- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- 10-es szám és ismeretlen telefon a Google előzetesén
- Samsung SmartTag2 teszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Nem nyílnak a Foldok?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
nVidia GeForce GTX 950 / 960 (GM206) téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gaben880325
csendes tag
Mennyire tudtátok feltuningolni a kártyát? Tudom hogy nincs két egyforma GPU, csak úgy átlagosan mennyi FPS növekedés volt? Lefuttattam a heavent többször is, olvastam hogy apránként kell húzogatni GPU-Zvel nézni közben hogy stabil legyen. Nekem a GPU Boost 1407 MHzen van feszültség 1183 Memória órajel meg 7440en itt nem dobta még el a heaven, se játék és stabil volt! GPU boostot ha feljebb rakom akkor már kidob! Így kerek 2 FPS növekedést értem el
Érdemes vele szórakozni? Olvastam, hogy van aki 15-20%ot is ki tudott pluszba hozni ebből a kártyából, hogy lehetséges ez? ASUS Strix 2 Gigásom van! Valamit rosszul csinálok?
-
Gaben880325
csendes tag
Bekapcsoltam az összefűzött optimalizálást, nem tudom mennyire játszik közre, de jobb fps-em van Dying alatt mint eddig (Kösz az infót). Viszont az MSI Afterburner kiiratás még mindig nem jelenik meg játék alatt...
-
Gaben880325
csendes tag
Az is meg van, de így sincs, nem értem...
-
Gaben880325
csendes tag
Megcsináltam, de továbbra sem mutatja dying alatt, Tomb Raidernél mutatja, ezeket írja ki! http://itcafe.hu/dl/upc/2015-03/16/543603_v8byijwjgh5nffdy_1.jpg De a többi játéknál miért nem látom?
-
Gaben880325
csendes tag
Valamiért nem jeleníti meg játék alatt az értékeket, Thief alatt se, Grid 2 alatt se, Tomb Raider alatt meg igen
Köszi a linket, megnézem
-
Gaben880325
csendes tag
HWiNFO+MSI Afterburner van fent azzal is meg tudom nézni?
-
Gaben880325
csendes tag
Sziasztok!
Asus STRIX GTX 960at nem próbálta senki?
Én azt vettem pár hete! Egész szépen produkál, nagyon csendes, a hőfok terhelés alatt se ment 60 fölé!
Tomb Raider volt az első játék amivel leteszteltem élsimítás FXAA-n volt, minden más fullon, szépen vitte,
viszont néhány helyen benézett 30 FPS alá is, nem tudom miért, amúgy átlag 55-60 volt! Most Dying Lightot próbálgatom itt minden fullon van kivéve a látótávot, azt levettem 0ára és feltettem a patchet hozzá ami javított rajta nem kicsit, szépen fut de ez is néha 30 alá sasolgat, ezek mitől vannak? 8 giga ramom van és AMD A8-5500 3,2GHz procim!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Xcover 6 Pro, 6/128 GB, Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 13 mini 5G 128GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S24 FE 128GB dobozos 12 hónap garanciával
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest