- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Légies iPhone halvány színei
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laraxior
titán
IDEJE RANGOT LÉPNEM
csak ennyi volt a mai..megyek is aludni -
Laraxior
titán
válasz
Kamikaze240 #15226 üzenetére
hát...nem biztos... egyelőre még a magasabb órajel a tuti... ha 4 magos akkor q95xx vagy felette...
-
Laraxior
titán
válasz
Kamikaze240 #15222 üzenetére
-
Laraxior
titán
válasz
Kamikaze240 #15220 üzenetére
inkább E8xxx-et vennék..
-
Laraxior
titán
válasz
Beowulf_78 #15218 üzenetére
akkó mondjá valamit a processzoros kérdésre mert az uriember mán priviben van
-
Laraxior
titán
válasz
Kamikaze240 #15216 üzenetére
mindenképpen a GTX260... jóval erősebb egy 9800GTX+-nál
-
Laraxior
titán
VGA tuning:
kiszeded a pipát.... és mehet neki külön külön. úgysem fogja engedni hogy a GPU/shader arány nagyobb legyen az 1:2nél. tehát 810es GPU hoz beállithatsz 1620nál nagyobb shadert... de 1620as shaderhez nem tudsz mondjuk 818as GPU-t rendelni....csak 1674es shaderhez.
de először 700/1400/2300-al kell próbálkozni
de hagyhatod egybe is..akkor csak a GPU-t húzod a shader meg megy utána... de állában mennek az 1:2 arányig... pipa nélkü..pipával kicsit lejjebb van a shader ha minden igaz
-
Laraxior
titán
válasz
sakal83 #15190 üzenetére
hát... előfordulhat... Crysis alatt eléggé izzad a gép.. ott minden hardver járatva van. Az a 450W meg annyira ki van centizve.... próbáld alapon, aztán kezd el tuningolni...de igen elképzelhető hogy táp
ha egy q6600 lenne mellette akkor egyből rávágnám,hogy táp, de igy azt mondom hogy 90%
nekem a 410es chieftec egy Q6600@3.6GHz és egy szénné rántott 8800 GTS-t hajtott... de mihelyst feljebb vettem a procit mindjárt behalt... egy 650es Corsair megoldotta a gondot... -
Laraxior
titán
válasz
sakal83 #15188 üzenetére
VGAtól nemigen restartol...legalábbis ha melegedés problémája van.. először elkezd szemetelni aztán utána ha nem megy lejjebb a hőfok akkor restart.
de a 3dmark nem veszi annyira igénybe a VGA-t mint egy Crysis.... van egy órajel ami teszt stabil,de azt nem tudod game-re használni... kicsit vissza kell venni...vagy nem árt a ventit is feljebb tekerni, hogy ne izzadjon szegény -
Laraxior
titán
válasz
Beowulf_78 #15078 üzenetére
tényleg...mitől is javulna a backplatetől? max a ramok adják át ott a hőt...de semmi máshoz nem ér hozzá... egy fémdarabon mi lenne ami hűtene? semmi... józan paraszti ésszel sincsen értelme megvenni...max optikailag néz ki jobban a card
vagy viz vagy gyári...ennyi
-
Laraxior
titán
válasz
Henker2 #14954 üzenetére
láttad hogy mekkora pluszfesz kellett neki egy minimális emelésnél... próbáld me...emeld meg a feszt, egy kicsit az órajelet és inditsd el a 3dmarkot.... le fog fagyni villámgyorsan.aztán kezd el emelni a feszt addig amig stabil nem lesz.... kiderül mennyi kell neki pluszba. Én nem kockáztatnék egyébként ...még vizzel se tettem 24/7re... pár 3dmark alatt volt, de akkoris szigorúan jeges vizzel
-
Laraxior
titán
válasz
Henker2 #14951 üzenetére
Nálam hideg vizzel ezt tudta: 810/1620/xxxx (ram az mindegy, azt nem befolyásolja)
1.19V-alnamármost próbálgattam a 810/1674-et ami ugye a következő lépcsőfok, és ide már elég sok pluszfeszt kellett adni és viszonylag hidegen kell tartani a GPU-t különben szemelet és hibázott. 1.36V-ot adtam neki....ezzel tudta kis szemeteléssel a: 839/1732/2765MHz-et
ez volt a max.
többet nagyon nem is lehet neki adni... esetleg DIce, vagy LN2vel menne többet,de ahhoz feszemelés se kell. láttam egyet szárazjéggel ment 900at a GPU.... Végülis elég látványosan lehet húzni ha minél jobban hűtöd....de léggel, ill. gyárival nem tudod annyira
esetleg megpróbálhatod hideg levegővel,de felesleges feszt emelni, és veszélyes is -
Laraxior
titán
válasz
Svájcinéger #14949 üzenetére
olan volt nekem is.... és asszem még pár száz felhasználónak itt... meg vagyunk vele elégedve
volt rá kötve egy 8800 GTX és egy 8800 Ultra is egy Q6600 társaságában...meg se rezzent tőle... szerintem még egyet mellétehettem volna
-
Laraxior
titán
válasz
Svájcinéger #14946 üzenetére
én nem vennék olyat aminél átalakitóval kell kinlódni
amúgyis csak 4 sata csati van rajta... meg se kell nézni hogy mittud Amperben...ránézésre se venném
ha GTX280at veszel azok az átalakitók fel fogják zabálni a molex csatikat
egy darab PCI-E 6os csati van rajta.... két molexet zabál meg még egy hatos... és két hatosból tudsz csinálni egy nyolcast. ez akárhogy számolom kapásra 4 molex... ésa kábelrengeteg...még mindig a Corsair a befutónézz rá az oldalra.
Szép doboz, fekete csavarok, matrica,kábelkötegelők, gyönyörűszép uzsonnászsákba van téveminden amellett szól. 650esen pl van 8 sata csati...2db PCI-E csati (6-8)
-
Laraxior
titán
válasz
Svájcinéger #14946 üzenetére
ezért vagyunk itt.... mégis könnyebb tapasztalatból segiteni
Mellesleg haver járt úgy az 550es tápjával hogy elpukkant benne egy kondi... Q6600 & 8800GTX volt benne....de a Quad megette a táp 12-os ágát..ezért sem árt ha minimum 40A szaladgál a 12V-os ágon. -
Laraxior
titán
válasz
Svájcinéger #14944 üzenetére
van az apróban egy 620as Corsair... 20 pénz... én lecsapnék rá
én is 18ért adtam el az én 650esemet...fél éves se volt
még 4.5 év gari... jó vétel
-
Laraxior
titán
válasz
Henker2 #14942 üzenetére
eVGA voltage tuner: eddig csak én használtam itt...
24/7-re nem ajánlott semmiképpen.
Léghűtéssel sem ajánlott
és egyáltalán nem ajánlott,mert aGPU sokkal érzékennyebben reagál a feszekre mint a CPU.
(3dmark06 topikban megtalálod hogy meddig jutottam el vele) 602@839...de a shader is szépen ment 17xx felett
(GTX280)
Riva tuner szerintem jobb mint az eVGA precision.... de úgyis te döntöd el melyik a szimpatikusabb... A Riva többet tud...
-
Laraxior
titán
válasz
Svájcinéger #14928 üzenetére
a táp az alapja a rendszerednek.... minden más utánavaló
-
Laraxior
titán
válasz
Svájcinéger #14926 üzenetére
Corsair nem fér bele?
-
Laraxior
titán
feltettem a photoshopot...még figyelmeztet hogy van már benne grafikus kártya gyorsitás
-
Laraxior
titán
ha 280ról lenne szó én is beszállnék a szerény GPUmmal
-
Laraxior
titán
-
Laraxior
titán
Váltsatok az enyémre.. jó áron..jó kártya... mi kell még?
-
-
Laraxior
titán
nem tudom..annyit tudok mondani ha nem csalnak az emlékeim hogy 74 fok fölé sosem ment 100%os ventivel.
csak oda van támasztva a két vizescsőre..semmi ráfogatás. -
Laraxior
titán
válasz
Sziszifeca #14288 üzenetére
simán elétámasztottam
merőlegesen a videokarival
így szépen keresztül megy a levegő és távozik a kiszedett PCI takarólemezeknél
-
Laraxior
titán
válasz
hülyegyerek #14278 üzenetére
asszem velem egyezkedhetsz
egy ventire elcserélem
-
Laraxior
titán
-
Laraxior
titán
nagy görcs háromszor megnyomni a next gombot,meg a végén a finisht
-
Laraxior
titán
hoppá... MSI GTX260 @ GTX295 mennyiségű VRAM
<--- magyarul
-
Laraxior
titán
válasz
Beowulf_78 #14071 üzenetére
ez nagyon LoL vót
ma próbáltam vezetni...de néha beszaggat az még hagyján... de tényleg nagyon lassú szegényke
Persze az 56 rocket elég ütős
főleg ha a közelben robbannak...akkor aztán hiába GT200 power..felzabálja az FPS-t is meg a procit is... a füstről nem is beszélve....az nagyon durva -
Laraxior
titán
válasz
Beowulf_78 #14069 üzenetére
reméljük ilyen könnyű navigálni a helikoptert...mert nekem nagyon nincsen inyemre a heli, a Crysis óta...lassú..nehézkes mozgása..hiába a hatalmas fegyverarzenál..
-
Laraxior
titán
csak összejött 5GHz-es Core2vel
-
Laraxior
titán
kicsit megspéciztem a vizet
tettem a kártya farára egy intel ventit... hátha lejjebb lesz a VRM hőfok
-
-
Laraxior
titán
válasz
Beowulf_78 #14025 üzenetére
F.E.A.R. 2? 10%
-
Laraxior
titán
181.22 suck...ha fut az msn cseszik visszavenni az órajelet.. ez már a 2. driver..befejeztem. 180.48
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Akciós Windows 10 / 11 Pro OEM Licenc Kulcs 100% eredeti, jogtiszta!
- Fókusz, tér, élmény Dell U2913WM Ultrawide monitor
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- Dell Latitude 8-11. gen i5, i7, 2-in-1 szinte minden típus csalódásmentes, jó ár, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest