- Fotók, videók mobillal
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
nVidia GeForce GTX 950 / 960 (GM206) téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nazara
őstag
Nehéz ügy. Nálam végül hasonló dilemmaban az döntött, hogy az 5 éves (minőségi) tapomra már nem akartam nagy terhelést rakni, annak a cseréjét meg nem most szerettem volna megejteni. A 960 új architektúra, tehát a driverekkel meg rengeteg gyorsulasra lehet nála számítani. Viszont a 770-et később is lecserelheted ráfizetés nélkül az apron egy 960-ra ha szeretnéd, fordítva ez viszont nem áll, tehát befektetési célból (és egyelőre teljesítményben is ) jobb a 770.
(#996) Bugfix1984: ez tuti nem igaz, nem vagyok egyedül a topicban, aki a Giga kártya mellé megkapta a Witcher-kupont.
-
-
Ant@
senior tag
A többséggel ellentétben én nem vettem le a látótávolságot, hanem hagytam középen minden más beállítással együtt. Ugyanez a látótávolság max beállításon FHD-ban sem volt játszhatatlan de alkalmanként benézegetett 20 fps alá is. Értsd ment elfogadhatóan érzetre 30 - 40 framel aztán negyedóránként megrecsent aztán ment tovább ugyanúgy, ott már lehet kevés volt a vram is.
-
R3plica70
aktív tag
AB-ben most kipróbáltam 110%-ra kitoltam,de igazándiból fogalamam nincs ez miért jó nekem
Tuningot is csak kipróbálom hogy kb. hol a kártya vége és utána ref. értékeken használom.
A hangja fenomenális, mivel terhelés nélkül nem mennek rajta a ventikTerhelve is teljesen vállalható, jóval halkabb mint pl az XFX R9 280X kártyám hangja volt.
(#757) FullGas
Sajnos azt nem tudom meg mondani, hogy csak én fogtam-e ki belőle ilyen morgós verziót. Alapvetően nem volt sokkal melegebb mint ez a Giga. IDLE sem kapcsolt ki a venti ezért bár ilyenkor már igen halkan, de kihallatszott a házból. Tehelve már jobban hallatszott. A tápellátás a NYÁK elejében van, ami kézzel fogva terhelés alatt azért elég forró volt, szóval annyira nem volt hatékony az a házból kifelé fújó hűtés, elég kicsi is az a rés ahol a levegő távozhat(na). Hasonló kialakítású ref. hűtős R9 290 járt a kezemben aminek nem volt ilyen hangja. Tuningot nem próbáltam vele. Ha nem morgolódott volna, ami engem jobban zavar mint egy halkabb szélzaj, akkor most is az lenne a gépemben. -
R3plica70
aktív tag
Nekem GPU 1542-nél már volt hogy hibázott, tuning nélkül a boost az 1367MHz, a RAM (Samsung) 8074-nél már 1-2 artifact előjött Valley teszt alatt.
Hibamentesen a fenti képen látható órajelen ment :[link](#742) FullGas
Nálam a ref. hűtös Palitnak morgós motorhangja volt. Magának a ventilátornak szélzaját nem hallottam, de a morgása az zavart, ezért lecseréltem. Más gondom nem volt vele. -
blu79
addikt
- szia , minden kártya más és más, olyan mint a CPU , hiába egyforma és ugyanaz a típus, mégis eltér tuningban teljesítményben , mint ahogy nincs két ugyanolyan autó hiába egyforma, de ezeket szerintem te tudod... körülbelül -re meg lehet saccolni de biztosat nem lehet mondani.... a 970-es topikban is mikor tesztelgettünk, hiába van két egyforma MSI mégse mennek egyformán. Pl az enyémen Samsung memóriák vannak amik jobban mennek tuningban, az egyik kollégáén pedig Hynix azok nem mennek olyan jól tuningban....
más :
- egyébként milyen memóriák vannak a GTX 960-on ? -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- E-roller topik
- Fotók, videók mobillal
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- Milyen széket vegyek?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- IPhone 15 128GB Zöld ÚJ! 12 Hó Jótállás!
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G4 - i5-7GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Eladó karcmentes állapotban levő Apple iPhone 14 Plus 256GB / AKKU 100% / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest