- Mobil flották
- Megjött a Honor szuperakkumulátoros mobilja
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
tzsolesz
nagyúr
válasz
danika1993 #1929 üzenetére
Végül is nem tudom ,mit akarsz ebből kihozni.
Ja, de várjál már miért kellene 100K-ós alaplap, jó az 10K-nak is.
Vagy hogy már volt erre reagálás, bocs.
-
tzsolesz
nagyúr
válasz
Dare2Live #1910 üzenetére
Hát ez jó, de az a baj hogy az ősz az messze van. Jobb lett volna kicsit alacsonyabban kezdeni, és nem sokat csökkenteni nem? Mondjuk 105-110, és akkor a jövőhónapban 85-90. lehet hogy jobban járt volna vele ő is meg a vásárlói is. Ebben most jobban döntött az ATI, igaz kicsit gyengébb karikat ad, de egész meglepő áron tudja ezt.
-
tzsolesz
nagyúr
-
tzsolesz
nagyúr
válasz
Szatesz #1852 üzenetére
"ááá azt irják hogy a gtx280 nak a 75% át fogja tudni a 4870 es..."
Ezt nem értem, hát annyi lóvi-ért miért kellene ua-t tudnia? Arra majd jön az X2 gondolom, vagy mifene.
Dare2Live: gondolom addigra azért mire kijön az X2 a 4870 sem 55 be fog kerülni, úgy már reálisnak tűnik az a 80K, nem?
-
tzsolesz
nagyúr
válasz
Szatesz #1850 üzenetére
Megérni megéri megvenni, akinek valóban nagy pénztárcája van fejlesztésre, de akinek még esze is van hozzá, annak jobban megérheti az ATI új szériája is.
Nem semmi kevesebb mint a felébe kerül, igaz valószínű nem közelíti meg a gtx280 teljesítményét egy jó pár játékban, de a többinél állja majd a sarat. -
tzsolesz
nagyúr
-
tzsolesz
nagyúr
Anyám, hát jó hogy kamu, a 2600XT-nél 4 antianalising, 16xantiasotrop 1280X1024-es felbontáson nekem is 28-32fps-em van, de átlagban több is. Akkor a HD3870-es ugyanolyan kártya mint a 2600XT? Kezd ez nekem is gyanús lenni. Ja és a textrúrák, meg minden szar ami ott van az advanced beállításokban high-on van.
Jó van kicsit meg is rángatva a gpu, meg a vram is, de akkor is.
-
tzsolesz
nagyúr
Nem csak olyan játékfejlesztők vannak akik az az NV-nek dolgoznak, és ha a többiek közben jönnek a szuper DX10.1-es gammákkal, akkor meg lehet majd síírni-rííni.
mondjuk az ATI-nak nem okoz gondot, az sem hogy a NV befolyásolja a játékipart, ugyanúgy lehet játszani ATI-n mint NV-n, hiába a sok próbálkozás ( 3-4 fps meg kit érdekel) egyszerűen nem bírnak vele.
-
-
tzsolesz
nagyúr
válasz
raskolnikoff #1632 üzenetére
Ezekszerint a 260 lesz a jobb vétel ár/érték arányban, csak hát igen lehet úgy már nagyon melegedni fog. a test drive-nál a tuning után csak 6%-ra csökkent a különbség?
-
tzsolesz
nagyúr
Nem értem az NV fanokat, itt van egy új bivajerős VGA (GTX280), ami erősebb az elődjeitől, és még sem szimpatikus valahogy. Ez a kari minden létező játék igényét kielégíti még 2009 év végéig is, akkor mi a baj?
Mondjuk úgy látom, hogy csak ára nem megfelelő, de ha az ATI elég erős lesz, akkor számítani lehet arra, hogy ezek az árak lenntebb kúsznk majd. HA.... -
tzsolesz
nagyúr
Gyerekek, mi az hogy:
"Az NVIDIA igen szoros kapcsolatot tart fenn a játékfejlesztőkkel, és nem mellékes, hogy a diszkrét grafikus kártyák piacán vezető pozícióban van, ezért joggal feltételezi azt, hogy a jövőben megjelenő játékcímek az ő hardverét semmiképpen sem fogják hátrányos megkülönböztetésben részesíteni. Gondoljunk csak a DirectX 10.1-re, amit a Microsoft és az AMD is próbál nyomni, propagálni, de az NVIDIA továbbra sem támogatja ezt a kiterjesztést. Állítják, hogy a GT200 tervezése során fontolóra vették a DX 10.1 támogatásának implementálását, de miután konzultáltak a vezető játékfejlesztő cégekkel, elvetették az ötletet, mert azok úgy nyilatkoztak, hogy a DX10 kiterjesztése nem lényeges, ezért aztán inkább az architektúra sebességét csiszolták tovább."Ezen sírni kellene mindenkinek, aki azért egy kicsit is következetes. Ez már túlzás, és nyíltan ki merik jelenteni. Hát már ki lenne az a Microsoft, jézusom....
Ez csak egy személyes vélemény volt részemről, nem kell kommentálni. -
tzsolesz
nagyúr
válasz
raskolnikoff #1446 üzenetére
Jó van na. Köszönöm
nem gondoltam hogy egy ilyen szóra mint az NDA normális adatokkal szolgál egy olyan embernek aki még nem is halott róla semmit, mármint a google, amit mindennap minimum 20x használok.
Amúgy kiadta, hogy Nemzetközi Digitális Adattár.Jobb az ha egy szaki mond nekem az ilyenekről bármit is na.
-
tzsolesz
nagyúr
válasz
Szatesz #1386 üzenetére
Szar lehet a NV-nek akkor most a helyzete. Ha igaz amit mondassz, és tényleg a játékkészítők is a NV-t tartják szemellenzőnek maguk elé, akkor el is áshatja magát az NV, hogy ekkora támogatással csak ennyi előnyre tud szert tenni. Számolj utána mi lenne fordított helyzetben, még belegondolni is katasztrófa lenne az NV-nek.
Jó lesz ott a GTX260, 280 az tuti. De az ATI-soknak is meglesz az öröme.
-
tzsolesz
nagyúr
válasz
BloodyEddie #1379 üzenetére
Jó erős kártya az biztos, de nem mégjobbnak kellene lennie ettől?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest