Hirdetés
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- MIUI / HyperOS topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Megint Samsung-gyártott Snapdragonról pletykálnak
- iPhone topik
- Két új Poco C-széria mobil érkezett
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
roll
csendes tag
válasz
ggbuffon1897
üzenetére
Ment volna a képbeszúrás sztem...
Lehetséges, hogy az i7 miatt van különbség? Vagy a graphics score-t nem befolyásolja
70C a hőfok zalmann t3 házban -
törölt tag
Az i7 a Physics score-t nyomja meg keményen. Nálam i7-2600 kb másfélszer annyi Physics score-t kap, mint a 2 generációval újabb i5-4460. Azonos generációjú i7 és i5 között meg még durvább lenne a különbség.
De az összpontszámra nézve nincs ennyire nagy hatással az erősebb CPU, bár ott is van azért különbség. -
roll
csendes tag
válasz
ggbuffon1897
üzenetére
Lehet az i7 miatt több mint nekem vagy azt nem nézi?
Az enyém i5 6500 -
roll
csendes tag
válasz
ggbuffon1897
üzenetére
Egyszerűbb volt beírni

-
EVL2
aktív tag
Nem kell pánikba esni. Szinte biztos vagyok benne hogy nem a kártya a ludas hanem a felhasználó vagy a játék programozásában van a hiba.
Azért kértelek hogy linkeld az eredményt mert pontosabb képet ad a gépedről mintha csak be írod.
És ha esetleg van rá időd érdemes lenne leírnod a pontos konfligod az adatlapodnál. -
Rasiel
senior tag
Nem tudok mit mondani rá, mert abszolút nem szoktam 3DMark-ozni. Még akkor sem, ha új hardvert veszek a gépembe.
Ellenben, ha gondolod, ránézhetek a MW 2012-re, viszont nekem GTX 1070-em van. Igaz, valamennyire abból is meg lehet saccolni, hogy mennyit kellene menni alatta egy 1060-nak.
-
Rasiel
senior tag
Közben nézem a játék grafikai beállításait. Super Sampling Antialiasing (SSAA) van benne, szóval nem kell azon csodálkozni, ha 4x-eset állítasz be rajta, akkor annyi FPS-ed van, amennyit írtál.

Szerk.: Közben te is írod, csak nem olvastam végig a hsz-edet, mielőtt válaszoltam volna az újra.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Szerk2.: A szaggatás miben nyilvánul meg? Tehát értem ezalatt azt, hogy meg-megakad vagy nem érzed olyan folyamatosnak a játékot?
-
-
Rasiel
senior tag
Amikor utóljára néztem a játékot egy GTX 780-am volt, azon problémamentesen, vaj simán futott a Most Wanted 2012.
Ha emlékeim nem csalnak, akkor ez a játék is Double Buffered V-Sync-et használ, tehát látatlanban azt mondanám, hogy nálad ez lehet a ludas, amiért az előzetesen vártnál rosszabbul fut. (Erről a jelenségről egyébiránt már volt szó ebben a topikban, de nem a MW 2012-vel kapcsolatban). A egyik megoldás rá, hogy miután beléptél a játékba nyomsz egy ALT+TAB-ot, majd miután ledobott a tálcára, utána ugyanezzel a billentyűkombinációval visszalépsz a játékba. Így - ha a fentebb leírt helyzet állt elő - problémamentesen kell futnia a játéknak. Ez természetesen csak akkor működik, ha a játékban aktíválva van a vertikális szinkron (V-Sync).Más játékoknál hozza a várt teljesítményt a GTX 1060?
-
roll
csendes tag
válasz
ricsi8800gt
üzenetére
A win új, lefuttatom. Thx
De a driver elméletileg a legfrissebb -
ricsi8800gt
addikt
Én amikor meg vettem az G1 gaming 1060 6GB-ot akkor én is csak lestem hogy fire strike alatt miért kevés a
graphics score.Aztán a DDU meg oldotta,Le futtattam és a NV Drivert is le törölte amit vissza tettem és minden ok volt,Most a Score 13800 kb.
Szóval azt le futtattad ?Meg húzd újra a wint -
roll
csendes tag
Akkor mi lehet a probléma már át állítottam teljesítmény orientáltra
-
EVL2
aktív tag
Oké most talán már kezdem érteni mire válaszoltál.

De én akkor sem láttam még 13.000 g.s alatti 1060-at. Átlagosan 13200-13400 között vannak tuning nélkül.
Ezért mondtam hogy a kártya szerintem rendbe van csak ahogy mondod máshol keresendő a baj. De ha minden rendbe lenne 13e felett lenne. -
-
szasanyi
félisten
3 lehetséges alternativa van a miértre, válassz tetszés szerint. A lényeg a slendrián megfogalmazás ami azért gond - de ezt (is) kifejtettem világosan és érthetően - mert félrevezető. Az is 1értelmű, hogy ez nem csak nekem szúrja a szememet. Az, hogy ki tud vagy ki nem tud jobb VGAt venni az tesjesen irrelevás és nem tudom hogy jön ide - azzal 1ütt, hogy én miért vettem olyat (is).
De utald el egy részét és tetszés szerint kritizálhatod a választást vagy annak okát, addig viszont nem veszem jó néven mert semmi közöd hozzá. -
kiltrus@citr
csendes tag
[link]
Na lol
Hát milyen felhasználó az ilyen itt beszél aztán olvasni meg nem tud.
Komolyan mondom vicc kategória a csávó

Itt hardveren le is tesztelték amit mondasz semmi értelme mindent észnélkül csutkára húzni mert konkrét eredménye nincsen nem lesz szebb akkor meg minek? Ésszel kell állítgatni.
[link]
pl
tt van a tesszeláció ami elég magas szinten is mert nem lesz több ha maxra veszedÉn erre már nagyon hamar rájöttem BFBC2 a kamu árnyék hatás sso vagy mi volt akkoriban a parasztvakítás. Semmi értelme nem volt de ha benyomtad 15 20 fps minuszt kaptál.
De a nagy dx11-nek se volt értelme akkoriban mert ugyan az volt dx9-en is csak ugye letiltották az élsimitást hogy na azért legyen már különbség ha már lusták voltak rendesen dolgozni.Meg mostanában már nem mindegy milyen felbontásról van szó
(bár nálam a minimum 1200 mert nem szeretem a csík monitort ahol a magasság nem arányos a szélességgel de ez már szörszálhasogatás)WUXGA 1200, 1440, 2160, 4xxx
Szóval ha a csávó már 2k-ban tolja vagy netalán magasabban akkor okés hogy szaggat. -
roll
csendes tag
válasz
ggbuffon1897
üzenetére
fire strike 9584
Ha erre gondoltál -
Speed®
titán
válasz
szasanyi
üzenetére
Nem gondolom, hogy az hülye, akinek a max GTA5 alatt nem olyan beállítást jelent, ami egy 1070et is megborít adott esetben..de ezek szerint te sem maxon tolod, hisz DSRel mehet 8Kban is, amiba TX SLIt is megöli.
Az Advanced részen elérhető opciók (extra látótávolság/részletesség/árnyék) nagyjából csak dilinek jók, semmivel nem javítják a játékmenetet.
Persze ettől független tolhatod az összes csúszkát maxra, ha nem sajnáltál ezért (is) 1070et venni, ez nem vita tárgya
Gondolom csilliószoros AA is kell, az se baj, ha már nemhogy nem recés a kép, hanem egyenesen mosottas..ehh. -
ggbuffon1897
őstag
így látatlanban édes kevés infót adsz, h abból normálisan ki lehessen szűrni hol lehet a hiba, ezért írtam h egy unigine valley , ill. 3dmark firestrike eredményt tegyél be (előbbit extreme hd üzemmódba, 3d markot meg bármiféle beállításváltoztatás nélkül 1920x1080-ba teszeld)
akkor legalább meglátjuk, h a vga-val van e gond, vagy vmi más zavar be.
a nv control panelbe meg hagyj mindent defaulton és úgy tesztelj.
ha megvan az eredmény, szúrd be
(#7659) EVL2 np

-
roll
csendes tag
válasz
ggbuffon1897
üzenetére
Át állítottam az energiagazdálkodási módot teljesítményorientáltra,
A függőleges szinkronizálást adaptívra ( bár ez lehet hülyeség volt)
Tripla pufferelés be (lehet szintén hülyeség) -
Redneck
nagyúr
Ettől a "maxon viszi" szarságtól évek óta kivagyok. Maxon, csak nincs AA, meg PhysX, meg a tesszellációt kikapcsoltam, ja meg DX 9 módban fut, de amúgy maxon. Hagyjuk ezt. Konkrét beállítást írjatok, vagy inkább semmit.
Valószínűleg valami Win10 beállítás lesz a gond. Akinek az van biztos ismeri, CS:GO-nál is bekavar valami Microsoft Games beállítás vagy mi a szösz. Egyelőre még nem vettem meg így nem tudom.
-
roll
csendes tag
Lehet nem bírja a 4xes ssaa-at.
Egy viszonylag régi játékban ennyi pénzért...... -
csa33ee
aktív tag
Üdv Urak !
Kis segítséget szeretnék.
Csatlakoztam én is a zöldekhez egy ASUS 1060 OC-val, este ha melóból hazaérek beélesítem.Melyik driverrel érdemes megtámogatni?Eddig csak piros kártyáim voltak, de ott sajnos tapasztalatból tudom hogy nem mindig a legutolsó kiadott vezérlő volt a legmegbízhatóbb is egyben.
Köszönöm. -
szasanyi
félisten
Erről beszélek. Ráadásul nehéz eldönteni - és engem már nem is érdekel -, hogy az olyan illető szimplán hülye, esetleg csak nem kellő mértékű a hozzáértése vagy brahiból közöl nagy blőd (és persze legalább részben valótlan) állításokat. Aztán drukkol hányan marják magukat, hogy nekik miért nem megy úgy.
A lényeg amit mindenkinek (!) szem előtt kellene tartania, és ami miatt nem is értem a topikot érintő moderáció teljes hiányát: a hangsúly nem a nagyotmondáson van mert nem az, és nem is a félrevezetés a cél.
Egy ilyen topikban éppen az ellenkezője a kívánatos: a minél objektívebb módon történő, tapasztalatokon alapuló információk megosztása. És itt fontos a pontosság vagyis az, hogy az a tapasztalatot hogyan (milyen hw és sw környezetben, milyen beállításokkal) szerezték. De ez ugye bonyolult s némi hozzáértést (no meg hozzáállást is) kíván, míg a minden maxon megy sokkal egyszerűbb kijelentés. -
roll
csendes tag
Én is kezdek arra gondolni, hogy ennyit tud a kártya.
De azért egy 2012es játéknál a 30-45 fps az igen kevés. -
EVL2
aktív tag
válasz
szasanyi
üzenetére
Amikor én megkaptam az 1060-as kártyámat az első utam ebbe a topikba vezetett. Sikerült belefutnom egy hasonló helyzetbe és emiatt azt hittem hogy az én kártyám kevesebbet tud mint amit illene neki csípőből kivágni. Kettő napig értetlenkedtem rajta hogy miért van nekem ilyen problémám még másnak mindent ultra hiper maxolva is stabilan megvan a 60 fps.
Majd ezt követően 2 nap után megnéztem egy tesztet az ominózus játékról és ott megbízható forrásból leírták hogy még az 1070 kártyák sem tudják tartani vele a min. 60fps-t.
Értelmetlen ezekkel az egyedekkel küzdeni. Persze gondolom te ezt a csatát már jó párszor megjártad és már rutinod van benne. Szerintem még én is megfogom, amikor ilyen és ezekhez hasonló képtelen baromságokat olvasok. De bizton állíthatom hogy mi is marhák vagyunk hogy neki állunk velük vitatkozni.
Az a baj ezekkel az egyénekkel hogy félre vezetik a kevésbé felkészült vagy rutinos fórumozókat akik mindent elhisznek még az elején.
Tanultan én is ezekből az esetekből. Most már inkább csak lapítok... néha néha teszek egy szarkasztikus megjegyzést és menekülök... mivel általában ezek az egyének csapatban mozognak így az esélyünk 0! -
roll
csendes tag
64 bit-es win 10 pro van telepítve.
Le monitoroztam a kártyát és 4xes élsimításnál a gpu kihasználtsága 98% körül mozgott, fps 30-45 és szaggat
2xes-nél 60% fps 60 hőfok: 70°
A többi érték mind két esetben ugyan az.
Cod modern warfare 3 45 fps fölé nem megy.
Elképzelhető az, hogy nem támogatja az ilyen élsimításokat vagy limitálva van a vga teljesítménye vhol? -
vlevi
nagyúr
válasz
szasanyi
üzenetére
"Hangsúlyozom: valóban maxon"
Nagyjából ez a kulcs a dologban. Mert, még, amikor a gyorsbeállításokban kiválasztod az "Ultra"-t, az sem állít mindent teljesen a legnagyobbra, van, ami még akkkor is mediumon marad.
Mert, ha tényleg minden egyes beállításba bemegy az ember, és feltolja totálra, akkor ott bizony el fog füstölni még az 1080Ti SLI-ben is.
32xAF-t, 8xMSAA-t, és rögtön jön a diavetítő. -
szasanyi
félisten
Naná, mert már herótom van a nálam maxon viszi dumától. Aki meg kipróbálja úgy, hogy értelemszerűen mindent (!) beállít a maximumra - a gyengébbek kedvéért mondom, vagy ha még vki kötekedni akarna az értelmezéssel
- az meg pislog, hogy mi történt mert nála bizony nem megy jól. Persze, hogy nem mert úgy kevés a 1060 és sok helyen akadni fog, sőt konkrétan játszhatatlan is lehet helyenként. -
kiltrus@citr
csendes tag
msi afterburnert szoktunk használni és riva tuner statistics szerver-el monitorzni a teljesítményt cpu gpu hőfok Mhz stb.... játékközben mindent mutatja
Szerintem lehet vmi energia takarékos módba rakja akkor a gpu Mhz-eket leveszi a felére nekem volt már ilyen de nem minden játéknál és driver cserével lett megoldva nálad másabb bajnak tűnik de hátha sikerül. -
roll
csendes tag
Az fpst lemértem 30 és 45 között mozog
De inkább 30 mégis szaggat
Cod modern warfare 3 45 fölé nem megy
Amit mondtál nem igazán értem...nem vagyok túl jártas a témában -
roll
csendes tag
cpu:28%
memória 30-32%
Vga: nem tudom
Hogy tudnám mérni? -
roll
csendes tag
Thx...
Újra raktam mindent de még mindig szaggat -
ricsi8800gt
addikt
válasz
szasanyi
üzenetére
A minimum FPS amikor az autóba be szálltam és mentem akkor volt 48,2 fps.Ha csak sétáltam meg futottam a Franklinnel
akkor a max fps 61.4 és este volt.Már nem tudok mit huzni rajta minden 16x van aminek lenni e kell meg Ultra meg Very Highezeket szemmel lestem le de 45 alá nem ment
vga alapon,cpu 4100 Mhz Win 10
-
roll
csendes tag
Nem tudom....
Még az nfs most wanted-et sem viszi nálam egyenlőre.
De néztem videókat 1060as vitte a gta-t fullon 50-60 fps-el -
szasanyi
félisten
válasz
ricsi8800gt
üzenetére
Azért csodálkozok mert kipróbáltam, és nem megy simán a játék. De biztos az én szemem rossz esetleg a te 1060-ad hoz 1070 szintű teljesítményt.

-
ricsi8800gt
addikt
válasz
szasanyi
üzenetére
Amikor fel teszek egy játékot akkor mindig maxra teszek mindent ez Pl így volt a Crysis szériáknál is ahol tényleg vissza kellet venni dolgokat.De akár a Maffia 3 ami ratyin van megcsinálva,vagy az F1 2016.GTA V.Project CAR,Dirt Rally.Ezek mind fenn vannak és maximálisra van téve minden,Ha Laggolna vissza lépnék a beállításokon,De még a 970 4GB is szépen vitte ezeket.Szóval nem tudom hogy te ezen mit csodálkozol hogy nem mehet maxon a leírtak alapján.GTA V esetében meg lesem mennyi az az FPS jó ?
-
roll
csendes tag
Én is furának tartom.
Megpróbálom újra tenni a wint meg a drivereket -
szasanyi
félisten
válasz
ricsi8800gt
üzenetére
És mennyi az FPS? 30 ami néha bezuhan 20-ra? Szerintem nézd meg a beállításokat a játékban mert tutira nincs az (nagyon nincs) minden maximumom. Nézd meg az én konfigomat, ebben előzőleg egy MSI GamingX volt amivel igen csak darabos volt a játék, sőt éjszaka ha esett az eső szó szerint diavetítés volt. Szóval nem hiszem, hogy a nálad van a csoda PC amin meg hibátlanul megy.
Hangsúlyozom: valóban maxon, de mint mondtam több beállítás lehet nálad alapértelmezett - és nem a maximumon -, mert úgy OK. -
szasanyi
félisten
válasz
ricsi8800gt
üzenetére
Kétlem... vagyis nem biztos, mert viszi. De hány FPS-vel? Bár szinte biztos, hogy az a "maxon" az mégsem nem lesz maxon.

-
roll
csendes tag
i5 6500
8gb ram
gigabyte H110 alaplap
Felbontás:1920x1080 -
roll
csendes tag
Sziasztok!
Vettem egy gigabyte gtx1060as kártyát (6gb oc).
Feltettem a need for speed most wanted (2012) játékot, és 4x-es élsimításon szaggat a játék.
A kérdésem az lenne, hogy nem bírja a kártya - bár elég régi játék,- vagy esetleg más a probléma? -
Puma K
nagyúr
válasz
ngáborz
üzenetére
Én a GTA V-ről beszéltem.
A Dota 2-ben használt Source 2 és a GTA V-ben használt Rage grafikusmotor nem kicsit eltérő, így összehasonlítani a kettőt értelmetlen.
Az egyik RTS nézetben használt, maximum 10 játékossal, néhány NPC-vel, kis pályán mozgó játékot hajt meg.
Míg a másik online vagy offline, 3D FPS-TPS váltási lehetőséged adó, igencsak részletesen kidolgozott open world játék, amiben egy kisebb kontinens van betöltve, változó időjárással, napszakokkal és fizikával. Benne mozgó fővárossal és egyéb kisebb városokkal-településsel amik között ingáznak az NCP-k.
Már ez igényel egy alap hardverszintet, hogy rendesen fusson, hát ha még a grafikát is feljebb vesszük, hogy lássuk milyen szép a játék az megint igényel plusz erőforrást:Online ugyan egyszerűbb a környezet az offline verzióhoz képest, de ott a 30 játékos kiszámíthatatlansága és a rombolási vágya tud plusz gépigényt produkálni.
Ha ezek az emberek mindegyike vagy akár csak a harmada elkezdik egymást mészárolni minden rendelkezéssel álló eszközzel akkor oda kell gép is hogy bírja a plusz terheléstMOBA játékokhoz elegendő egy i5-ös proci. Tapasztaltam. i5 4460-at használtam egy ideig majd váltottam, de ezt csak a GTA miatt, mert max grafikán akarom játszani ezt a játékot.
A komolyabb-szebb-részletesebb online FPS vagy TPS játékokhoz meg ajánlott az i7 ha maximum vagy ahhoz közeli grafikán akar játszani az ember stabil FPS-el... persze ez függ attól milyen grafikus motort használ az adott játék és azt mennyire írták meg rendesen... -
Speed®
titán
válasz
ngáborz
üzenetére
Maga a játék is benne van, hogy lógatja a lábát a VGA..nem egy krájzisz3.
Egyébként 20x200 tippre menni fog a procival kényelmesen, talán a 21x is.
HT nélkül jóval kevésbbé kéri a feszt, ill. melegedik, ha tudod hűteni, küldd.
Lapra VRM/FET részen azért figyelj, nem egy csúcstechnika, 4+1 fázisos. -
ngáborz
tag
Jaja köszönöm a tippet. Bár hiányzik az a 4 logikai szál néha multitaskingnál, de mondhatjuk, hogy így legalább a cél szentesíti az eszközt. 1.24-nél stabilan megy 3,7-et perpillanat, és a hőfok is egy Gammax S40-el max 65-fok silent módban. Bár a 1060-at ígyis log szerint csak maximum 52%ban loadolja de több mint a semmi. Bocsi az offért mellesleg!

-
Puma K
nagyúr
válasz
Hegasus
üzenetére
Ha az Online-multis részével játszol akkor hagyd bekapcsolva a HT-t.
Ha az egyjátékos-offline részével játszol akkor érdemes lehet megnézni, hogy fut HT-nélül.Bár a R.A.G.E. grafikus motorjáról -amit a GTA IV óta használ a Rockstar- nincs tudomásom, hogy bármiféle problémája lenne a HT-vel akár offline akár online.
-
Hegasus
senior tag
hmmm, mit lehet nyerni a hyper threading kikapcsolásával? nekem eddig mindig be volt kapcsolva (i7-2600k 4,2ghz), bár még nem is éreztem h kevés lett volna vmihez a proci.
és hogy egy félig on is legyen: szerintem kivétel nélkül már clean install bepipálásával kéne felrakni a legújadd drivereket, az elmúlt 5 évben 460 slivel semmi problémám nem volt driver fronton, csak mostanában van olyan, hogy legújabb driver után játékokban komoly fps dropok jelentkeznek, amik clean install után el is tűnnek. (a megszokott 1gb vram miatti droppokon felül
) -
radir01
tag
Frissítve: DDU majd egyel régebbi driver felrakva. Helyzet javult de így is 7% fix minimum tdp-t ír 45C mellett. Ami nem sok de nekem úgy rémlik ennyinek se szabad beállnia fix-re hanem le kellene 0-ra is ugrania ha nincs használatban semmi.
-
radir01
tag
Érdekes jelenségbe futottam bele. Nem tudom mikor kezdődhetett 1-2 hete már nem monitoroztam a rendszert.
Ma viszont AIDA-ban azt vettem észre hogy netezés közben is 60-61 C-os a videókártya hőmérséklete amit nem értettem hogy hogy lehet.
Alul a fogyasztási értékek-re folyamatosan 26% os gpu tdp-t ír. Mint ha valami terhelné a videókártyát.
Msi afterburnert elindítva ugyan ezek láthatóak kivétel hogy ott a GPU használat szinte nulla ahogy sima windowsban lennie is kell mivel semmi nem fut csak egy crome ablak amiből most éppen írok.
Valakinek valami ötlet hogy ez a gpu tdp és a hőfok miért lehet? Drivert még nem próbáltam meg ujra rakni az lesz a következő de érdekes mindenesetre a dolog.
A kártya egy gigabyte gtx 1060 windforce
-
ngáborz
tag
Elsősorban köszönöm válaszotokat. Próbáltam proci meghúzását. 3,8GHz-n ht-vel hasonló értékeket produkált a gpuz log szerint. Tegnap próbálgattam igaz nem húzott procival, és ezeket az értékeket mutatták a logikai szálak játék közben.
A skylaket pedig csak és kizárólag azért gondoltam, mert ha már új gépet kell vennem akkor legyen egy olyan amely kiszolgál az elkövetkező 4-5 évben.
-
EVL2
aktív tag
válasz
szasanyi
üzenetére
Én is nagyon elagyaltam egy 3770 vagy 3770K-n. De ahogy mondod, aranyáron mérik. Simán 60e -t kérnek egy K-s példányért. Kicsit viccesek az Ivy árak. Nekem is csak azért érné meg hogy ne keljen lapot és ram-ot cserélnem. Mivel neki már lapot is kéne cserélnie az ivy-hoz így már szinte tuti hogy nem éri meg.
-
Speed®
titán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 17e 256GB Bontatlan Független Összes Szín / 27% áfás ár
- LG UltraGear 32GS85QX-B IPS Monitor! 2560x1440 / 180Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync
- Samsung Odyssey G7 S28BG702EP IPS Monitor! 3840x2160 / 144Hz / 1ms / FreeSync / G-Sync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LENOVO ThinkPad P50 - 15,6", E3-1505M v5, 16GB RAM, SSD, Quadro M2000M 4GB, jó akku, számla, 6 hó
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

)
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
De utald el egy részét és tetszés szerint kritizálhatod a választást vagy annak okát, addig viszont nem veszem jó néven mert semmi közöd hozzá.

Hát milyen felhasználó az ilyen itt beszél aztán olvasni meg nem tud.

tt van a tesszeláció ami elég magas szinten is mert nem lesz több ha maxra veszed
Szóval ha a csávó már 2k-ban tolja vagy netalán magasabban akkor okés hogy szaggat.