- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- Magisk
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sipoka
csendes tag
válasz
GFerr56 #1925 üzenetére
Tudja a funless-t. 60 foknál kapcsol be. Én csak azért nem használom úgy mert az alaplapi chip pont a kártya végé alatt van és ha nem pörög a kártyán a venti nyáron simán 10 fokkal magasabb az alaplapi chip csak azért mert nem kavarja azt a minimális levegőt a kártya rá...
-
Sipoka
csendes tag
válasz
GFerr56 #1914 üzenetére
Igen a 2019 májusi biost. Az nv 5.590.0-es verziójával csináltam én.. Érdemes lementeni előtte a saját bios-odat, de ami a tech-en van az is jó ha vissza akarod tenni rá a régit. Legegyszerűbb úgy csinálni, hogy 1 mappába bepakolod ami kell neked. cmd.exe, nv.exe, és mondjuk a bios-t mikor letöltötted átnevezed G.rom-ra. Cmd-t rendszergazdakén indítod és beírod oda, hogy " nv G.rom -f -6 " és ennyi. 2x megkérdezi majd, hogy biztos le akarod cserélni a bios-t és utána restart. Annyi, hogy a'szem z-t kell majd nyomni. Ugye angol-magyar billentyűzeten az fel van cserélve. Nem kell megijedni, hogy restart után nincs fent driver meg, hogy alacsonyabb felbontásban indul, mivel "másik" kártya került a rendszerbe ezért szarakodik a Winfos, de felteszi újra. Persze majd nézd meg, hogy nem e v'mi ősrégi alap driver-t tett e fel ami a Win-ben alapból benne van. A'szem ennyi a dolog.
-
GFerr56
aktív tag
válasz
GFerr56 #1738 üzenetére
...ja, én a quiet-silent-zero rpm (50 fokig biosban-38 fokig AB-el) módban használom, lehet, hogy nagyobb kraft van a másik bios módban. Ott alapból 30%-on mennek a ventik (amiket külön-külön is lehet vezérelni), meg gondolom kicsit jobban megküldi a kártyát. Erre eddig nem volt szükség.
Üdv
-
válasz
GFerr56 #1715 üzenetére
Megtörtént,továbbra is hajlamos a fentebb említett droppokra.
Egy GTA 5 1080p melletti beállításokról tudna valaki nekem egy screenshotot felrakni.
Mert már rohadt kíváncsi vagyok,hogy amik másnál tökéletesen működnek,azokkal nálam mit produkál.
Ezekkel a beállításokkal most egész stabil a képkockaszám,de amint bemegyek a susnyásba leesik 30fps-re.
Nem hiszem el,hogy egy 1660 Super nem bír el a GTA5-tel. -
PlayMax
nagyúr
válasz
GFerr56 #1661 üzenetére
5700 XT ről jöttél és nagy a boldogság ,az a komoly...
Nekem 4 éve volt kb az utolsó AMD kártyám bányász előtti időszak ,RX470 amit nagyon szerettem.
Most épp 6gb os 1060 ról jöttem ,nagy változást az után annyira nem hozott ,FHD t általában full max. on tudja ,ennyi a szerencséje.
i7 9700 mellet nagyon megeszem ,2070 vagy 2070 super lesz belőle sztem. ,innen már csak oda érdemes minimum ugrani.
Határozatlan ideig egyelőre még meghosszabbítom a kis barátomnak a társaságát.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest