Minden Very High ,4xMSAA,1440p 70-100fps... a felsö vga max 72Cfokos 1293-on találtam meg a sweet spotot...
-
TTomax
félisten
Sniper Elite 3 Benchmark Report (DirectX)
================================================================
Created: 2015-05-02 at 10:20:33
Version 1.15a Build Version: 2014.12.09.001
================================================================Average FPS: 131.9
Minimum FPS: 23.0
Maximum FPS: 449.3Number Of Frames: 10015
Average Frame: 7.579ms
Minimum Frame: 2.226ms
Maximum Frame: 43.517msMachine Name: TT
Monitors: 1
Operating System: Windows 8 Professional (build 9200), 64-bit
System RAM: 16326MB
CPU: Intel(R) Core(TM) i7-4790K CPU @ 4.00GHz
Number of Cores: 8GPU Name: NVIDIA GeForce GTX TITAN X
Feature Level: DX11.0
Dedicated VRAM: 3072MBResolution Width: 1920
Resolution Height: 1080
Texture Detail: ULTRA
Shadows Detail: ULTRA
Draw Distance: ULTRA
Anti-aliasing: HIGH
Supersampling: 4.0x
Anisotropic Level: 16
Obscurance Fields: ON
Tessellation: ON
Ambient Occlusion: ON
Motion Blur: ON
Vertical Sync: OFF
Reduce Mouse Lag: OFF
Stereo 3D: OFFSniper Elite 3 Benchmark Report (DirectX)
================================================================
Created: 2015-05-02 at 10:26:24
Version 1.15a Build Version: 2014.12.09.001
================================================================Average FPS: 79.4
Minimum FPS: 21.8
Maximum FPS: 460.9Number Of Frames: 6043
Average Frame: 12.591ms
Minimum Frame: 2.170ms
Maximum Frame: 45.820msMachine Name: TT
Monitors: 1
Operating System: Windows 8 Professional (build 9200), 64-bit
System RAM: 16326MB
CPU: Intel(R) Core(TM) i7-4790K CPU @ 4.00GHz
Number of Cores: 8GPU Name: NVIDIA GeForce GTX TITAN X
Feature Level: DX11.0
Dedicated VRAM: 3072MBResolution Width: 2560
Resolution Height: 1440
Texture Detail: ULTRA
Shadows Detail: ULTRA
Draw Distance: ULTRA
Anti-aliasing: HIGH
Supersampling: 4.0x
Anisotropic Level: 16
Obscurance Fields: ON
Tessellation: ON
Ambient Occlusion: ON
Motion Blur: ON
Vertical Sync: OFF
Reduce Mouse Lag: OFF
Stereo 3D: OFF -
TTomax
félisten
BF4 minden max,4Xmsaa 1440p-ben 200% res.scale 60-70fps, 4XMSAA nélkül meg 100fps...
-
TTomax
félisten
FIRE STRIKE ULTRA 1.1 1291/3800
(#1113) regener
Na de FHD,1440p-ben azért nincs annyi... amúgy láttam a tesztben 450fpst is.... -
TTomax
félisten
Titan X SLI 1293/3800 CPU @ 4.4GHz
FINAL FANTASY XIV: Heavensward Benchmark
Tested on: 01/05/2015 22:06:18
Score: 21704
Average Frame Rate: 181.240
Performance: Extremely High
-Easily capable of running the game on the highest settings.
Loading Times by Scene
Scene #1 1.238 sec
Scene #2 4.359 sec
Scene #3 3.973 sec
Scene #4 3.375 sec
Scene #5 3.078 sec
Scene #6 1.399 sec
Total Loading Time 17.423 secDAT:s20150501220618.dat
Screen Size: 1920x1080
Screen Mode: Full Screen
DirectX Version: 11
Graphics Presets: Maximum
General
-Wet Surface Effects: Enabled
-Occlusion Culling: Disabled
-LOD on Distant Objects: Disabled
-Real-time Reflections: Highest Quality (DirectX 11 Only)
-Edge Smoothing (Anti-aliasing): FXAA
-Transparent Lighting Quality: High
-Grass Quality: High
-Background Tessellation: High Quality
-Water Tessellation: High Quality
Shadows
-Self: Display
-Other NPCs: Display
Shadow Quality
-LOD on Shadows: Disabled
-Shadow Resolution: High - 2048p
-Shadow Cascading: Best
-Shadow Softening: Strong
Texture Detail
-Texture Filtering: Anisotropic
-Anisotropic Filtering: x16
Movement Physics
-Self: Full
-Other NPCs: Full
Effects
-Limb Darkening: Enabled
-Radial Blur: Enabled
-Screen Space Ambient Occlusion: HBAO+: High Quality (DirectX 11 Only)
-Glare: Normal
Cinematic Cutscenes
-Depth of Field: EnabledSystem
Windows 8.1 Pro 64-bit (6.2, Build 9200) (9600.winblue_r8.150127-1500)
Intel(R) Core(TM) i7-4790K CPU @ 4.00GHz
16326.887MB
NVIDIA GeForce GTX TITAN X (VRAM 3072 MB) 9.18.0013.5012 -
TTomax
félisten
GTA V 1440p 8xMSAA tükörsima 60-90fps alapon (G-sync on)... kártyák 1164MHzre boostolnak 60-70Cfokosak... VRAM használat 5GB körül...persze a ház oldala még nyitva van,de ez... hát ez... brutális.
-
TTomax
félisten
Este Titan X SLI eredmények várhatóak,már nálam van a második vga is.
-
TTomax
félisten
GTA 5 1440p dof,blur kikapcsolva,extended dolgok ráadva 2xMSAA 55-70fps...VRAM használat 4GB+.Úgy megy mint a vaj.Folyamat 90%+ kihasználást mutat AB.
-
TTomax
félisten
GEFORCE GAME READY DRIVER FOR GRAND THEFT AUTO V
"Game Ready
Best gaming experience for Grand Theft Auto V, including support for SLI Technology and GeForce Experience 1-click optimizations" -
TTomax
félisten
válasz
rambustibi #943 üzenetére
Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- LG G8X - kettőn áll a vásár
- Linux kezdőknek
- iPhone topik
- BestBuy topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Mobil flották
- Hegesztés topic
- Witcher topik
- AI-alapú böngészőt telepítenének gyárilag az új mobilokra
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest