- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Légies iPhone halvány színei
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
GFerr56
aktív tag
Szia!
Esetleg nézd meg Nvidia hivatalosan támogatott Freesync monitorai között. Ha nincs rajta, még akkor is van esély, bár lutri. Nekem úgy rémlik, hogy (legalább is az enyém) megy hdmi-vel is. Ha a Control Panel-en kb. ilyesmit látsz, akkor örömbódottá'!
Ez a monitor hivatalosan Freesync támogatott, G-Sync nem (ez mondjuk az árán is látszott...).Üdv
-
asynur
tag
Én ennyit találtam róla: "ASUS FanConnect II equips a hybrid-controlled fan header for optimal system cooling. NV Messaging" https://www.asus.com/Graphics-Cards/ROG-STRIX-GTX1660S-6G-GAMING/overview/
Ez alapján rá tudsz keresni megéri-e használni vagy sem. -
PlayMax
nagyúr
1080p ,60hz ,reccenés mentesen folyik az egész ,egyedül a növényzetet szoktam tenni átlagosra ,minden más csutkán 4x MSAA mellett ami nem piti:
A 4. képen az advanced beállítást csak single játékban tolom ki csutkára ,multinál őket ki szoktam kapcsolni ,úgy is meg van a 60fps simán ,csak a multiban jobb ha van egy kis tartalék is.
Am az adcance beállításokon kívül egy 6gb os 1060 is ugyan így csutkán vitte a GTA5 öt ,csak 2x MSAA al és advance beállításokat kilőve ,szóval nálad vlmi nagyon nem stmmel.
-
GFerr56
aktív tag
Szia!
Windowsban milyen energia sémát használsz? Nálam akkor csinálta, ha véletlenül energia takarékoson maradt. Kivéve Jedi, ott mindig ugyan azoknál a részeknél visszaesett (monjuk ilyenkor jól jön a G-Sync...). Valami szoftveres dolog is lehet (program, driver), mert volt 5700XT kártyám, és annál is pontosan ugyanott csinálta, mint NV-nál, csak sokkal durvábban (pedig a monitorom eredetileg Freesync-es...ennyit a szoftveres részről). Én még nem próbáltam, de, ha átkapcsolod a bios-t performance módra? Egyébként ezt a 62 fokot nekem sem sikerült túllépnem még...Üdv
...és driver telepítésnél inkább a"tiszta telepítés"-t próbáltad már?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házimozi haladó szinten
- Milyen TV-t vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Nintendo 3DS és DS topic
- Windows 10
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S4 Plus TT 500W
- Eladó megkímélt állapotban lévő Xiaomi 12T Pro 8/256GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest