- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Magisk
- Google Pixel topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- iPhone topik
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Darko_addict
őstag
válasz
H.Róbert #1138 üzenetére
Sajnos ilyenkor a legnehezebb bármit is mondani, mikor csak így szimplán nem megy.
Elképzelhető, hogy hardverhiba, valamelyik oldali HDMI port (TV/VGA) akár hibás is lehet, de az is fennáll, hogy a kábel rossz. Eddig sok kártyát kötöttem össze a TV-vel, de sosem volt ilyen gondom, ezért tanácstalan vagyok. Volt, hogy a felbontás nem stimmelt, csíkozott, a kép zöld volt stb., de a te eseteddel kapcsolatban nehezen találok kiindulópontot.
Nem tudom milyen géped van, de ha APU-zol, vagy IGP-s Intelezel, ideiglenesen válts át arra a megjelenésre és az alaplapi csatlakozódba dugd mind a monitorod kábelét, mind a TV-ért (HDMI). -
Darko_addict
őstag
válasz
H.Róbert #1136 üzenetére
Asztal, jobb eger gomb, kepernyo felbontas (lehet nem ez a neve, nem eskuszom meg ra, de nem a szemelyreszabas kell, hanem a felette levo menupont) , es itt az asztal kiterjesztese vagy klonozasa be van kapcsolva? Klonozni csak azonos felbontast tud, tehat csak akkor mukodik, ha a monitorod is FHD. Kiterjeszteni barmilyet tud, arra figyelj, hogy az elsodleges kepernyo a monitorod maradjon (lehet, hogy kettes szammal lesz jelolve, de kulon lehet elsodleges/masodlagos kepernyot beallitani.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest