- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Huawei Mate 20 Pro - a mindenit!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- OnePlus 7T Pro - árban is a csúcson
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- VoLTE/VoWiFi
Aktív témák
-
De mint említettem akkor, sulinetben nem volt más lehetőségem.
Most már lenne olcsóbban, de lehet, hogy nem sulinetben. -
A beígért kép:
http://magnificat.uw.hu/ATI.jpg
Amúgy neked húzva van? Mert nekem mint mondtam 200/333-ról 265/416-ra van húzva (vagy néha 260/416-ra). Így 3DMark 2001SE-ben ~6000 pont
Ennek ellenére minden jól megy
No meg persze Omega Driver van fenn
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
Hát hogy őszinte legyek, nem mértem. Ennek ellenére nem érzem, hogy akadna, és mindíg oda lövök, ahová akarok. Onslaught-on játszok ált., ill. Assaulton
-
De ahogy látom hurrogni mindenki tud, anélkül, hogy a megadott linkemen leírtakat figyelembe vették volna.
-
Én sulinetre vettem. 60e-ből ki kellett jönnie egy 80-as vinyónak, egy videókarinak meg egy 5.1-es hangfalkészletnek. Szóval a karira volt max 20e Ft-om. Először normál 9200-est akartam venni, ami pont aznap fogyott el. Máshol nem volt már időm keresgélni, mert már majdnem december közepe/vége volt, és csak akkor kaptuk volna meg a lóvét, ha vissza is tudjuk adni május környékén. Viszont a megrendeléseket már csak vagy 2 napig vették fel, hogy év vége előtt tudjanak szállítani. Ha utána szállították volna, akkor egy évvel később kapjuk meg a lóvét, és akkor 60e-es adósságba rángattam a családot, hisz attól meg kellett hogy adjuk májusban a lóvét. Egyébként soha az életben nem lett volna pénzünk ezekre a cuccokra (a gépem többi része is a teljes ballagási pénzembe került (63 e Ft: proci, alaplap, ram, ház, venti)). Szóval ott helyben kellett mást választanom max 20500 Ft értékig. Volt FX5200 64MB, és vagy 3 fajta 9200SE. Megkérdeztem, hogy sokkal gyengébb-e az SE az 5200-esnél (mert tudtam, hogy valamivel az), és azt mondták, hogy éppen hogy csak. Mivel az FX5200-akról sok rosszat hallottam a haveri köreimből, és nekem is voltak vele gondjaim náluk, így az ATI mellett döntöttem. Akkor viszont már a pénzemért a legtáposabb 9200SE-t vettem meg (128 MB, DVI, TVOut). Mivel nekem a legfontosabb a TvOut volt, a PixelShader és a Dual monitor képesség, így ezek voltak a főbb kritériumok. Otthon feltuningoltam, 200/333-ról 260/416-ra, és máris ott lett a teljesítménye a normál 9200-asnál.
Tehát összegezve:
Oké hogy lehetett volna venni 30x e Ft-ért 9600-at, de az csak 10x e Ft-tal több volt annál, mint amennyi lóvénk volt. Egy kicsit drágábban mindíg lehet jobbakat venni, de ha csak egy bizonyos mennyiségű pénzünk van, akkor nem tehetünk mást. És a Sulinet is kötelező volt, mert így visszakapjuk az árat. Tehát oké hogy lehetett volna venni használtan 4200-t, de annak az ára nem jött volna vissza. És ingyen kártyának a 9200SE több, mint jó. -
A kártyám története:
http://vganfo.uw.hu/mag9200se.html
ez sokat megmagyaráz a választásomról.
Egyébként az NFSU nálam 1024-ben közepes grafikán megy,akadás mentesen, de 800x600-ban nyomom, de minden fullon (tükröződések, blur...)
a kari dobozáról majd csinálok holnap képet.
Egyébként a Call of Duty is minden maxon 1024-ben megy.
A Far Cry demója viszont 640x480-ban is akadt. Mondjuk ez persze nem meglepő, főleg hogy a haverom 9600-osán 800x600-ban is bizonytalan volt (2500-ös barton, 512 DDR 400, Nforce2 alaplap) -
válasz
Illissius #26 üzenetére
Akkor szerintem valami eléggé el lehet állítva a gépeden. Nálam az alábbi konfigon gond nélkül megy 1024x768x32 bitben közepes graficcsal, 800x600-ban pedig minden extra magasan. Pedig csak 2000-es a procim. Egyébként persze hogy jobb a 9200 mint az SE változat, nekem tuningolva ad le olyan teljesítményt, mint a nem SE változat. De azért nem bántam meg (főleg, hogy abban a helyzetben ez volt az egyedüli normális alternatíva. Vehettem volna az árából fagyogató 64 megás 5200-eset, amin lehet, hogy még TVO sem lett volna). Egy hibája van a karinak: A dobozban kellett volna lennie egy teljes verziós ARX FATALIS-nak, ám ezt nem találtam meg (amúgy ECS Radeon 9200SE 128 MB, DVI, TVOut, DirectX9...stb 4x-es AGP-s, de az alaplapom úgy sem tudja a 8-at)
-
Kevés pontot érek el a bencsekben, de még nem kellett semmilyen játékot félretennem, mert ne tudtam volna vele játszani. És szerintem egy ideig nem is lesz.
Aktív témák
Hirdetés
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Parkside szerszám kibeszélő
- Medence topik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Msi Mech 2x Radeon RX 6600 XT GAMING X 8G
- MSI GeForce GTX 1660 Super Ventus XS OC 6GB
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- MSI RTX 2080 GAMING X TRIO 8GB GDDR6 Videokártya!
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B365M i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA FSP 400W
- Samsung Galaxy S21 Ultra /Kártyafüggetlen / 12/256 GB / 1Év garanciával
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest