- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Aurát vált a Vivo V60
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
Új hozzászólás Aktív témák
-
fanti
addikt
válasz
PlayMax #2179 üzenetére
"Asus evo dual 1660 s t a megjelenése után vettem 93k ért 3 év garival ,pár hónap után továbbadtam 85k ért —— hogy tört volna le a kezem ,ha ezt tudom!"
Hát barátom, ha ez megnyugtat, én most vettem egy GeForce® GTX 1650 SUPER Pegasus OC-t 105-ért. Pár hetes volt csak, de kellett egy garis kártya, ami FullHD 60Hz-re elég lesz, és ez pont megfelel a célnak.
Egy Asus ROG STRIX RX 5700 XT-t váltott, amit három hónapja vettem 147-ért, és mostanában adtam el 205-ért, és kellett VGA. Mivel garis és normális 1660 Supert nem találtam elfogadható árban, ezért vettem meg a 1650 Supert, de úgy látom, hogy a rajta lévő 4GB VRAM pont elegendő az 1080p-ben való játszáshoz. A kedvenc játékaim közül mindössze 1-2 olyan van, ami kifut a VRAM-ból egy picit, de nem veszem észre ezt, csak ha monitorozom.
Úgyhogy drágán vettem, de papíros (nem Alzás) garim is van rajta, megbízható embertől van és patika állapotú.
Drága volt, de kellett valami, és nem akartam gari nélkül venni egy RX 580 8GB-osat 110-ért...
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900XTX 24GB be quiet! SB802 1000W
- Apple iPhone 13 128GB / Kártyafüggetlen 1ÉV GARANCIÁVAL
- Megbízhatóság, minőség, megtakarítás ez a HP nyomtató most verhetetlen áron a tiéd lehet!
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest