- Mobil flották
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjött a Honor szuperakkumulátoros mobilja
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
Új hozzászólás Aktív témák
-
TTomax
félisten
válasz
gr.bence #7903 üzenetére
Elég persze,de ha nem akkor sem marad más választásod 2magos vonalon ezek a legerösebbek...
Én quaddal hajtom,3,6Ghz-en de szerintem egy wolfi is hasonloan futna azonos orajelen.Nekem is azért lett a quad mert nem szeretem ha nekem "gondolkodik" a gépem...amit nyomok az történjen,különben idegbajt kapok...nekem megérte ezt a 30plussz ezrest...(#7904) ImI87
Pont azt figyelgettem,de nekem szinte mindehol mocorog plusz 2mag...ritka ahol meg sem moccan,igaz nagyon sokminden fut mindig a hattérrbe...sehonnan sem lépek ki ha játszok... -
TTomax
félisten
válasz
Beowulf_78 #7830 üzenetére
Nekem is nagyon bejön,tolj fel mindent ultrára,kapcsold DX9-be,...amugy én annyira nem látom hogy szebb lenne a DX10,bár nekem nem lagol ott sem,vegyél atit,majd megtudod mi az ha rángat... vagyis pont te tudod...
A bencsmárk ott van a FC2 mappában FC2BenchmarkTool.exe a neve azt inditsd el... -
TTomax
félisten
Sokkal egyszerübb megoldás is van,pont tegnap este jöttem rá...
C:\Users\Felhasználonév\Documents\My Games\Far Cry 2 itt találod a "gamerprofile.xml"-t na azt nyisd meg egy text editorral,és a windowed mod-t irdd ár 0-rol 1-re...s lön csoda
minden át tudsz itt állitani,dx10,felbontást,mindent... -
TTomax
félisten
válasz
Laraxior #7729 üzenetére
Nap mint nap ezt tapasztalom,nagyon megszerettem a GTX-et,pont ezért.Mire az ATI hasonlo kártyái utolérnik a GTX-et addigra már senkit sem fog érdekelni,mert itt az uj széria...minden jaték megy,nincsenek mikroakadások,nem kell drivereket várni,real 15% extra van a termékekben,mindenféle hütöcsere meg vmod nélkül ami jatékokban is kijön,és még sorolhatnám amit az eddigi egy hónapban megtapasztaltam több éves radeon használat után...Engem az hidegen hagy,hogy ezért mit tesz az Nvidia,és az is hidegen hagy, hogy milyen használhatatlan ficsöröket pakol az ATI a kártyáiba,engem az érdekel hogy minden flottul menjen ha ennyi pénzt adok valamiért,és eddig hozza a GTX a reményeket,és ezt probáltam meg leirni oda ..alulra .....
-
TTomax
félisten
Na hát eddig tesztelgettem a Far Cry 2-t... megvan a stabil 50+ FPS,Vista 64bit DX10,Very High,8XAA,1680X1050,sima mint a vaj,se röcc,se lófütty,nem is kell nekem DX10.1 elég a DX10 is csak ne lagoljon
... GTX280
-
TTomax
félisten
Itt van AA nékül is...
Teccik... -
TTomax
félisten
Far Cry 2 DX10 Vista64, driver 180.42....1680X1050 8XAA Ultrahigh benchmark...
Ugy látom ezzel a jatékkal nem lesz gondom
Amugy ez a jaték annyira nem csunya AA nélkül sem,lehet mindjárt letesztelem akkor mennyi -
TTomax
félisten
válasz
Petya2900XT #7588 üzenetére
Hát meg Vista szerintem,meg 64bit....
-
TTomax
félisten
válasz
Petya2900XT #7582 üzenetére
nem,nem ez akkor sem lesz sajnos több mindent lebutitva 300-400fps,de még akkor is be-be ugrál 250ig.... minden ráadva 1680X 130-170fps...
(#7585) Henk
A vége a repülötéren van..ot egy nagy szörnyet kell leirtani egy jó kis strukkerral ami a kifuton a kettétört gépben lapul...aztán egy csomo video... -
TTomax
félisten
válasz
Petya2900XT #7578 üzenetére
Van itt valami fps korlát a jatékban?1680x1050 minden minden ráadva... 150-200fps,namost innen akárhogy veszek vissza belöle 300fölé nem megy...még 640x480 DX7-be sem low texturákkal...
-
TTomax
félisten
válasz
Petya2900XT #7578 üzenetére
Na,nár fenn is van...a konfiogom az adatlapomon,namost patch-et nem raktam fel azzal lehet még javul,mindjárt elinditom és megnézem milyen felbontást állithatok,1440 nem mindig van,de 1280biztos lesz...
Máris inditjuk és megnézzük mire képes a konfigom az 1000 fps-ért
Jahm,64bites Vista alol hegesztek ugyhogy XP-n azért lehet jobban fog menni -
TTomax
félisten
válasz
Petya2900XT #7576 üzenetére
Na az kivételesen megvan nekem eredetiben... felrakom a kedvedért és letesztelem, 1680X1050 jó lesz?gondolom ha a SP-röl csinálok egy bencset megfelene nem?
Amuyg pl cod4-ben 1680X1050,minden amit csak lehet ráadva XP alol 100-250fps...mindjárt betolom a Cod2 lemezt ha megtalálom... csak éppene gy nagy UT3-as ütközetben veszek rész...vagy 20.30bot ..teamdeatmatch,olyan 680-390re állok nyerésre... -
TTomax
félisten
válasz
Laraxior #7574 üzenetére
Most akkor ez tényleg csak mapeditor?Delete azonnal...azért egy demot csinálhattak volna hogy eldöntsem,bosszantanak az ilyen dolgok...
Egyébként én is nagyon megszerettem a GTX280at,semmivel nincs gond,kielégiti az igényeim,nem tudom mennyi ideig lesz meg,de csak akkor cserélek ha tényleg erösebbet kapok kb mondjuk ugy 50%-al...az hogy ezt a az S3,vagy az Ati teljesiti az hidegen hagy...és ez után a kártya után csak olyat fogok választani aminek kielégitö a hütése,legalább mint ezé...kifelé fuj,és 80foknál nem melegebb akármit is csinálok szoftveresen...az meg hogy mit raknak bele,meg mitöl megy jol megint nem érdekel,felölem mokusok is szaladgálhatnak benne egy oriáskerékben...csak amikor elinditom a mindegy melyik jatékot,akkor ne kelljen gondolkodnom azon,hogy a config fájlba szerkessek bele vagy melyik csuszkát vegyem vissza 5fps-ért.... -
TTomax
félisten
Nem látom a "drasztikust" meg hát ezen kivül van ám egy csomo noname gyarto is,ami országonként változik...OcUK,SCAN,stb amik nem tudom kit matricáznak át...nomeg igazábol ugyanazt árulták eddig is csak 10 gyártoval most meg 6-al... na bumm...a BFG ami itt igazán érdekes lehet....az azért csak a top3-as partner....a Zotacnak kinek is a leányvállalata?
-
TTomax
félisten
válasz
Beowulf_78 #7555 üzenetére
Nekem ilyen gondom nem volt,viszont azt észrevettem,hogy lassaban lép ki a gépem jatékokból...
-
TTomax
félisten
Nagyon kemény ez a Far Cry 2...
itt a menü... [link]
Hagyd rá azt a tesztet... vegyél egy normális procit,meg egy egy VGA-t is ... de mi azt majd küldünk,a legnagyobb NV Fan lennél ha betesztelnél egy GTX280-at...apropó tudok most 211 fontért...
van ez link,meg gigabyte,de ugy látom mára kifogytak... nem is csoda ennyiért a HD4870-ek tetejét kapod... -
TTomax
félisten
Te egy számomra igen tisztelt szakember vagy,GPU fronton etalon hozzászolásaid és cikkeid jelentek meg eddig az évek folyamán,ódzkodom is egy kicsit a veled való vitátol de javits ki ha tévedek.
Valoban a 32bites operácios rendszerek 4G fizikai memoriát tudnak megcimezni,és ebböl alkalmazásonként 2G-t tudnak társitani.Namost egy HD4870X2-vel ez elég necces lehet,de nem ez a téma most.A 64bites OS-ek viszont ennél (nem tudom számszerileg) joval több memoriát tudnak megcimezni.32bites alakmazásoknak pedig ezek ugyszint csak 2G memoriát társitanak,viszont a nativ 64bites alkalmazásokhoz ennél joval többet.Itt jön képbe az én 4G memoriám.. az 1G-s Vmemoriám...és a nativ 64bites Crysis...
A CF sajnos még mindig gyermekcipöben jár... lehet nekünk azért nem felelt meg,mert többet játszunk,és mindenféle jatékon...az jellemzö gond ha csak 1 jatékon nem megy,és neked pont az a kedvencedPL oblivion
Az Nv nehéz helyzetét jelenleg saját magán kivül a HD4850-nek köszönheti,mert egyszerüen abban a szegmensben nincs ellenfele hasonló áron...és persze abban a szegmensben adják el a legtöbb VGA-t,valljuk be az ATI már 2generácioval ezelött is erre játszot...ezzel nincs is gond
A 4850X2-t meg egész egyszerüen nem éri meg kiadni...mint ahogy a 3850X2-t sem érte meg...az elöállitási költsége alig lenne alacsonyabb mint a 4870X2-é,viszont cserébe alig erösebb (ha erösebb) mint egy GTX280,viszont annyiért meg nem lehet adni...ráadásul pont a potenciális 4870X2 vevüket csalogatná elé,ugymond házon belüli konkurenciaként... -
TTomax
félisten
Én eddig ugy tudtam hogy azok a programok jatékok melyeknek van nativ 64 bites támogatása ,több RAM-t kapnak 2G-nál...
Pl a Crysis...nálam simábban is megy ...
Igen láttam a 4850-es PH!-s tesztet ahol mindenhol ment a CF,ezzel szemben jópáran eladtuk a 48XXCF-et mert mi nem igy látjuk,sorolhatnám a PH!-s neveket...és erröl a multkor is beszéltünk,meg azokrol a rutinokrol is amiket ugye az ATI kártyái nem tudnak végrehajtani merthogy NV optimalizált...
Akinek van egy csepp esze az messze messze elkerüli a multiGPU-s megoldásokat...és mindegy ki gyártja,meg mi van ráirva,ahol csak tudok érvelek ellene mert ez nagy néphülyités hogy vegyél 2 VGA-t...majd ha egybetokozzák egy GPU-ba mint a CPU fronton akkor vissza lehet térni rá,vagy majd akkor ha az ATI megvalositja az RV870-ben azt amit igér.Addig pedig ha valaki maximalista akkor az aktuális egy magos leggyorsabb VGA-t kell megvenni..ez most még a GTX280,ez van,ez az Nvidia mentsvára... -
TTomax
félisten
az használ 64bites Vistát aki 4G RAM-t vesz...32 bitröl nem tudok érdemben nyiltkozni mert soha nem volt hozzá szerencsém,gyanitom nem is lesz mert akkor inkább XPSP3.Egy GTX280 árábol igy van pontosan 2DB 4850 jön ki,igaz a GTX DX10-ben eddig ahol teszteltem mindenben jobb volt...XP-n vegyesebb a kép...az összehasonlitás azért került képbe,mert ugye a 4850 is rendelkezik ezzel a 10.1-es ficsörrel,söt...ugye már az elödök is tudták...a baj ezzel csak az hogy teljesen használhatatlan.Ezért is hoztam ezt szoban,és nem az összehasonlitás volt a cél,hanem az hogy megint beépitett egy olyan dolgot az ATI amit nem lehet használni viszont nagyon jó marketing,gondolom most érted mire akarok célozni.Teszem ezt ATI drukkerként...
Szoval itt arrol van szó,hogy nagyon sokan örülnek az ATI oldalon,de jó... 10.1... csak nem veszik észre,hogy ebböl nem sürün fognak látni valamit is,mert ugye tulajdonképpen ez nem arrol szólna hogy most dupla fps-ed lesz,hanem arrol hogy olyan dolgokat látsz amiket eddig nem... na gyanitom nem sok ATI-s fogja látni...és akkor megint ott vagyunk ahol eddig.... a part szakad...(#7510) Laraxior
Én annyira nem favorizálom azt a giga lapot,tudom DDR3-as kell neked,de én annyira egyik giga terméket sem..és ahogy téged ismerlek neked sem fog nagyon tetszeni -
TTomax
félisten
Persze ehhez egy Vistát fel kell dobni,ahol sokat lassulnak a radeonok...egy GTX-el azt még le lehet nyelni de egy 4850-el elég necces lesz egy 22"-os monitoron nativ felbontásban játszani...
(#7507) Laraxior
Gondoltam nem fog tetszeni a 790i...pedig mondtuk itt neked,de csak nagyon akartad az SLI-t...én is igy voltam CF-el,de szerencsére a lapom megmaradt,és nem bántam meg a DFI-t...igaz kényes lap,de ha megvan akkor stabil...Én a helyedben az asus ROG-t nézegetném... -
TTomax
félisten
válasz
Laraxior #7503 üzenetére
Abban nem lennék olyan biztos,hogy nagyon le lennél maradva,ugyanis a CPU pontokat annyira nem számolja be mint a 3DM06,és bizony a két jobban huzott maggal lehet jobban is ki lehet "hajtani" ha van egy felesleges vinyod teszteld le... én a 4G ramom miatt nem használok XP-t a 64bites XP meg mivel server alapu igy szoba sem jöhet...
-
TTomax
félisten
válasz
Laraxior #7501 üzenetére
Meglesz itt a 13.000 vantage pont,ma már nem szorakozok vele,de holnap nem dolgozok odafütök,egy 9800GX2-t illik hozni
Most nézem,bizony ez jobb eredmény mint a 4850CF-Quad combom volt...nesze neked real DX10 ati...
Éppen nézegetm a listát,az a komoly,hogy 13.000-el megverném az összes tunningolt 9800X2-t,és 14.000-töl meg a 4870Cf-ek ,meg 4870X2-k kezdödnek...azért.... és akkor ez egy szimpla sima 1GPU.... -
TTomax
félisten
Nem viccel ez a 180-as driver ajánlom mindenkinek....
a számok beszéljenek helyettem....
Eddigi alaporajeles eredményem,igaz 177.89,de ez volt eddig a leggyorsabb moddolt driverés tessék parancsoljatok...
A 180.10-es moddolt driver... bizony ez 6% mindenféle tunning nélkül.
Ez nem mérési szorás,többször is lefutattam... -
TTomax
félisten
Alapon gondolod a VGA-t? a BIAHH is gyorsabb... mert a quadom most 3.6Ghz-en megy,de mivel van vantage alaporajeles eredményem igy mindent alapra rakok hátha látszik valami
(#7493) Beowulf_78
Jaja,bö 40 megával nagyobb mint az utolso WHQL driver...biztos van benne valami,na restartolok és nyomok egy Vantage-t,hátha az alaporajeles eredményemen tudok javitni -
TTomax
félisten
Ehhez a mi hogy fut milyen oprendszeren annyit tennék hozzá...a sokat szidott Crysis alapmünek VAN nativ 64bites támogatása...ez meg is látszik ha 64bites Vistán játszol,több fps nincs,csak éppen laggolni nem laggol ha megfordulsz vagy ugra-bugrálsz...
a szupernak hirdetett warhead klonnak meg nincs,ezért szivás 64bites pistán tolni a warheadet...
Csak azt szeretném tudni miért maradt le a nativ 64bit a klonrol? nehogy véletlen 2G-nél több RAM-t kapjon ugye? -
TTomax
félisten
-
TTomax
félisten
válasz
Beowulf_78 #7282 üzenetére
Én ugy látom,hogy a GPU pontom is több..
-
TTomax
félisten
Stabilan 710/1485/1250-en hajtom,de érdekes mert e fölött már alig alig marad benne,pillanatok alatt instabillá válik,szerintem kevés a nafta...kivácsi lennék mit mennek ezek a GTX-ek pl 1.25VCore-val viz alatt... elég ütös lehet...
(#7276) csutkaa
És milyen videokártya volt elötte? -
TTomax
félisten
Szerintem meg az egész egy szép nagy marketing,amit kajálunk...meg lehet nézni Laraxior AMP-ját meg az én Leadtek orajeleimet... amivel jobban megy az azért van,mert neki 1.19V a Vore,nekem meg 1,16V,ez leginkább csak shader orajeleken látszik meg.Amig mind ref hütéses addig én nem nagyon hiszem el hogy válogatva vannak,akárhány XXX van ráirva...és ez már többször volt téma...és amugy ha éppen látni akarsz jöl menö GTX280-at akkor megnézheted a Vantage listát...
Tudom ez most olyan flegmán hangzott,de ha olyan egyszerüen tudnék win alol vga biost flashelni akkor már régen bebizonyitottam volna....
A vantage lista... -
TTomax
félisten
válasz
constantyne #7220 üzenetére
Cserébe viszont semmivel sem jobbak...amugy én még mindig azt mondom nem szabad OC-s verziokat venni mert szerint ez mind ugyanaz...
-
TTomax
félisten
válasz
tzsolesz #7147 üzenetére
Én tudom miröl beszélsz egy évig nyomtam 1650proval egy asrock lapban...akkor már mindenki a G80-al játszott...aztán vettem az asrock lapba egy HD3850-et...akkor rájöttem ez igy nem lesz jó...akkor kicseréltem egy MSI lapra...egy P35-re...aztán teleszaladt mindenem az egésszel..a barátaim csodálkoztak...hogy én?Hogy én ennyit költök ilyesmire???Szoval gratulálok a 4670-hez szerintem annyiért az egy elég jó választás,egy darabig el leszel vele,aztán ki tudja mit hoz a jövö... jut eszembe 1280ig játszottam én is a HD3850el,nem volt az olyan rossz ám,ez meg ha jol látom hozza a HD3850-et...
-
TTomax
félisten
válasz
Beowulf_78 #7143 üzenetére
Hát igen,pontosan erröl van itt szó.Meg arrol a massziv 20% tuningrol ami a radeonokbol már nagyon régota eltünt...amihez az Nvidia VGA-nál semmi más nem kell csak egy Rivatuner...meg arrol a powerplayröl ami a GTX-en megy...a tökéletesre fejlesztett RV770 meg nem...meg sorolhatnám...az biztos hogy a GTX260egy kicsit piszkálva hozza GTX280-at ami azért nem mindegy... a 4850-et meg vmodolni kell és akkor is alig tudja hozni a HD4870-et...amibe aztán nem sok tuning maradt...ezek csak ugy az eszembe jutottak...a bestbuy kártyákrol...
Ja és jut eszembe...én nem tagadom én ATI "szimpatizáns" vagyok...folyamat csak radeonjaim voltak... elegem lett egy idöre belölük,azota marha nyugodt vagyok amiota a GTX megvan,és azt is tudom az árát is a radeonnak köszönhetem -
TTomax
félisten
válasz
tzsolesz #7140 üzenetére
Én ezt többször elolvastam,de nem tudtam megérteni....ugyanis én a catalyst 8.8ig probálgattam a CF-et ami ugye azért nem régen volt.A másik amit nem értek,hogy miért GTX260-t irsz amikor nekem 280am van és ehhez hasonlitgatok.Amugy nagyon egyszerü a képlet a saját magam által készitett szintetikus teszteket kell megnézni..3DM06 ban pl a 4850CF kb 50ponttal többet ért el,igaz agyonrángatott wolfival,mig a GTXet quaddal hajtom.Vantage-ban viszont sosem csináltam 11500-nál több pontot,mig a GTX280 12500-at,és még mondják azt hogy a GTX280 nem DX10es VGA...Tudom ezek szintetikus tesztek ahol éppen megy a CF is mint pl azokban a tesztekben amire te hivatkozol...pl a PH!-s tesztben is érdekes modon mindig megy a 4850CF,csakhogy ez a valoságban nem igy van,vagy ha megy akkor rettentö bugosan,sokkal árnyaltabb ez a kérdés mint ahogy ez a tesztekböl kitünik....egy biztos egy db GTX280 alig alig gyengébb mint a 4850CF,nincs is ebben semmi különös föleg ha valaki ismeri is a GTX280 "származását",ugyan 2DB 9800-bol van ugymond összegyurva,amik nem sokkal gyengébbek mint egy 4850...viszont a GTX MINDIG megy,ezt nem gyözöm hangsulyozni.
-
TTomax
félisten
Szégyenljétek magatokat,hogy diszno meg krumplee a legnagyobb gondotok...
Komolyan mondom,megérte GTX-et venni,egyre jobban használom,és probálgatom de nem nagyon vagyok biztos most már benne,hogy a 4850CF erösebb volt...föleg vista alatt...igaz ahhoz akkor "csak" wolfim volt... -
TTomax
félisten
-
TTomax
félisten
válasz
Dark KillerX #7102 üzenetére
Elég...
Más...
Hát nem tudom...de 64bites Vistán jó ha van 30FPS-em warheadben ...ez kb a fele mint XP-n volt... -
TTomax
félisten
válasz
Bluegene #7099 üzenetére
Valljuk be a 4870X2 is elég eröltetett,mint ahogy az összes multi GPU-s megoldás...de akkora kereslet biztos lesz rám mint a HD4870X2-re...nekem ezek felejtös dolgok..és ugylátom a GTX290 is az lesz mert alig lesz gyorsabb a 280-tol...nagyon jol jártam 70ért a 280-al,azota itt is visszaárazták 90-110ezer forintnyi fontra....
Te most nézem...árulod a 4850-ed???Mire cserélsz?
-
TTomax
félisten
Bizony,bizony... az SLI csatit védö muanyag sapka hiánya az elég gázos... egy 100ezres kártyánál...mert 100ezer forintot megkeresni is nehéz,nemhogy megspórolni...
-
TTomax
félisten
Hát féltem egy kicsit,hogy gondok leszenk a 64bites Vista-GTX280 párositással... eddig ugy látom minden rendben...egyre jobban kedvelem ezt az "elavult technikát"...
Tegnap voltam egy nap lanpartyn...jöttek-mentek az emberek,és egy igazán laikus a hátam mögé lépett UT3 hentelés közben, a reakció ez volt... "anyád,hogy te mit látsz itt..." -
TTomax
félisten
64bites Vistára melyik drivert rakjam fel?Eg kis procihuzogatos restart után hall.dll-el hibával eszállt az XPSP3-am mint a gyözelmi zászló...
Nem is értem miért...csak a GTL-ket buzerálgattam....Na mindegy 178.15 lesz...
-
TTomax
félisten
Miért nem próbáljátok ki a drivert amit írtam?Ezzel megy a powerplay...
[link]
-
TTomax
félisten
Megosztom veletek a tapasztalatom...beraktam gyorsan a 8800Gt a gépembe,mivel megláttam a PhysX logot a BIA3 introjában...eddig 80-110fps el ment a játék,de néha "laggolt" 65-70-ig....na most 95-110 fps... és szinte alig ugrál...
én azt hittem majd itt fps áradatok lesznek,de nem a játék kisimult....habár eddig sem volt vele gondom,de ez jó hír lehet az online mesterlövészek számára,ott ugyanis nagyon fontos a stabil fps....
-
TTomax
félisten
Na akkor nézzük,BIA3 1680X1050 minden high XP alatt 90-120fps....
-
TTomax
félisten
Én találkoztam ilyennel de nekem csak 58fokig ment idle amugy 40fokos..és azt vettem észre a firefox néha mintha beakasztana a 3D órajeleknek,illetve a powerplaynek...ja és nekem a guru3D-s féle syde modolt driver van,nagyon szépen megy vele minden...nagyon elégedett vagyok...
(#6777) boogie84
A garancia a legnagyobb baj... csak egyvalami menjen tönkre...máris nem érte meg az egész... -
TTomax
félisten
válasz
boogie84 #6775 üzenetére
semmi semmi..de 700-at nem megy stabilan 680-690 de megmondom őszintén 22-es monitorhoz nem kell húzni..amugy nagyon nagyon drága ez a 95ezer...
itt nálunk nézd csak a lap alján vannak a VGA-k.. 240 font az kb 72ezer forint... -
TTomax
félisten
Na hát akkor számoljunk mi a verhetetlen...
4850CF VS GTX280...
árak,én most mindent fontban írok szorozzátok be kb 300-al...
A 2DB Radeon HD4850 amikor vettem 260 fontba került... további 2X25font volt rá S1+ a turbo modul ... ez 310 font... e miatt a CF miatt a 70 fontos Giga mezei P45-ös lapom lecseréltem egy 195 fontos X48-as DFI lapra... okés lehetett volna olcsóbbra is pl... Asus p5k..akkor ez ugye 310 font VGA ár,és az alaplapot lenyeltem..
Ezt a szerencsétlent nem túl márkás Leadtek GTX 280-at 240fontért vettem...igaz amikor a 4850CF-et vettem ez még jóval 300 felett volt,de ha eszem lett volna akkor is ezt veszem meg nem a CF-et és nem kell alaplapot cserélnem...
Ezek az árak..Nézzük mit is kapunk ezért...elsősorban meleget...de olyat amit még soha nem tapasztaltam ,ugyanis a két radeonon nem ment a powerplay,és a nem tul nagy szobámat még a 18fokos angliai kánikulában is éjjel 32-35 fokra fűtötte...persze tudom,ki kell kapcsolni..csak az én gépem soha nincs... seed az élet ugye...
Akkor nézzük a sokat misztifikált verhetetlen fps áradatot..10 játékból talán ha 2 támogatja CF-et... az uj játékokban persze jobb az arány,de én néha pl szeretem elővenni az Obliviont,Stalkert...CoD2...sorolhatnám...sajnos itt egy kártya is jobban teljesített mint a CF...oké..gondoltam semmi gond.. majd ha ráadok mindent rutint nem fog röcögni...és de... elkezdődtek a kis mikróakadások..pl UT3-ban.. a lan partin szépen le is lövöldöztek miatta,na akkor telt be a pohár...álligattam én mindent driverban..akkor se múlt el.. jah jut eszembe a villogó tereptárgyak garmadája játékonként változó helyeken cimu könyvet is megirhatnám akár...ex CF tulajként... nem nem..a GTX-el nincs FPS ingadozás.... nincs röcögés a 22"-os monitoromon minden fullon... nincs kecmec..álligatni semmit nem kell a szobám hideg az idegrendszerem pedig nyugodt marad...egy életre megtanultam MINDIG a leggyorsabb aktuális egy magos gpu-t kell megvenni... M.I.N.D.I.G....én igy éltem mega CF-et,és jut eszembe...vagyunk itt már egy páran akik lecseréltük..és nem 4870-re...hanem GTX280-ra... -
TTomax
félisten
válasz
MPowerPH #6666 üzenetére
Nekem nem kell bemutatni az RV770 és a Crysis viszonyát....nekem előtte egy 4850CF-em volt,de ha 5méter kötéllel húztam akkor sem kaptam +8fpst,szép kis mese ez csak marhaság,rángathatsz te azon akármit akkor se fogsz minimum 20% teljesítménytöbbletet kapni,ne is fárassz ilyenekkel... ha valaki akkor én húzogattam a radeonokat... nem hiszem hogy sok emberkétől láttál te ilyen CCC-t 4850-el... [link] szép is lenne ha 30fps-röl kis húzással 38-at kapnék...ráadásul az uj radeonok pont a szűrös teljesítményben domborítanak,hiába veszel le mindent LOW-ra akkor sem fogsz több száz FPS-t kapni,nem úgy mint a GTX-eken...
-
TTomax
félisten
Na itt neked senki nem fogja a radeont ajánlani
de egy hirtelen érvet megdöntök a radeonnal... a te lapodban felejtsd el a CF-et,szinte semmit sem fog belőle érvényesülni,mert az nem igazi CF lap...
A másik érv ami számodra fontos a melegedés és a hang,ha valami melegnek mondható akkor az RV770,igaz a 4870 gyári hűtőjéről nem tudok nyilatkozni,viszont a GTX hűtését korrektnek tartom,talán csak vízre éri meg cserélni.
Én azért elgondolkodnék a helyedben egy GTX280.ön is mert úgy látom a 216shaderes GTX-et jól fölé árazták... -
TTomax
félisten
válasz
laragirl83 #6605 üzenetére
Én tényleg nem tudtam
Köszönöm (#6604) biggamer -
TTomax
félisten
Lekéstem a warhead multit...ménem szóltatok...ha tudtam volna) na majd holnap jobban figyelek
-
TTomax
félisten
Az miért van ,hogy a GTX topicban a legnagyobb probléma az üzemanyagár?
-
TTomax
félisten
Hogy én is tegyek valamit a topichoz... akinek eddig nem ment a a powerplay a 178.13-al és digit vibrance gondjai is voltak akkor rakja fel ezt...
[link]
pobierz a letöltés...
ez a XP32bites modded driver,van vistára is...
Forrás,Guru 3D -
TTomax
félisten
Hát én újrakezdtem a warhead-et deltán....jöhetne már a far cry2...
nagyon élvezem ezt a minőséget... GTX
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PNY EPIC-X RGB RTX 5060Ti 16GB / Gigabyte EAGLE OC RTX 5070 12GB videokárty 3 év garancia 27% áfa
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB OC XLR8
- Gainward Phantom RTX 5090 32GB (Bontatlan,Alza Garancia)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Nvidia RTX 4070 Gainward ghost Video Kártya
- Bomba ár! Dell Latitude E7450 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Az ASUS TUF Gaming B550-Plus csak rád vár! Kamatmentes rèszletre is!!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest