- Szinte csak formaság: bemutatkozott a Pixel 6 és Pixel 6 Pro
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- One mobilszolgáltatások
- Megjött a Honor szuperakkumulátoros mobilja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mans20
addikt
válasz
lordmorden #381 üzenetére
sli nem érdekes,én ezt néztem ki gigából [link] de nem tudom mi legyen,nálad a 1gb ramból mennyit eszik játékoknál?nézted már afterburnerrel?
-
Mans20
addikt
válasz
lordmorden #370 üzenetére
650-en nincs sli,melyik márkát vetted?hangja milyen terhelésnél?milyen felbontáson van?én üörülök ha a 650ti összejön,1280 ra jó lesz.
-
Mans20
addikt
Akinek 1gb-s vagy 2Gb 650 vagy 650ti-je van és nézte már a memóriahasználatot msi afterburnerrel,az leírhatná hogy az 1gb-ből mennyit foglal le,skyrim,crysis,far cry 3 meg ilyen vga ölő játékoknál,leginkább a 1280,1650 felbontásba ultrán.
-
Mans20
addikt
Most egy gtx260 van a gépembe,a sima 650 kb az a szint lehet,akkor hogy lehet túl erős ha a 260-al már dx9-be van ami beszaggat max grafikán?dx11 meg ugye már jobban terhel mint a dx9.Nálam az hogy túl erős,az szerintem előny,mert van benne tartalék.Nem okoskodásnak írom csak ahogy Én gondolom.
-
Mans20
addikt
válasz
Trailblazer #300 üzenetére
Remélem akkor hó elején lesz teszt róla,de lehet csak a 650 ti-t veszem,1280-ra biztos elég,csak jó ha van tartalék a kártyába,majd még eldöntöm melyik lesz.
[link] itt van egy írás arról hogy van e értelme 2gb-nek,elvileg a késöbbiekben lehet pár játéknál,csak arról nem ír hogy elöbb elfogy a kártya ereje.
-
Mans20
addikt
válasz
Trailblazer #296 üzenetére
Majd még jön a GTX660 SE is,a 7850 ellen,csak hát ismerjük az nv árazását.
-
Mans20
addikt
válasz
Dark KillerX #188 üzenetére
Hello
és 1280x1024 re melyik vga jó amivel high-ultrán lehet a legtöbb game 4 körüli AA meg AS-el? meg amivel 40 alá nem nagyon esik le az FPS?gonolom a 650Ti,legjobb lenne egy 660,de az drága.
-
Mans20
addikt
válasz
Sirandrish #135 üzenetére
maxon megy,de hány fps?én 1280 ra venném a 650 et,de páran írták nincs értelme gtx260 ról váltani,jöhetne valami GTX650 ti SE,ami a 7770 mellé kerűlne sebességbe
-
Mans20
addikt
válasz
Sirandrish #99 üzenetére
Gigabytot nem ajánlják a vga topikba mert sok köztük a hibás,asust szokták csak az drágább,meg a többi márkát inkább,meg szerintem olyat kell amire 3 év gar van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sok memóriát spórol a neurális textúratömörítés
- Szombathely és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Nagyon érzékeny lett a játékok archiválására a Nintendo
- Akciókamerák
- HBO Max
- Gumi és felni topik
- Nyaralás topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Digital edition! OLVASS!
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nike Airmax 720 43-as sneaker eladó
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 500GB SSD RX 6700XT 12GB Cooler Master CMP 520L 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest