Új hozzászólás Aktív témák
-
Laraxior
titán
válasz
Beowulf_78 #7499 üzenetére
32 bit XPre?
-
Laraxior
titán
Vannak mán specifikációk a GTX290el kapcsolatban? gondolom az 512bit megmarad és az 1GB ram is... órajelek?
-
Laraxior
titán
válasz
Beowulf_78 #7471 üzenetére
nekem vót 4870X2-m és GTX280 is.szóval én járkálhatnék ide-oda ...de mivel olyan szívesen fogadták az X2 vs. GTX280 AMP! tesztemet.....
Maradnék a kúltúrált topikban....
-
Laraxior
titán
válasz
Motion_Blur #7346 üzenetére
hehe,én is ugyanezt néztem
k-lite codec pack,és media playerrel nézd,nem lesz semmi gond...de még a win media player is szépen kezeli.
-
Laraxior
titán
most játszottam a Harc Középföldéért 2vel...egy kis összehasonlítás a Crysissal
720/1500/2422
50% venti
GPU hőmérséklet:
LotR: 53 fok max.
Crysis: 80+ -
Laraxior
titán
válasz
Motion_Blur #7242 üzenetére
megy az..ne .us-el keresd,hanem *.cc vel
de mindenki kap mailt a változásokról...
és rivával nézd a feszültséget..szépen ki van monitorozva..1.19V
-
Laraxior
titán
válasz
Dark KillerX #7124 üzenetére
SLi-be mennek-é? a disznó és a krumpli jöhet. Sütve. Megegyeztünk.
-
Laraxior
titán
én is meghirdetem akkor az enyémet... beszámítás: van,vagy csere: 3db 8800 Ultrára
komoly vagyok.
Zotac GTX280 AMP! csak -
Laraxior
titán
válasz
Beowulf_78 #7114 üzenetére
kb. ugyanaz a helyzet mint velem,csak én nem azért mentem át..mégis letámadtak...
-
-
Laraxior
titán
válasz
Beowulf_78 #7069 üzenetére
de neked 3d alatt 1.16ot kap? mert ugye az enyém több feszt kap gyárilag...
-
Laraxior
titán
válasz
Beowulf_78 #7067 üzenetére
és növelni?
-
Laraxior
titán
válasz
VinoRosso #6993 üzenetére
Hát ...érdekes mert sima avis filmet nézek,akkor is felmegy 3d performace-be. De tényleg, elindítottam egy javas alkalmazást,feltette szintén 3d perf.-be,aztán már csak akkor vette vissza 2D-be mikor az msn-t is ujraindítottam... érdekes az biztos.Sőt,ugyanigy van ha az everestben megnézed a GPU adatait,akkor is felteszi perf. 3Dbe és csak ujraindításnál lesz megint 2Dben....
-
Laraxior
titán
válasz
Motion_Blur #6890 üzenetére
nekem is hasonló
720/1504/2422
-
Laraxior
titán
válasz
Motion_Blur #6883 üzenetére
Vantage-ben annyira nem számít a proci.
-
Laraxior
titán
válasz
Motion_Blur #6881 üzenetére
lassan a végére érsz...
-
Laraxior
titán
válasz
gr.bence #6876 üzenetére
a Te helyed még mindig a milyen gépet vegyek topikban van...de szerintem nem először szólok...
GTX260 sosem lesz 280...
ugyanaz ahelyzet mint a 8800GTS vs GTX vs. Ultra között. órajelekben megelőzheti a GTS az Ultrát is,de sosem fogja elérni azt a szintet..mint ex tulaj mondom. -
Laraxior
titán
válasz
Motion_Blur #6828 üzenetére
azt hittem megúszom tápcsere nélkül az SLi-t de akkor először tápcsere egy 1000es Corsairre,aztán a második GTX280 AMP!
-
Laraxior
titán
válasz
MrLaszloMan #6726 üzenetére
a gyári venti mögé a kártya végére tegyél valami fél kör alakú papírt,mert úgy összevisza megy a levegő.Én is igy
kisérletezgettem még anno a 8800GTSemmel
segített pár fokot.
-
Laraxior
titán
Hát..nekem volt HR-03 plus a 8800 Ultrámon és nem voltam nagyon elájulva a Thermalright cucctól..úgy felfűtötte a házat,mint az állat. A kártya meg szinte ugyanazon a hőfokon ment mint a gyárival. Az legalább nem melegítette annyira a kecót. De a víz.... loadon bátran ki lehet jelenteni hogy 25 fok minuszba
Én maradnék a gyári megoldásnál... -
Laraxior
titán
csak bios moddal tudod megoldani,vagy pedig megkeresed azt a beállítást ami engedélyezi a ventibeállítást. Még nem találkoztam ilyennel
ha leszeded a fekete borítást a bordásról,amit megjegyzek szerényen hogy szinte lehetetlen olyan pici csavarok fogják.akkor oda tehetsz valami jó kis ventit. Nem tudok nem gyári megoldásról,mondjuk nem is nézegettem.
de biztosan van....
pigatt: nem éri meg a 20k-t.Ez biztos. Nekem 2 ezer forint különbség volt a kettő között,jóhogy ezt választottam. így tulaja lettem a legerősebb nVidia kártyának
-
Laraxior
titán
-
Laraxior
titán
válasz
DAMIEN1899 #6529 üzenetére
Mert a ventijük alapon csak 26%on megy,az nVidiánál ez 40%.... kb. ennyi különbség.
Az X2-t feltettem 50%os ventire,csak 30 fokot hűlt a GPU. -
Laraxior
titán
válasz
Motion_Blur #6425 üzenetére
hu öcsém.... még szerencse videokarim van.... tehát a választás egyértelmű
-
Laraxior
titán
válasz
Motion_Blur #6379 üzenetére
fülhallgatón keresztül is hallani,de ez az x2 hűtőjéhez képest nulla
Nekem 720/1500/2300on megy játék alatt felkapcsolom 100%ra úgy 74 fokos a GPU max. Nem olyan vészes,de azért vízzel jobb lesz -
Laraxior
titán
válasz
Motion_Blur #6376 üzenetére
érdekes..nekem 92 foknál elkezdett pixelesedni,szórni a hibákat,lassulni. Gynegébb darab lenne?
-
Laraxior
titán
válasz
Motion_Blur #6339 üzenetére
hát az az időszak amikor a jó öreg MMX166ot meg kellett húzni hogy "szépen" fusson a Diablo 2: LoD. Tseng Labs ET6000 videokarimmal 2MB videomemória,1024ben. Sajnos csak barbárral tudtam menni,mert a varázslástól lehalt a gép,pedig 200MHzen "száguldozott" a jó öreg P1. 97es évben vettük. 200ezer forint van a garanciapapíron. 1.4GB winchesterrel,32MB rammal,egy CD olvasóval,floppy stb.
Most meg mán a celeronok húzhatóak a legjobban,persze attól még nem sokat ér. Emlékszem E6750et eladtam,és egy hónapig csereprocim egy 430as cerka volt. alapórajelen 1.8GHz.alapfeszen 72% OC,de még úgysem tudta betölteni azt a win-t amit használtam a kétmagossal,olyan sok futó program indult
egy kis nosztalgia... sorry,előjöttek az emlékek -
Laraxior
titán
válasz
Motion_Blur #6304 üzenetére
tessék átfáradni a Vantage topikba is
kíváncsi leszek mit megy a karid.
-
Laraxior
titán
válasz
Beowulf_78 #6300 üzenetére
csessze meg...jó hogy mondod...úgy maradt még amikor bennt volt az E8500...
-
Laraxior
titán
-
Laraxior
titán
válasz
gr.bence #6294 üzenetére
át kellene tiplizni a másik topiba mert ez nem ide vág,és már nem először linkeled ezt ide.
Imi: az X2höz van GPU usage az biztos.
a feszkérdés meg: gondolj csak egy quadra. alapfeszen viszi ugyan a 2.4et de a 3.4et is,azért van egy kis fogyasztás különbség nem?kb. ugyanez van a GPUnál is
-
Laraxior
titán
válasz
laragirl83 #6228 üzenetére
és a max.?
-
Laraxior
titán
válasz
Motion_Blur #6225 üzenetére
akinek bizony nincsen a tápkán ilyen,amit kétlek hogy akkor elindulna
legalább egy 6pinesnek kell hogy legyen rajta,az mellett még odalesz 4 molex.kitalálhattak volna valami "olcsóbb" megoldást is. egyébként a 6pines is csak 5pinből áll, szerintem simán meg lehetne buherálni,hogy sata tápcsatiról is mehessen a téma
elég nehézkes az írás,ha az embernek az ölében van a bill.,de hát a kényelem
-
Laraxior
titán
válasz
Motion_Blur #6221 üzenetére
730/1566/2448MHzen használom az enyémet,játék alatt mindig felnyomom a ventit 100%-ra nah nekem úgy a max 72 fok.
-
Laraxior
titán
válasz
Motion_Blur #6218 üzenetére
40%os venti teszi,az aTinál ez 26%,az X2nél,szerinted miért 75 fokos alapórajelen?
a GTX280nak is adhatsz kakaót bátran. -
Laraxior
titán
válasz
Motion_Blur #6205 üzenetére
wie schön
enyém is ilyen csak 3betűvel és egy felkiáltójellel több van rajta
-
Laraxior
titán
válasz
laragirl83 #6143 üzenetére
fanatikus..hiába mondod neki, a másik topikban az én GTX280 AMP!-omat is megverte
-
Laraxior
titán
-
Laraxior
titán
újabb hülyeség: msn futásakor is megemeli az órajeleket perf 3dbe...
-
Laraxior
titán
Zotac AMP!ja van legjobban húzva gyárilag, és még felette is megy szépen
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Linux kezdőknek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- alza vélemények - tapasztalatok
- Xbox tulajok OFF topicja
- Melyik tápegységet vegyem?
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Filmvilág
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion 5 15ITH6H Gamer notebook - i7 11800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB W11
- LG 65QNED87T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- AKCÓÓÓ!!! Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest