- Motorola G86 - majdnem Edge
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- LG G8X - kettőn áll a vásár
- iPhone topik
- Mobil flották
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
-
Mobilarena
nVidia GeForce GTX 950 / 960 (GM206) téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pyzoo
aktív tag
Közben megtaláltam a választ: Nvidia forum
"Optimal Power: To further reduce power consumption while the computer is idle and nothing is changing on the screen, the driver will not make the GPU render a new frame; the driver will get the one (already rendered) frame from the framebuffer and output directly to monitor. "
-
Pyzoo
aktív tag
Sziasztok! Tudja valaki ,hogy az új driverben az energiagazdálkodás beállításnál mit takar az "optimális teljesítmény" beállítás ?
-
Pyzoo
aktív tag
Cicereg nem cicereg témához. Nekem Giga WF2 van. Csak kikapcsolt vsync mellet extrém fps (kb 200 felett) esetén cicereg. Csak dvi-on hdmi-n nem. Mondjuk engem nem érint mert csak "vsync on"-ban tolom.
-
Pyzoo
aktív tag
válasz
Winchester95 #2495 üzenetére
Szia! Nekem nem volt 280-am ezért az 1. kérdésedre nem tudok válaszolni. Ram ügyben, nekem a GTA V a beállításaimra 2,7-2,9 Gb ot ír mégis afterburnerel nézve beéri 1.8-1,9 Gb-al. Úgy emlékszem ez az uj feature, javítsatok ki ha tévedek de a neve delta color compression.
-
Pyzoo
aktív tag
Akinek TDR hibája van van remény. Az NV fórumon olvasva linkelték ManuelG twitt-jét. [link]
Remélhetőleg következő driverben benne lesz . Olvasgassátok a fórumot néha van driver fix. -
Pyzoo
aktív tag
válasz
Bile Demon #2180 üzenetére
Szia! A TV nrkem is hdmi-n van a monitor dvi-on. Nekem is monitoron jelenik meg a bios.
-
Pyzoo
aktív tag
válasz
pendre54 #1796 üzenetére
Szia! A dvi-i támogatja a digitális és az analóg (vga) jelet is. Tehát jó lesz. A monitoron ugye csak digitális dvi-d van.
Képminőségben pasz, a displayport újabb szabvány és nagyobb felbontast is támogat. Szinkezelési formátumban nem tudom mi lehet az eltérés. Displayporton van hang dvi-on nem biztos.
pcgamer -
Pyzoo
aktív tag
válasz
Kristof9094 #1716 üzenetére
Szia!
1. Én 1-2 nap elteltével, beleolvasva az NV fórumba mindig a legfrissebbet használom.
2. Alkalmazás függő meg az a kártya alapból is szépen meg van húzva. -
Pyzoo
aktív tag
@Bios-al kellet csinálni. Nekem is úgy kellet DVI-I vel a DP-t , DVI-D vel pedig a DD-t. Szóval két bios kell nekem is egy használatos meg egy tartalék. Igen ez elég zavaró hogy egy név alatt több félét is kiadnak. Ráadásként még a honlapon se tesznek különbséget az egyes alverziók között.
-
Pyzoo
aktív tag
válasz
bivalyolo #1457 üzenetére
Isten hozott!
A 400-as Chifi elég neki. Palit-tal még nem volt tapasztalatom annyit tudok , hogy kizárólag NV forgalmazó. Nem szeretek gyártót ajánlani mert ez szubjektív. A tápellátás legyen minőségi és hűtött, de szerintem ez minden 960-nál ilyen. Nem nagyon lehet mellélőni. A gari legyen minél több. -
Pyzoo
aktív tag
Persze tudom hogy 1xre csak 1 megy fel. Csak ugye mindenhol a P végződésű bios van amit DVI-I n kell felrakni a gyáriban meg van DVI-D s is. Nekem pl a verziószámok sem egyeznek. Mindkettő F12 de a P 69 végű a D meg 68.
Ezért kérdeztem hogy elég csak az egyiket felrakni? A másik az csak tartalék bios? És melyik az amit aktívan használ? -
Pyzoo
aktív tag
válasz
fsb_essex #1306 üzenetére
Szia!
Csak a második kérdésedre tudok válaszolni. Nálam ugyan ezt csinálja a kártya még régebbi játekoknál is. Egy nagyon régi játéknál az elöző kartyám 780 mhz helyett csak 405 mhz-en ment addig a mostani 950-1100mhz-en, GPU terhelés 20-35%. Gondolom olyan rész kell a játéknak a kártyán belül ami nem terhel ugyan de kell a nagyobb frekvencia vagy direkt igy vezérlik a gpu- t elkerülendő a röccenést egy estlegesterhelés megugrásnál. Nézd meg a tdp % -ot látszik hogy alig terheli a kártyát. -
Pyzoo
aktív tag
válasz
KubanitoS #1302 üzenetére
Szia!
Én csak most utólag látom értelmét. Az első vga amit flash-eltem (gyári bios-al) a régi 460 volt. Az azóta is vígan megy
(tuningolva csak gpu órajel). Ismerősök körében halálozott el 460, ők nem frissítették a biost. Lehet hogy semmi köze hozzá de ki tudja.
Ahogy én látom itt a 960-nál inkább teljesítményre gyurtak.
@más
Ez a boost dolog mennyire van hatással vajon az élettertamra? Tudom és látom , hogy visszaveszi az órajelet a hőfok és a tdp függvényében de így gyakorlatilag mindig a határon hajtja a vga-t. -
Pyzoo
aktív tag
A weboldalon lévők közül nekem egy sem ment fel a @bios-al. Az enyémnek 84.06.0D.00.69 a verziószáma. Az előző is ez volt.
Apropó nem mentettem el a gyári biost ha valakinek van F11-es bios-a mind a két file (GV-N960WF2OC-2GD_P.F11 , GV-N960WF2OC-2GD_D.F11) Megköszönném ha elküldené a az emilemre.
Egyáltalán fel kell tenni mindkettőt? Mert a techpoweren is csak az egyik van fent. -
Pyzoo
aktív tag
Üdv mindenkinek!
Beléptem én is klubba egy ilyen GV-N960WF2OC-2GD kártyával. Elsőre jó választásnak tűnik. Majd az idő eldönti. A régi Giga 460-asomat váltottam vele.
Aki szeret "mókolni" az OCGuru feldobott egy bios frissítést (F12-es) A boost órajelet 1405-röl feltolja 1468-ra. http://www.tomshardware.de .
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Switch 2
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- LG G8X - kettőn áll a vásár
- Linux kezdőknek
- iPhone topik
- További aktív témák...
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- NYÁRI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Lenovo ThinkPad T14 3 Gen 16/256GB SSD, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest