- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- 8300 mAh, maradhat?
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
vcarter82
csendes tag
Eladó egy 3D vision szemüveg kit, minden tartozékkal. Kb fél éve vettem, de gyakorlatilag egyszer sem volt használva, mert mint kiderült, nem jó hozzá a monitorom (TV). Ez egy 200Hz-es LCD, amire mindenki bólogatott, hogy az fasza lesz, hat nem lett, mert azt elfelejtették mondani, hogy kell hozzá egy szinkronizacios izé is, hogy minden klappoljon. Most, hogy lemondtam a tv cseréről, ebbe is beleöltem csomo penzt mar es kiderult, hogy nem jo, elment a kedvem az egésztől. Szóval eladó a 3D kütyü, vhol megvannak a papirjai, majd elokeresem a gari miatt. Ajanlatokat privatba várok.
Köszi,
Üdv, -
vcarter82
csendes tag
Köszönöm a választ!
Akkor mi a teendő, ha 3D-t szeretnék? Eladom ezt az LG-t és veszek helyette egy 3D Tv-t? Barmelyik 3D TV fogja tudni ezt az nvidias izét, vagy ott se mindegy mit veszek? A 3D Sync port gondolom arra is kellene az nvidia szemuveghez.
Mi van abban az esetben ha veszek egy sima 3D TV-t, amihez adnak gyarilag szemuveget. Menni fognak PC-ről a filmek vagy játékok az Nvidia szemuveg nelkul, de a tv-hez kapott 3D szemuveggel? Vagy nem, mert nincs hardver, ami szinkronizal a gep es a tv (monitor) között??
-
vcarter82
csendes tag
Sziasztok!
Valaki 3D Nvidiaban jaratos segitsen legyen kedves! Vettem nem régiben egy nvidia kit-et. Adott hozza egy kompatibilis video kartya és egy LG SL80-as 200HZ-es TV.
A gond az, hogy sehol nem lattam leirasban vasarlas elott, hogy nem csak a 120HZ az igeny a monitorral szemben, hanem az a bizonyos 3d sync port rajta. A helyzet ugyanis az, hogy nem tudja összehozni a 3D képet igy a rendszer, mert hianyolja azt a portot a tv-ről.
Ha valakinek van ötlete, mit lehetne tenni, kérem segítsen, mert elég sok pénzt beleöltem a rendszerbe és egyenlore ugy tunik hiaba...
Üdv,
vcarter
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vivo V40 SE 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Prémium! Felsőkategória! Asus Rog Strix Maximus Z790 Hero Wi-fi Alaplap!
- Samsung Galaxy S21 Ultra , 12GB , 128 GB , Kártyafüggetlen
- ÚJ Lenovo LOQ 15IRX9 - QHD 165Hz - i7-13650HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest