- Yettel topik
- Android szakmai topik
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
nVidia GeForce GTX 980 Ti / Titan X (GM200)
Új hozzászólás Aktív témák
-
TTomax
félisten
válasz
redingitell #14231 üzenetére
Itt nézz szét,ott az amp omega is amit kinéztél elég jó áron,szállítanak hozzánk is.
-
TTomax
félisten
válasz
redingitell #14233 üzenetére
Ennyiért drága,128Kért láttam eVGA 980Tit oc.uk-n.
-
TTomax
félisten
válasz
teglasatesz #14005 üzenetére
Én a 12K gpu scoret meg tudom lépni 1500MHz felett...(4930K)
-
TTomax
félisten
válasz
kasa85 #13827 üzenetére
Távol álljon tőlem bármiféle kritika,de ha az aláírásodban mondjuk utalnál rá,hogy nem véletlen írsz úgy-ahogy nagyon sok kellemetlenségtől megkímélnéd magad,csak egy ötlet élsz vele vagy nem a TE dolgod.
UI: Hatmagos intelem van,és nem is a legújabb,a te 2600K-nak kellene mennie többet is,nem egy volt ami stabil 5GHz-en ment...az én 4930K igaz speed binnelt,de tudja a 4,8GHz-et azért azt megnézem mikor kened el...
-
TTomax
félisten
válasz
teglasatesz #13726 üzenetére
Hát ha nem tudod 1500on hajtani akkor modbios,persze csak ha le tudod hüteni!
-
-
TTomax
félisten
válasz
Motion_Blur #13442 üzenetére
Elég.
-
TTomax
félisten
válasz
Apone33 #13408 üzenetére
Egy 144Hz-es 1440p kijelzövel nem mindig vált vissza 2Dbe,van hogy low3Dbe ragad,mert kell a kakaó. Mostanában ez állítólag javítva lett,lett pl nekem most a chrome agyonvágta ezt is,illetve ahogy irták az energiagazdálkodási módot adapitveban kell hagyni,és nem árt egy ujrainditás,illetve persze ilyenkor az MSI Afterbutrner mellőzése...
-
TTomax
félisten
válasz
Apone33 #13406 üzenetére
Ritka egy ámokfutást rendezel te e körül a vga körül.Elöbb a PCI-E,most meg ez,de mintha már előtte is lett volna valami problémád itt ebben a topicban.
Most nézem Asus RoGod van,ha jól emlékszem 144Hzen nem mindig vált vissza (főleg ha mondjuk hwes gyorsítás be van kapcsolva chromeban) 120Hz viszont mindig.Egyébként pedig adok egy jó tanácsot...használd,ne nézegesd.
-
TTomax
félisten
-
TTomax
félisten
válasz
P.e.t.ya. #13127 üzenetére
Igen erre gondoltam,de a képen szerintem nincs helyesen, a hosszú 120mmes csavarodik,tehát a bordó helyére kell az alsó kártyán dugni,(de gondolom próbáltátok ti azt oda-vissza csak a kép éppen igy készült) illetve ha pci-e riser kábelt használsz akkor azt sajnos mindhárom vgara rá kell tenni,ha jól látom ez egy TT riser kártya ami valóban tudja a PCI-E 16x 3.0-át,és az árnyékolása is rendben van.E két ok miatt nem sikerülhetett a 3way SLI.
-
TTomax
félisten
válasz
P.e.t.ya. #13124 üzenetére
Mert rosszul vannak rajta az sli hidak... ha nincs 3way sli csatolód akkor 3 darab 1 slotos kell hozzá és harmadik meg keresztbe csavarodottan megy rá,persze nem egészséges neki.Igy néz ki egy 3 way sli hid,és minden csati kell hozzá...
(#13115) norb55
Nem kicsit durván tolod,még mindig nem érted,hogy nem a proci ereje kevés hozzá.Értem már,hogy neked miért volt szenvedés az SLI valóban ne erőltesd nem kell az neked. -
TTomax
félisten
válasz
szallasi007 #13108 üzenetére
Te úgy gondolod,hogy egy 144Hzes monitoron jobb játszani 40-50fpsel mint 80-100al?Szerinted a G-sync miatt majd nem fogod érezni hogy sokkal jobb a több fps?Szerinted az input delayt is elmossa a G-sync?És végül szerinted ez az a hely ahol ezt meg kell beszélni?
-
TTomax
félisten
válasz
norb55 #13104 üzenetére
Dehogy elég egy 980Ti 4Kra,még 1440pre sem túlzás két 980Ti egy 144Hzes monitrohoz. Gyanítom nem volt neked sem még 120/144Hz-es monitorod esetleg G-synces is... addig én is azt hittem 60Hz elég amig meg nem vettem az első 120Hzes monitoromat,sőt ezt hittem a FHDról is...
-
TTomax
félisten
válasz
teglasatesz #12870 üzenetére
Eszközkezelöben le kell tiltani a vgat.
-
TTomax
félisten
válasz
deicide #12834 üzenetére
Na hát igen az ok rendkívül egyszerű amíg a titanx/980tiben van +30-40% addig látszólag a 1080FEben nincs ami nem is csoda,lévén a power target 180W és egy 8pines tápcsatival max 225Wig mehet amit már egy gyári biossal majdnem elér ha kitolod a power targetot (216W),nem sok minden marad már benne.Majd a customok jobb hűtéssel jobb pcbvel ellépnek...
De igazából rendben is van ez így,nem is igazán mi vagyunk a célközönség.Gyanítom a 980Ti használt árak szépen visszamásznak,engem inkább az aggaszt egy kicsit,hogy a 1080 szerintem sokat fogyaszt.Nagyon hamar elkezdi elengedni a boostot,és nem a tt miatt hanem mert zabálgat...
Ezt azért nézd meg... [link]
-
TTomax
félisten
válasz
deicide #12832 üzenetére
Éppen most néztem egy tesztet ahol az 1430on menö 980ti 3%-ra volt az 1850Mhz-es 1080tól.A Titan X 1500on meg 9-10% vert rá... max oc vs max oc-n a TitanX egy szinten van a 1080al.Ezek az FE-k nem igazán lesznek jók ,és drágábban jönnek mint a 980Ti-k anno...majd a custom 1080al lesz egyértelműen erösebb a 1080,
-
TTomax
félisten
válasz
deicide #12812 üzenetére
Tessék a Doomhoz a custom sli bit.Inspectorral tudod betallózni kitömörítés után.Ígérték,hogy nemsokára elérhető lesz hivatalosan is...[link]
Mindent kimaxolhatsz,csak az árnyékot nem,azt hagyd ultran,mert valamiért stuttert okoz ha nightmare-re állítod,
,már tudnak róla javítani fogják.Még egy nagyon fontos adalék,ez ha jól számolom a harmadik olyan játék (Division,Rainbow6) ahol komolyan visszafogja a két TitanX-em a PCI-E 3.0 8X...tehát ha nálad lesznek skálázódási problémák akkor az e miatt lesz.Nálam 1440p-ben 120-200fps között ugrál,nagyon,de nagyon simán fut.
[link] -
TTomax
félisten
Igen az jobb ,nagyobb betekintési szögek,szebb szinek csak azért egy ips,a 165Hz viszont marketing a köbön kb sosem fogod használni... már a 144Hz is kb csak van,mert 120felett mindet egyformának érzed.Nem is tudom mikor vettem , több mint egy éve akkor ez volt a csucs még nem volt ips,most az a jobb választás.
-
TTomax
félisten
Akik velem szoktak játszani azok megmondják,én valóban nagyon érzékeny vagyok,már a legapróbb microlag is elveszi a kedvem a játéktól,amikor "húzza" a képet forduláskor a gyomrom forog...
Jó dolog a g-sync,megy ablakban is akár teljes képernyőn,illetve most már végre megy a DSR is ha SLId van és G-sync monitorod...néhány játékban igencsak szép tud lenni egy 4-5K DSR.
-
TTomax
félisten
Pont ez az ,hogy nem.Ha már van 100fpsed és stabil akkor nem nagyon veszed észre,viszont ha hirtelen leesik 50re akkor G-sync nélkül az eléggé látható.... sokszor én csak az fps számlálóról látom csak,hogy mennyi az annyi mert érezni nem nagyon lehet egy bizonyos határig... olyan 40-45fps alatt már azért érzed hogy "húzza a képet".
-
TTomax
félisten
válasz
keIdor #12648 üzenetére
Az AX-böl se mind seasonic beles hanem flextronics, (ax1200i)ha az RMel ciripel akkor az AXel is fog,annyit tehet,hogy jól meghajtja a kártyát,jól melegedjen át vagy elmulik vagy nem van rá esély de nem sok.Van akinek idővel elmúlik és van akinek soha,ha nagyon zavarja és nem mulik akkor csak a csere segít...
-
TTomax
félisten
válasz
jones965 #12642 üzenetére
Gondoltam,hogy a riser nem lesz egyszerü. Az a 8.000HUF nem is rossz ár érte,olyan 25-30euro körül szoktak mozogni,egyébként én csak pont arról a TT-röl hallottam hogy rendben van ([link] azzal biztosan menni fog.Az sli hidból nézted már az Articét?120mm flexi hid, [link]de ha jól emlékszem van 100mmes is...a két kártya állása miatt szerintem csak a flexi jöhet szóba.Az a 80% feletti ASICQ az elég jónak számít,abban simán benne van az 1500+,én a helyedben azt raknám felülre mert az fogja jobban kapni a terhelést,nálam a két TitanXnél így vált be az egyik majd 80%os a másik csak valami 70 alatti alapon 1316MHzre boostolnak SLIben,mig single 1356MHzre .Nem is nagyon szoktam húzni őket mert minek,ahova kevés oda húzva is az lesz,épp a minap próbáltam a Witcher3at,(5Kban maxon 45-60fps)és mit ne mondjak még ilyen melegnek sosem láttam öket,58Cfokig ment fel a felsö,és a TDP felment 117%-ig ami 400W feletti fogyasztást jelent (modolt hydrocooper bios van fenn,meg az evga aio hütése),csodálkoztam is,hogy nem feküdt le a HX850em amikor egy 4,8GHzre húzott I7 4930K van mellettük.(Hét éves a táp hihetetlen amit bír,és bírt eddig pedig cwt beles,most nézegetem az utódját egy ax1200i-t)
-
TTomax
félisten
Mielőtt kettéharapnád mérgedben a monitort,csak szép csendben jegyzem meg neked hogy nálam szinte biztos fiatalabb vagy,de ez egyébként lényegtelen.A kérdésed volt olyan,hogy nehéz volt rá érdemben választ adni.A vga blokkot kb mindenki maga teszi fel,aki nem meri az általában olyan vgat vesz amin rajta van.Ennek több oka is van,részint mert a vgak nagyobb része matricázva van a csavaron,részint ha nincs sem nagyon foglalkozik ezzel senki,a kockázat miatt illetve annyira rétegigény hogy nem létezik ilyen szerviz.Gondolom te magad sem vállalnál ilyen munkát ahol egy rossz mozdulattal kb két havi fizetésed tudod bukni.Ha te magad nem tudod a blokkot felrakni,akkor jobb ha keresel egy olyan vgat ahol már rajta van és akkor a garancia is élni fog.
-
TTomax
félisten
válasz
Crytek #12347 üzenetére
Nosza rajta,gyorsan adj tul rajta még akár két 390et is kapsz az árából...metro ehhhh,két êve ki kellett volna tolni azt a csöjátékot,azzal a hat órás kampánnyal,gondolom ssaat vagy négyszeresre raktad de arról fogalmad sincs hogy 4Kban számolod a kártyád,de azért elvárnád a 60fpst ugye...majd dx15re talán ki is tolod,ja de azt sem mert tuti nem lesz visszafelé kompatibilis...el vagy te têvedve de nagyon.
-
TTomax
félisten
A Division az nagyon bitang tud lenni minden téren, a procit is kéri de nagyon és még a 8C/16T-et is megmozgatja,illetve SLI-ben még a PCI-E sávszéllességre is igencsak érzékeny.Föleg 1440p felett,ahol két pofára zabálja a VRAM-ot de a rendszermemóriát is.... itt látszik a képen pl a safehouseban is éppen mind a 12 szál 50%+-os terhelésen megy...
-
TTomax
félisten
válasz
ScomComputer #12004 üzenetére
Viszont 2200rpm 3 ventivel nem éppen csendes.
-
TTomax
félisten
válasz
szallasi007 #11997 üzenetére
Nekem ez egy sima refnek tűnik,azt tudja mint az összes többi...
-
TTomax
félisten
Hm... 25K-t meg akarom csípni... [link]
-
TTomax
félisten
Még mielőtt megkérdezed,igen máris elfogyott a türelmem.És ennek az az oka,hogy látszólag fél pillanatig sem gondolkodtál el azon amit írtam.Minek írtam akkor?Szerinted amikor egy 60Hz-es monitoron a fraps 80fps mutat,akkor hova lesz a 20fps????Eltűnik a kábelban,vagy elvitték a pomogácsok?NEM!Ki fogja bizony rakni mindent,csak nem lesznek egész képkockák... minél nagyobb a difi annál több helyen lesz törés a képben és a két teteje és alja egy másik képkockából való lesz,300fpsnél már annyi törés és annyi képkocka részlet kerül egyszerre a kijelzőre,hogy az ugy fog viselkedni,mint amikor a fűzet sarkába képregényt rajzolsz és elkezded pörgetni,a ahasonlat nem az igazi,mert azok ettől egész kockák.
Még valami,ha konstruktívan szeretnél beszélgetni akkor légy szíves próbáld meg végiggondolni azt amit neked írtak,mert elég sok nézeteltérésed adódott ebből a "aznemlehetmerthülyeség" hozzállásból.Ha megfogadod te dolgod,nem rossz szándékkal írtam...
-
TTomax
félisten
Ez csak vsync mellett igaz,látsz te ott többet is,csak nem egész képkockát,amikor ennyire sok az fps akkor már tearinget se,és valóban a mozgás ilyenkor folyamatosabbnak hat,viszont ez marhára fárasztja az érzékszerveid,mert azok folyamatosan át vannak verve,pont ezért van az,hogy 200fps már zavarja,darabosnak érzi...
-
TTomax
félisten
válasz
PandaMonium #11913 üzenetére
Gratula,az jó választás kíváncsi vagyok mit megy!
-
TTomax
félisten
válasz
keIdor #11905 üzenetére
Több kijelzö van rajta ugye?Egy kijelzőt hagyj rajta,amíg telepítesz meg egy ujraindulásig aztán rendben lesz...Nagyon sokat változtattak,most került be a DSR+SLI+G-Sync kombó végre valahára.Uj release,sajnos az ilyen mindig...Amúgy akkor van gáz ha a monitor mellé még vmi HDMIvel van feldugva,tv stb...
-
TTomax
félisten
válasz
Montesantos #11900 üzenetére
Szerintem meg a présgépnek olyan mindegy melyiket nyomja rá,a fajlagos ellenállása is kisebb egy sima csőnek mint egy bordásnak,nem véletlen cserélték azt le,de mindegy is,mert amig az evgan meg msin a mokuskerék hüti a vrmet addig a gigan az is rá van terhelve az aiora,itt kb el is dölt melyik lesz hüvösebb...
-
TTomax
félisten
válasz
Montesantos #11893 üzenetére
Meg jó vékony,kb mint az első gen cpu aio hütések,nem véletlen cserélte le a corsair se a h100ról.Ma biztos tolok egy-két tesztet ha be tudom izzitani végre az 8pack féle speedbinnelt hathengeres szerzeményem...SLI még nem biztos lesz,de sima TX tesztek üveghangon biztosan!
-
TTomax
félisten
válasz
Modst3R #11887 üzenetére
Az én refem is 1544MHzet megy aioval,és TitanX ahol azért több a vram,és biztosan az is kajál pluszban,e felett meg elfogy kb az összes Ti meg TX is 10-20-40MHz ide vagy oda és vége,feszlock mellett olyan mindegy a pcb,nem tud sokat hozzárakni egy custom jobb minöségü pcb,egy jobb hütês annál inkább és bizony az msi meg az evga két aio-ja a legjobb,az én felső kártyám még soha nem volt melegebb 55Cfoknál SLIben,solo meg 48Cfok a venti se üvölt rajta...
-
TTomax
félisten
Van uj driver
-
TTomax
félisten
válasz
Sebestyen01 #11875 üzenetére
No hát igen,vannak még ilyen urban legendek,de legalább tanácsot kért,kapott.Hogy él-e vele?Saját pénze....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy S23PLUS 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Beszámítás! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC) (ELKELT)
- Samsung Galaxy A54 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest