- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- A HyperOS 3-ra helyezi a fókuszt a Xiaomi
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
JoolsNOS
veterán
válasz
csabika0001 #3660 üzenetére
Ez tuning vagy alapórajel?
-
JoolsNOS
veterán
válasz
Bjørgersson #3652 üzenetére
Nekem csak a coloinial marines bugzott ha 3d-ben játszottam.
-
JoolsNOS
veterán
Új béta driver heavenben 0,5 átlag fps-t hozott az előző bétához képest, ami viszont szintén hozott a whql-hez képest. Remélem kihoznak belőle egy jó whql-t. Ja és bírja a magas tuningot. Előző béta kevesebbet bírt.
-
JoolsNOS
veterán
válasz
Bjørgersson #3467 üzenetére
Akkor nem tudom mi lehet a gond. Esetleg még megpróbálhatod uninstallálni a physix drivert, és újra rakni. (amúgy nekem mikor gond volt vele, nem is engedte uninstallálni, csak ha a win könyvtárban megkerestem az installját és onnan indítottam)
-
JoolsNOS
veterán
válasz
Bjørgersson #3462 üzenetére
Nézd meg, hogy az uninstallban rendesen megvan-e az ikonja, ha nem nvidiás ikonja van akkor gebasz van.
-
JoolsNOS
veterán
válasz
Bjørgersson #3443 üzenetére
Nekem múltkor a physix driverem szart be, mert buheráltam. Utána fagyott a batman, míg rá nem jüttem, mi a baj.
-
JoolsNOS
veterán
válasz
Bjørgersson #3414 üzenetére
De a gpu-z akkor se a visszavett értéket szokta mutatni. Illetve az ab se. Legalábbis a csúszkán nem. Anno 460nál se tette nekem.
-
-
JoolsNOS
veterán
válasz
Bjørgersson #3302 üzenetére
Az engem is érdekelne, mindig kell párhuzamosan figyelnem a gpu.z-t is.
-
JoolsNOS
veterán
válasz
szasanyi #3180 üzenetére
Mintha mondta volna itt valaki régebben, hogy heavenben meghülyül az a mutató.
Batman: Ne dx11ben indítsd akkor tökéletesen fog menni maxon is. Amúgy látványban semmi különbség. Physix is mehet maxra.(#3181) fsb1000: keplernél le van tiltva a feszállítás. TDP limit nem tudom miért nincs. A metódus jó.
-
JoolsNOS
veterán
válasz
szasanyi #3174 üzenetére
Ha belefér a tdp limitbe akkor a kártya akár tovább is boostolhat.
(#3164) dookiee: ott nem tudom mennyit számíthat egy kis tuning. Én cry 3nál szoktam használni, ahol esetleg a pár helyen leeső 40es fps-t mondjuk 44re emeli és ott talán már akkor nem érezhető a rángatás.
-
JoolsNOS
veterán
válasz
csabika0001 #3028 üzenetére
Már hogyne lenne. Nélküle megy a cucc 55-60 az átlaggal. Vsyncel leigazítja 30ra ami már bőven nem látszik folyamatosnak. Amúgy a vsync lényege, mint nevéből adódik vertikális szinkronizáció, ami annyit tesz, hogy egymás utáni két képet összeszinkronizál, ezáltal nem engedve szétcsúszni azokat. Általában emiatt 30ra, jobb esetben 60ra limitálja a képkockát. Szerintem eléggé beleszól a szaggatásba.
-
JoolsNOS
veterán
válasz
joysefke #3026 üzenetére
Attól függ mennyire vagy allergás a kisebb szaggatásokra. Az én konfigommal is le kellett vennem a vsyncet (amúgy minden maxon volt) és néha számomra voltak olyan részek ahol kicsit berángattam. De tényleg csak kevés helyen minimális ideig. Nameg én azt szeretem ha folyik a kép. Pocilimit valószínű lesz, de jobb esetben nem vészes. Crysis inkább vga-t szereti. (bár anno nekem nagyon sokat lendült a játék 9600gt alatt mikor athlon 2 magról phenom 4re váltottam)
-
JoolsNOS
veterán
válasz
ricshard444 #3011 üzenetére
Szerintem heavenben nem nagyon szól bele a proci. Valaki itt linkelt q8400 vs 3770k és semmi különbség. Nálam sincs semmi különbség 3400 és 4200 közt.
-
JoolsNOS
veterán
válasz
csabika0001 #3008 üzenetére
Mármint a driver miatt, vagy a tuning miatt?
-
JoolsNOS
veterán
válasz
csabika0001 #3006 üzenetére
Nemhiszem. Csak úgy oda vannak küldve
(#3005) Ernest.: próbáld felrakni a legújabb codec packot.
-
JoolsNOS
veterán
-
JoolsNOS
veterán
válasz
csabika0001 #2973 üzenetére
Jó kérdés, azt már nem merném buherni.
Amúgy itt egy kis hőmérsékleti teszt msi combustorral:
A fura az, hogy a gpu-z szerint 10%ról indul a fordulat és kezd el nőni terhelésre, de maga a fordulatszám 1140 egészen 35%ig. És max 38at mutat, tehát itt valami gebasz van. Kb 65 foknál kezd el emelkedni a fordulat valójában. De mint látni azaz nem látni már a görbén, mert egyenes - 68 foknál beáll, max 1350es fordulaton. Hangkülönbség semmi szinte.
-
JoolsNOS
veterán
válasz
Kingfisher1 #2930 üzenetére
Milyen fordulaton megy ilyenkor a venti? És hány fokos a kártya?
-
JoolsNOS
veterán
válasz
joysefke #2881 üzenetére
Az asus d2ese 1100et pörög alapon, de nem hangosabb mint a procihűtő 600on. (azaz biztos az, de nem érzem a különbséget) És terhelés alatt se lesz hangosabb. Semelyik hűtőm se tehát nincs az, hogy elnyomja a prcihűtő vagy valamelyik, mert mind le van szabályozva 6-800ra. Bár otthon elég drága azt hiszem. (ebayen ez volt a legolcsóbb
)
-
JoolsNOS
veterán
válasz
csabika0001 #2819 üzenetére
Ha kimaxolom a procit, nálam is instabilabb a kártya tuning alatt. Amúgy a gyári tuningos kártáyk gyakran kevésbé húzhatók mint a simák.
-
JoolsNOS
veterán
-
JoolsNOS
veterán
válasz
Bile Demon #2559 üzenetére
Én alapból kikapcsolom, semmire se való
Kb 20megát foglal memből.
-
JoolsNOS
veterán
-
JoolsNOS
veterán
válasz
papírzacsi #1973 üzenetére
De ez 11, ő 13at futtatott.
-
JoolsNOS
veterán
-
JoolsNOS
veterán
válasz
Soldier321 #1948 üzenetére
Hülye kérdés: biztos a laptop drivert rakod fel?
-
JoolsNOS
veterán
válasz
LobiDrg #1935 üzenetére
Ott azért lesz pár játéknál. Alacsonyabb felbontásnál általában a kártya bírná még tovább. De indítasz egy msi afterburnert és játék után megnézed a kihasználtságot. Ha 90 alatt van akkor procilimited van. Bár újabb címek úgyis a vga-t kérik jobban. Régebbiek meg tök mind1, hogy 90 vagy 100fpsel mennek.
-
JoolsNOS
veterán
válasz
Russian35 #1844 üzenetére
Jónak jó, de crysis 3 az crysis 3. Anno az egyet az akkori gépemen tényleg alapon tudtam csak tolni, most meg elég ha a textúrákat highra rakom meg csak fxaa 1366ban többi vhigh, vsinc off, és nemigen megy 60 alá az fps. Msaa-t kell hanyagolni. Tehát nincs itt gond, csak nem szabad mindent maxra rakni. Én rosszabbra számítottam.
-
-
JoolsNOS
veterán
válasz
Bjørgersson #1511 üzenetére
Pedig az van...
-
JoolsNOS
veterán
válasz
Bjørgersson #1509 üzenetére
Elvileg igen, de mindjárt lecsekkolom, ha visszamegyek asztalira.
-
JoolsNOS
veterán
Az fps-t nem mutatja. Ahhoz mindenképpen kell kiegészítésnek a hwinfo? Mert azt meg nem tudom letölteni, csak b**i toolbarok jönnének.
-
JoolsNOS
veterán
válasz
Ladislaoca #1491 üzenetére
Nem gond a 60 fok. Még 70 se.
-
JoolsNOS
veterán
válasz
Bjørgersson #1472 üzenetére
Én még Gridnél emlékszem ezer féle élsimítási beállítást. És ott is közte volt az SSAO...
Új hozzászólás Aktív témák
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Trollok komolyan
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- OLED TV topic
- E-roller topik
- Milyen egeret válasszak?
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3050, 96% Akkumulátor
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A34 5G 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- HP EliteBook 840 G8 i5-1135G7 32GB 1000GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest