- MIUI / HyperOS topik
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Megjött a Honor szuperakkumulátoros mobilja
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
Epp ebben a topikban volt, h valaki webes elallast akart a vga-ra, toluk vette a gep tibbi alkatreszet is, osszeszerelest is jert, ok meg kitalaltak, h ilyen esetben nincs alkatresz elallas ( : aztan biztatasomra nem hagyta magat a tag, es nagy huzavona meg tan egy honap utan meltoztattak visszavenni elallassal a kartyat
Amig nem kell vmilyen gart intezni, addig minden bolt jo, akkor derul ki milyen valojaban a bolt amikor gariztatni kell, sztem egy ilyen eset boven eleg ahhoz, h elgondolkozzon az ember hagy-e naluk penzt, en bizots nem fogokDark KillerX
Roluk nem hallottam negativat
A fentebb emlitett gw kartya ha jol remlik itt van is vkinek, panasz nelkul, barmelyikkel lehet gond, nekem is tetszik a gaming x vonal, de amekkora felarat kernek erte az nemhozzatesz meg az ember egy keveset es ott a 2060 nem csucs hutessel, de 3 ev garral, es teszi a dolgat
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gainward Phantom RTX 5090 32GB (Bontatlan,Alza Garancia)
- PNY EPIC-X RGB RTX 5060Ti 16GB / Gigabyte EAGLE OC RTX 5070 12GB videokárty 3 év garancia 27% áfa
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
- Akcio! Csere-Beszámítás! Gigabyte Vision RTX 3070Ti 8GB GDDR6X OC Videokártya!
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G9 OLED 240Hz Dual QHD 0,03ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- Asus E510M 128GB SSD, 4GB RAM, 1 Év Garanciával
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest