- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Operatív igazgatót vált az Apple
- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- 8300 mAh, maradhat?
- Légies iPhone halvány színei
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
Új hozzászólás Aktív témák
-
Darko_addict
őstag
válasz
H.Róbert #1138 üzenetére
Sajnos ilyenkor a legnehezebb bármit is mondani, mikor csak így szimplán nem megy.
Elképzelhető, hogy hardverhiba, valamelyik oldali HDMI port (TV/VGA) akár hibás is lehet, de az is fennáll, hogy a kábel rossz. Eddig sok kártyát kötöttem össze a TV-vel, de sosem volt ilyen gondom, ezért tanácstalan vagyok. Volt, hogy a felbontás nem stimmelt, csíkozott, a kép zöld volt stb., de a te eseteddel kapcsolatban nehezen találok kiindulópontot.
Nem tudom milyen géped van, de ha APU-zol, vagy IGP-s Intelezel, ideiglenesen válts át arra a megjelenésre és az alaplapi csatlakozódba dugd mind a monitorod kábelét, mind a TV-ért (HDMI). -
Darko_addict
őstag
válasz
H.Róbert #1136 üzenetére
Asztal, jobb eger gomb, kepernyo felbontas (lehet nem ez a neve, nem eskuszom meg ra, de nem a szemelyreszabas kell, hanem a felette levo menupont) , es itt az asztal kiterjesztese vagy klonozasa be van kapcsolva? Klonozni csak azonos felbontast tud, tehat csak akkor mukodik, ha a monitorod is FHD. Kiterjeszteni barmilyet tud, arra figyelj, hogy az elsodleges kepernyo a monitorod maradjon (lehet, hogy kettes szammal lesz jelolve, de kulon lehet elsodleges/masodlagos kepernyot beallitani.)
Új hozzászólás Aktív témák
- NJOY Aster 3K 3000VA/2700W Rack Szünetmentes Táp
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest