- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Netfone
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Már készül a rajtra a Xiaomi 15T Pro
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Yettel topik
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Realme GT 2 - aláírjuk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Beowulf_78
addikt
válasz
Beowulf_78 #12307 üzenetére
Bár most nézem...Vista alatt van Ambient Occlusion...lehet csak ott jön elő.
-
Beowulf_78
addikt
válasz
Buldozer99 #12280 üzenetére
Küldd meg azt a kártyát fater, ne simogasd...
710/2400/1420
Vigyázz arra, hogy tartósan a shader clock ne legyen több a GPU clock duplájánál.
-
Beowulf_78
addikt
BÚÉK Mindenkinek! (Bár szerintem inkább KÚÉL, az az "keserves új év lesz".
)
Ne igyatok túl sokat, és ne keverjétek a piákat!
-
Beowulf_78
addikt
Ezt látom a VGA doboz oldalán:
Maximum VGA Resolution: 2048x1536
Maximum DVI-D: 2560x1600
Maximum HDMI Out: 1920x1080 (1080p)
Maximum HDTV Out: 1920x1080 (1080i)Gondolom akkor, hogy a GT200 nem fog tudni HDMI-n 1920x1200 megjeleníteni, és ez volt az alapvető gond.
-
Beowulf_78
addikt
-
Beowulf_78
addikt
válasz
Buldozer99 #12226 üzenetére
6000sec-től már jónak mondható. De ha alap stabilitásra mész elég a 3000sec is. Gyorsabban végzel.
Ameddig mész feljebb az órajelekkel felesleges több ideig futtatnod. Akkor kell majd a 6000-10000sec amikor a végső órajelet lövöd be.
Dashes: Ez mit jelent?
-
Beowulf_78
addikt
Irtózatos botrányt fogok csinálni...
Ezt nézzétek milyen ablak fogadott Warhead telepítése után, játékindításnál!Ezt még mindig nem hiszem el!
Január 5.-én a CD galaxisban kezdek...
-
Beowulf_78
addikt
válasz
Dominiator #12220 üzenetére
"Ég és föld" a különbség. Olvass vissza, írd be a keresőbe hogy GX2...
GX2= DX9-be gyorsabb, és ott ahol jól skálázódik az SLI. Élsimítással már bajok vannak.
GTX280= DX10-ben állva hagyja, és élsimításban is. Jóval erősebb és 1 GPU-s ami sokat számít, mert nem függ az SLI skálázódásától.Mindenképp a 280-at érdemes venni. -
Beowulf_78
addikt
válasz
Buldozer99 #12219 üzenetére
Nekem most XP SP3 1920x1200-ba Crysis Wars simán játszható minden high noAA-val. Persze a lagot leszámítva...iszonyat kulák a szerverek.
Vista DX10 Very High alatt viszont tuti vissza kell vennem az első 3 beállítást mediumra, ahogy Laraxior is tette.Ez van. Majd ha megveszem a GTX 295-öt akkor majd egy darabig megint nem lesz kompromisszum.
-
Beowulf_78
addikt
válasz
Sziszifeca #12214 üzenetére
Az 1680x1050-es felbontás nem proci limites. 1280x960, és talán 1440x900 még az.
1680x1050 keményen VGA limites már..proci itt már nem sokat számít, bár 4ghz nem ártana, pl. egy E8500 simán viszi, még többet is ha szerencséd van.
A többiekre meg ne halgass. Ahogy meg van tépve a kártyád simán mennie kellene 1680x1050 full-ba AA nélkül. Nálam megy. Nálad is kellene mennie. Bár RAM-ok terén jóval gyengébb a konfigod, azért mennie kellene. 4Gb RAM 1100-1200mhz között, jelentős többletteljesítményt hozhat nálad. -
Beowulf_78
addikt
válasz
Laraxior #12204 üzenetére
32 perc volt asszem.
A Crysis Wars még brutálabb lett grafikában..azt még lehetett fokozni.
Összességében visz minden map-et faszán 1920x1200, minden high 30-60fps.Sajnos a laggal nem tudok mit csinálni, olyankor bezuhan a frame 1-2mp-re...
Grat! az eredményedhez!Ez már döfi!
Tényleg nézek egy Warhead bench-et... -
Beowulf_78
addikt
válasz
Sziszifeca #12209 üzenetére
De aludtam...reggel 08h-tól du. 16h-ig kb.
Már nem kell szurkolni mert jó.Nem hinném hogy HDMI-vel szebb lesz.
Mert ha egyszer valami tű éles, azt már nem lehet fokozni.
Neked bevált a 225BW? -
Beowulf_78
addikt
Na szóval! A probléma megoldódott.Részben. Hibakeresésben voltam 1000-rel és miután a 15k-s (HDMI - DVI-D) árnyékolt kábel se hozott javulást, végső elkeseredésemben megpróbálkoztam a D-Sub - D-Sub kábellel a VGA-nál pedig DVI - D-Sub átalakítót használtam...láss csodát!
A kép még tisztább lett, a betük élesek lettek, és a Crysis is fut 1920x1200-ban, és semmi gond a natív felbontással.
Monitor, kábel gondot ezzel ki is zárnám...marad a GTX260 mint probléma kizárásos alapon.
Illetve holnap 1 dolgot még ki fogok próbálni. VGA-hoz adtak DVI-HDMI átalakítót. Veszek egy HDMI-HDMI kábelt, és megnézem hogy úgy milyen lesz, mert lehet, hogy CSAK a VGA-hoz kapott átalakítóval lesz jó HDMI porton keresztül!Bízom benne.
Oszinak (Laraxior) ezúton is köszönöm a segítséget, mert az hogy telefonon értekeztünk, sokat segített a megoldásban.
-
Beowulf_78
addikt
válasz
Laraxior #12156 üzenetére
Most keltem.
Szilveszterkor melózni fogok egy diszkóban, szóval délutáni kelés lesz most legalább 1 hétig még. De lehet hogy kettőig.Oly mindegy.
Full HD-ben nincs gond, tegnap nem keveset toltam a Wars-ot. De ezt leszámítva nagyon bosszant, miért nem megy az 1920x1200...
Ahogy mondod, nem túl régi mentett rendszereimmel próbálkoztam. Xp alatt választható volt desktop szinten a natív, de most hogy visszaraktam a Vista-t már csak a full HD választható, meg se jelenik az 1920x1200.Ki érti ezt?
-
Beowulf_78
addikt
-
Beowulf_78
addikt
Barátaim!
Megvan a 24"-es moncsim!
[link]
Mindenkinek köszönöm a segítséget!
(Egyébként lealkudtam 60k-ra!
)
Az az egyetlen gond hogy HDMI kimenet van csak rajta, ami át van alakítva DVI átalakítóval. Ebből adódóan az nV control center tv-nek ismeri fel és csak 1920x1080-ba hajlandó indulni 3D-ben 1920x1200 helyett.
Tud valaki erre valami megoldást? -
Beowulf_78
addikt
Köszi, de az árgép nekem kevés, sok cucc van fent náluk, ami valójában nem kapható, rendelhető. De még ha igaz is lenne, sok érte ennyi pénz. Nem hinném hogy 20k-val jobb Laraxior monitorjánál.
Szóval én akkor vagyok bizakodó ha több boltot is kidob a google...Attól függetlenül ezt lehet hogy elhozom
: [link]
-
Beowulf_78
addikt
válasz
Cyberpunk #12061 üzenetére
Annyira nem jó 107k-ért...
Azt írják pont ami nekem az egyik legfontoabb:
"Másrészt viszont óriási input lag-ja komoly hátrányt jelent majd az FPS-t kedvelő játékosoknak."
Kicsit rosszabb paraméterekkel inkább veszek olyat ami Oszinak van, és a zsebemben marad 25k, lehet hogy tn paneles, de legalább kicsi az input lag és játékra is használható.
Vicces hogy ami minőségi panel ott nagy az input lag, tehát játékra nem jó, a gyengébb panel meg jó játékra, HD filmre viszont minden másra alkalmatlan egy komolyabb panelhoz képest. Ezért 99% hogy maradok a tn-nél...
-
Beowulf_78
addikt
-
Beowulf_78
addikt
Na ez az...lövésem sincs milyen 24"-es panelt vegyek.
A tn paneles nekem tökéletes. Most is az van (225BW) és meg vagyok elégedve vele.
Nekem nem a maximális színhűség kell, hanem hogy a játékok alatt gyors legyen. Grafikai munkákat nem csinálok, hogy komolyabb panel kelljen a tn-nél.
Megnézem az általad írt Benq-t... -
Beowulf_78
addikt
válasz
Erdei88 #12037 üzenetére
Aki 280-at akart venni, közülük biztos sokan várják a 295-öt.
Jobban meg fogja érni, persze ha jó lesz a hardver, amit egyenlőre nem tudni.
Én is cserélni fogom a 260-at ha jó lesz a 295...soká gyün még a GT300. Persze 1680-hoz tök felesleges cserélnem. Csak akkor lesz csere ha váltok full HD-s 24"-es monitorra. -
Beowulf_78
addikt
válasz
eladohardver #12025 üzenetére
Nagy különbség nem lesz, mivel referencia kártya mindegyik. Tuningban jelenthet többet illetve kevesebbet. De ezt senki se tudja előre megmondani hogy fog menni. Ill. gyári OC vagy alap kártya....ennyi az amiben lehet eltérés, a hozzá adott kiegészítők, és szoftvereken kívül.
-
Beowulf_78
addikt
válasz
engusz #11950 üzenetére
Én megbontottam már a BFG-t újrapasztázás miatt, és nem volt rejtett csavar. Gondolom annyira nem érdekli őket, az XFX meg azért rejti el a csavart, mert őt meg érdekli hogy ne legyen gari időn belül megbontva.
mod: Ne a példámat ragadd ki, hanem a lényegét, hogy a kinézet semmit se ér. Én azt mondom nem fogja megérni cserélni a gyári hűtőt. Eleve a gyári hűtő kiviszi a házból a meleget, ez meg mivel ráfújja, jóval melegebb lesz a házban, mivel nincs légcsatorna. Kizárt hogy jobb legyen mint a gyári. Ha jobb is lesz, max. 4-5 fokkal, ennyiért meg ki fogja garanciavesztetté tenni pl. az XFX 280-at?
Szvsz. senki. Ehhez nekem minimum 10-12 fokkal kellene jobban hűtenie minimum, ebben az esetben talán meg fogja érni.
-
Beowulf_78
addikt
válasz
Laraxior #11941 üzenetére
Az hogy jól néz ki nem jelent semmit....VF1000 is jól néz ki, és egy kalap fingot nem ér. Thermaltake DuOrb is jól néz ki, szintén nem ér szart se.
Meg kell várni a teszteket, ami persze semmit se fog mutatni a realitásból, szóval az megy tutira, aki fórumos tapasztalatokat leszűrve fog dönteni. -
Beowulf_78
addikt
-
Beowulf_78
addikt
OpenGL 3.0-s támogatás a GeForce-okhoz...[link]
-
Beowulf_78
addikt
válasz
keIdor #11418 üzenetére
Nekem a PH!-s tesztek túlságosan "vörös" pártiak.
Nem azért mert én nV párti vagyok...ok esetben nálam más jött ki mint náluk.Ennyi.
Most már tudod miből élek.
Útonálló vagyok!
A modern robin hood...elveszem a "gazdagoktól", és eladom a "szegényeknek". Mondd azt hogy nem vagyok "jó fej".
-
Beowulf_78
addikt
válasz
keIdor #11415 üzenetére
Én a PH!-s teszteknek se hiszek...
Apropó!
Akit érdekel eredeti parfűm kurva olcsón, keressen meg privátban, dobjon egy email címet, és átdobom az árlistát. A bolti 18-20k parfűmök 6,5k-ért... persze nem hamisítványok, teljesen frankó az áru. Pár kamion célt tévesztett...van ilyen.
-
Beowulf_78
addikt
válasz
SSJPeter #11358 üzenetére
Várj egy kicsit.Félreértettél. Nagyon jó kártya a 216SP-s változat is.
Nekem itt a topikban talán 2.-3. tulajként volt július-augusztusban GTX260. Ehhez képest hogy én már majd fél éve nyúzom, nem nyújt többet az újabb 216SP-s változat, főleg annak tükrében hogy ez eddig minden 192SP-s változat úgy ment mint a veszedelem.
Persze aki nem húzza annak lehet jobb választás a 216SP... de ki az aki egy GTX260-at nem húz?TTomax: Bővebben?
Mi a gond a driverrel?
-
Beowulf_78
addikt
GTX 295 infó....sajnos csak jövőre lesz hivatalos bemutató.
-
Beowulf_78
addikt
Az elmúlt napok hsz-eit olvasgatva örömmel tapasztaltam hogy elég jó társaság gyűlt össze (végre) itt a GT200 topikban.
Csak maradjon is így! -
Beowulf_78
addikt
-
Beowulf_78
addikt
válasz
TazLeacher #11116 üzenetére
Az nem neki szólt.
Csak úgy általánosságban. Olyan gépekkel gyors mint amilyen a mi gépünk, vagy akár a tied is.
Egy közép szintű gépen nem hasít olyan jól a Vista.
-
-
-
Beowulf_78
addikt
válasz
TTomax #11083 üzenetére
Hehhehe...én is el vagyok fáradva már így év végére a semmittevéstől.
Valamiért úgy értelmeztem hogy 260-ad van...holott tudom hogy 280-at használsz.szandro: Kelt tésztás sütemény...lekváros, csokis, vaniliás pl.
Egyébként pedig a Furmark VGA tesztelő progiról van szó.
-
Beowulf_78
addikt
-
Beowulf_78
addikt
260 valójában nem melegszik annyira mint a 280, mivel kevesebb feszt kap full 3D-ben, 1,12V kontra 1,18-1,19V. Ez azért nem kicsi fesz különbség.
Húzva pedig jóval melegebb a 260 is mint alapon. Nekem Crysis Wars alatt 69-70 fokos, 85-87% ventivel. Persze ha 75-77 fokos akkor sincs gond, de ez így nekem jobb, és megnyugtatóbb is.
A másik amit nem értek, hogy Lauda mi a pöcsnek húzza ennyire a 280-at?Mert értelmét nem látom. Hacsak nem 1920-ban vagy 2560-ban tolja.
Az egy dolog, hogy tudjuk Laraxior miért tépi meg, de ő is már vizezi, nem sokáig használta léghűtéssel.
Ezért nem is értm Laudának minek egy 280-al 700 feletti GPU órajel, és melyik játék az, ami kevesebb tuninggal nem megy megfelelően. -
Beowulf_78
addikt
válasz
laci06 #11071 üzenetére
Nem feltétlen a hangjával van gond. 80-85% ventifordulatnál full 3D-ben bőven elegendő már a légszállítás a normális hőfokok eléréséhez akár tuningolt kártyánál is. A hangja még elviselhető, és talán az élettartamra sincs akkora hatással. Megnéztem 100% is...jóval nagyobb hang, és max. 2-3 fok amivel hűvősebb lesz. Megéri? Szvsz. nem.
Mondjuk én ezt már akkor is leírtam Laudának... -
Beowulf_78
addikt
válasz
Laraxior #11068 üzenetére
Mert neked nem számít hogy a ventillátor milyen állapotban van.
Úgyis vizezel mindent előbb-utóbb.
Aki viszont nem...azt azért érheti meglepetés. Hiába vannak jól csapágyazva a gyári ventillátorok, nem erre lettek beállítva a gyárban, hogy 100% forogjanak. Persze bírja a 100%-ot is csak jóval kevesebb ideig...
-
Beowulf_78
addikt
válasz
DeepDish #10831 üzenetére
Nekem az jön le az elmúlt fél évből hogy az nV-t jobban szeretik a játékok. Ebben a topikban nem nagyon hallasz textúra hibákról, recés vízről, "lebegő" fegyverekről, emberekről.
A driverek pedig ebből adódóan evidens hogy klasszisokkal jobbak "zöld" oldalon. Egyszerű...alapon a 260-nál kicsit jobb volt az elején a 4870. ez mára megfordult, kicsit jobb a 260, de kb. egy szinten vannak. Meghúzva viszont a 260 kicsit jobban megy mint egy alap GTX280.
Innentől kezdve van még kérdésed?
1680x1050 kompromisszum mentes, mindent fel lehet tolni a plafonig, a full HD-t viszont nem fogja bírni csak ha innen-onnan, visszaveszel a megjelenítésből.1920-ra 280 kell...persze megtépve. -
Beowulf_78
addikt
válasz
Supercharger #10830 üzenetére
Csak bios flash. Más megoldás nincs a fesz emelésére.Semmit nem fog javulni. Se 1,15V-vel, se 1,18V-vel. Én már kipróbáltam. Sőt! Instabilabb lett egy picit. 740/1480/2500-öt betesztelted rendesen? Furmark-kal?
Én mindenképp letesztelném...
Feljebb meg nem hinném hogy 24/7 stabil maradna. A 740mhz ha stabil, épp elég jó. Az enyém is "csak" 730mhz-et megy, szóval felesleges feljebb emelned a feszt, főleg ha nem akarsz flashelni. -
Beowulf_78
addikt
-
Beowulf_78
addikt
Mirror's Edge:
" A Mirror's Edge is kap egy kis extra tartalmat, hála az NVIDIA-nak. Ez mondjuk nem jelent felhőtlen boldogságot - főleg az ATI tulajoknak nem - de azért a szándék dicséretes.A Mirror's Edge PC verziója igen erős PhysX támogatással jön majd ki. Az eredmény, sokkal élethűbb ruha szimuláció, valósághű függönyök, és zászlók, valamint minden a játékban látható tárgy áldozatul eshet örjöngésünknek, vagy akár fegyverként is használható lesz. A nagy lövöldözések után, vagy esetleg egy nagy zakózások köszönhetően, szép realisztikus por és szemétfelhők telítik majd meg a képernyőt. Akinek lesz hozzá vasa, annak kétségkívül nagy élményben lesz része, de azért reméljük addigra az ATI is kitalál valamit, hogy mindenki élvezhesse az új feature-t. Alant egy trailer, hogy kb miről is van szó."
Ha jó lesz, első nap megveszem!
Sztem a legnagyobbat fogja ütni grafikailag, amit eddig láttunk! Módosított Unreal Engine 3...
-
Beowulf_78
addikt
Ebben tökéletesen igazad van.
De!
Nem neked szól:
A gond az, ami már nagyon unalmas, hogy bármikor szóba kerül itt az Ati, egyből kezdődik a "kampányolás", amit 2-3 áttévedt Ati tulaj kezdeményez, és felduzzadnak akár 5-6 főre is a "kampányolás" hevében. Elhiheted hogy kurva unalmas.Ez egy nV topik. Mi sem megyünk másik topikba észt osztani mi jobb és mennyivel.
Ha át is tévedek, szigorúan szakmai hsz-re válaszolok segítségnyújtásként, a flame elkerülése végett, és a topik nevéből adódóan értelemszerűen (Ati 4xxx) Ati kártyákról van szó.
Frankón nem értem, de kezdem azt hinni, hogy akiknek már 1000000x szóltunk, és csak átjönnek offolni, azok miért teszik...gondolom degeneráltak. Másra nem tudok gondolni.NEM VAGYUNK KÍVÁNCSIAK SENKINEK A KAMPÁNYOLÁSÁRA! ÉRTSÉTEK MÁR MEG!
-
Beowulf_78
addikt
válasz
subaruwrc #10639 üzenetére
Na szeva!
Hozzászólok én is...aztán msn-en majd folytatjuk maximum.
Előre közlöm nem fogok kiabálni de a fontos momentumokat vastagon fogom kiszedni.
Na szóval....Az a siralmas hogy "fan-ság" ide vagy oda, ez valamiért kialakult.
És amiért kialakult cikibb dolog mint az "elvakult fan-ság".
Amikor meglett a 3870 X2 kártyám, nagyon lelkes voltam, próbáltam mindig pozitívan hozzáállni, ami eleinte ment amíg beértem annyival hogy vártam minden hónap közepét, hogy jöjjön a "messiás" egy új driver "személyében". Miután ez elmúlt, inkább kevesebbet játszottam egy 103k kártyával, mint hogy idegeskedjek mi az ami nem megy, vagy nem úgy megy, és mikor jön ki, és milyen patch, amivel az egyik játék amivel nem tudtam játszani már fog menni szépen.
Szóval nálam az nV fan-ságomat az Ati generálta és hozta ki belőlem! Miért? Mert az addigi problémáim megszüntek ahogy lecseréltem a 3870 X2-öt GTX260 OC-re. Te is, és mindenki így lenne hasonló esetben. Ha nem lett volna ekkora árnyalat a 2 gyártó között, valószínű most nem lennék ekkora nV fan.Ez van.
Van rá okom, nagyon erős lett a rendszerem a GTX260 OC-től.
Crysis Wars-ot 1680x1050-be tolom Very High (Vista X64 DX10) mindent maxra húzva 2x AA-val. Gyönyörűen hasít, nincs akadás, lag, semmi gond. Far Cry 2 is ezekkel a paraméterekkel + max AA,AF. GTA IV-et is tudja ezekkel a paraméterekkel. Szóval minden új játék szépen megy, és probléma egy szál se.
Gondolom a Mirrors Edge is hasonlóképpen jól fog menni.
Gondolom mindenkinek van egy története miért lett nV fan...illetve Ati fan. -
Beowulf_78
addikt
Nincs bennem ellentét...de én vettem 103k-ért Januárban 3870 X2-öt nem pedig te. Erős kártya volt, de sok volt a csalódás ennyi pénzért. Utána jött a 260 ami mindenben jobb nála. Nem feltétlenül a teljesítményre gondolok, hanem olyan dolgokra amik játékélményben, szoftverezettségben pozitívan hatottak rám.
Szóval ezért vagyok mostanában morcos az Ati-ra, és egyhamar nem is fogok visszatérni a "piros" oldalra, hacsak valami nagy dolgot nem alkotnak. Ebben az esetben simán vennék Ati-t. -
Beowulf_78
addikt
Köszönjünk emese...
De miért is nekem címezted?
"Emlékszem, nem is olyan régen bejött ide a srác és senki nem akarta neki elhinni, hogy 3db 260-as GTX -e van. Akkor is csak oltogattátok amit már akkor sem értettem, hogy mire föl és képeket kértetek tőle meg eredményeket."
Látom jól emlékszel a dolgokra.
Keresd ki azt a részt, ahol én nem hittem el bármit is, és bizonyságot kértem róla.
Sokáig fogod keresni, mert én ilyet sosem írtam, keversz valakivel.
Amiből kipattant az egész mostani vita, azt sem sikerült megértened...Kezdődött itt a srác okoskodásával, amiért szóltunk is neki, majd még neki állt feljebb és elkezdte bizonygatni az igazát, gondolok itt a VGA hőfok vitára elsősorban. Majd miután mindenki azt mondta neki hogy "fasz vagy ecsém", elkezdett viszakozni. Utána jött az eredmény belinkelése, amit közel sem azért tett valami hasonló címen hogy "jöhetnek az összehasonlító eredmények", hogy megosszon velünk bármit is normálisan, hanem valamivel vissza akart vágni. Ennyi. Tudta nagyon jól hogy arra a mondatra amit írt, amivel nagyon menőnek akart tünni, lesznek nem túl kellemes válaszok is rá, mivel SLI se nagyon van a topikban, 3 way SLI meg talán a PH-n neki van egyedül. Ettől a teszttől olvadjunk el?
Ez nem teszt vazze. Ez lósz@r. A házi teszt úgy néz ki kb. ahogy a logout blogomban is olvasható.De ha annyira tesztelni akart miért nem nézett meg 4-5 játékot? Elfért volna nem? Crysis-t is lehet tesztelni bench. nélkül is, az nem kifogás hogy nem megy a benchmark. Szóval maradjunk annyiban hogy az egész tesztelgetés nem érdekli, mert akit érdekel, az tesztel, és azt meg is köszönjük. Aki veri a nyálát egy 2p alatt elvégzett tesztre, és köti az ebet a karóhoz, úgy hogy lövése sincs a dolgokról...az ostoba.Ráadásul a másik ok amiért tesztelt, hogy bizonyítsa a kétkedőknek hogy neki igenis van 3 way SLI-je.
Egyébként meg ezt az eredményt már tudtuk akkor is amikor kipattant a legelső vita, szóval ha nem gond nem fogom ezért nyalogatni a seggét, hogy milyen rendes hogy megosztotta velünk.
Lezártuk már a témát, de látom neked csak igazságot kell osztanod, győztest kell hírdetned, és hozzá kell tenned a dologhoz...ráadásul bele is magyarázod hogy ő merő jóindulatból tette, és mi vagyunk a gonoszok. lehet hogy volt egy kis "túlkapás", de hogy az emberünk nincs több 15 évesnél az is biztos.Én 30 éves fejjel nem állnék le bizonygatni semmit. Minek? Mi értelme? Nem hiszik? Ne higgyék. Nem érdekelne. A bizonygatós korszak kicsit korábban van.
De ha ennyire jól megértitek egymást, ami nagyon megható, akkor majd neked küldözgesse az eredményeit, mert legalább te "vevő" vagy rá mint Ati tulaj.
Végezetül pedig..te jóval ostobább vagy mint ő. Miért is? Mert írsz egy ilyen hsz-t, pálcát törsz felettünk, mellé állsz, de a "fától nem látod az erdőt". -
Beowulf_78
addikt
válasz
schwartz #10563 üzenetére
"Persze, csak joindulatbol megy a szemelyeskedes..."
Az én részemről nincs semmi egyéb mint amit már le is írtam. Az emberi butaság határtalansága ilyen negatívságot vált ki belőlem.
Mint pl. ezek után, az SSD ár/teljesítmény arányának a boncolgatása.
Félelmetes...
Nem sajnálom én senkitől amije van. Mindig is távol állt tőlem az irígység.Sztem nem ennek a tulajdonságnak az előtérbe helyezése vezette a hozzászólókat.
-
Beowulf_78
addikt
válasz
tome.jr #10550 üzenetére
Írtam ilyet hogy kurvázom?
Sztem nem, szóval ne fantáziálj...
Nézd...ez egy hardverekkel kapcsolatos szakmai fórum javarészt. Ha pedig megnézik az én illetve a te adatlapodat, akkor igen...tényleg el fogják tudni dönteni a többiek ki az ostoba.
Híínnye vazze!
(Ostoba) őstag lettem!
-
Beowulf_78
addikt
válasz
tome.jr #10543 üzenetére
"Inkább te veszed személyes sértésnek azt amit írtam és érzelemmentesen nem igazán tudsz nyilatkozni. De ezt már megszoktam tőled."
Ebben igazad van. Tudod miért van ez? Mert az emberi ostobaság "fáj", és mindig is fájni "fog".
Félre ne érts...nem irígylem tőled, mert lenne rá keret, csak ésszel költekezem, és inkább minden reggel "nagykanállal eszem a kaviárt" mint ilyen ostobaságokra költsek, aminek nem sok értelme, a gizdulást kivéve."A kurvázásban meg segíthetnél, nincs tapasztalatom benne."
Dugjam meg helyetted? Mit lehet ebben segíteni?
"Szippantasz" előtte egy kicsit, leöblited egy kis whisky-vel majd utána már megy minden magától. 240k-ból jópár napig "fullon" lehet lenni.
-
Beowulf_78
addikt
válasz
TazLeacher #10541 üzenetére
Ennyi.
Az a baj hogy tome.jr-en kívül mindenki így gondolja ahogy te, vagy akár én.
Ezt nevezik úgy hogy széllel szembe pisál a topikban. -
Beowulf_78
addikt
válasz
tome.jr #10539 üzenetére
Ki mondta hogy a Nehalem megéri? Az se éri meg.... szóval a kettő közül leginkább egyiket se.
Miért nem elég az SLI teljesítménye? Melyik játékban tapasztaltad hogy kell a többletteljesítmény?
Az a +7fps amivel jobb átlagban... 80k-ért.
Félelmetes.
11k/fps. good deal!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép. / I7 4790K / 16GB DDR3 / RX 5700XT 8GB / 500GB SSD
- AKCIÓ! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- IPhone 15 128GB Zöld ÚJ! 12 Hó Jótállás!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest