Hirdetés
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Távozik az Apple vezérigazgatója
Új hozzászólás Aktív témák
-
gretzky77
veterán
Sziasztok! Nálatok az akkumulátor menü nem bugos? Azt írja az utolsó feltöltés óta 1h38m telt el, ami kizárt, több mint 3 órája levettem a töltőről!? Ezt már korábban is láttam,hogy ott valamit nem jól ír
-
*RLaci*
addikt
Én ezt máshogy látom. Sok esetben jobb a gyári.
A gcam hdr-esebb, sötétebb képet csinál, a gyári közelebb van a valósághoz. Nagy gcam fan vagyok szinte az összes Pixelt használtam, 2016 óta. Itt a Nothingnál nem érzem szükségét a gcam használatának. A fotós topikba raktam be pár tesztsorozatot, sima point and shot képek, simán helytállnak a mai mezőnyben. -
Lasy
veterán
Nem nagyon látok sok különbséget a gcam appok között.
Talán az éjszakai módban.
-
Menslee
tag
Én ezt néztem ki. De amíg nem abszolút ordenáré a gyári addig fent hagyom rajta
-
tihibaby
senior tag
Apropó nothing!A saját oldalukon elérhető feketében a 12/256 verzió,ha érdekel valakit.
-
tihibaby
senior tag
válasz
gretzky77
üzenetére
Már hogy érted hogy duplázok?Elő,hátlapi hydrogelre gondolsz? Volt ilyen pakk az Ali-n gondoltam kipróbálom,üveg+tok combo helyett.Nem akartam agyonbugyolálni a telót mert a design miatt választottam,de az üvegnek is adnék esélyt a túlélésre elől és hátul is,egy esetleges pottyanás után.
Ha a fülesre gondolsz,érett már egy ideje egy earbuds vétele,madzagos Rock Zircon-t használok,gondoltam kipróbálom az ear 1-et hátha beválik,az Alzánál meg olcsóbb is mint a nothing-nél.
Aztán lehet nem a legjobb választás lesz,de passzol a telóhoz!
-
osvatha
tag
Nekem a gyari folia pont hogy borzaszto gagyinak tunik. Rajta hagytam, amig nincs mas, de az elso asztalra rakas (nezzuk meg, hogy villog a hata :) ) utan mar karcos volt. En szinten Alirol rendeltem hidrogelt, az mas telefonon mar bevalt. Az iphone12prot mertem csupaszon hasznalni, de ezt folia nelkul nem, mar valahogy a hatso uvegen is lett egy kis karc, pedig vigyazok ra. A tokkal nem tudom mi lesz, ha nem csufitja el nagyon a telefont, akkor hasznalom majd, de ha igen, akkor inkabb rizikozok, de cserebe mindig orommel veszem kezbe, mert tetszik.... :)
-
*RLaci*
addikt
És üveget valaki? Én idővel majd fogok, ha már viseltes lesz ami rajta van. Mondjuk sima fóliához képest egész jó minőségű amit gyárilag rá tettek.
-
*RLaci*
addikt
Valaki rendelt már vmilyen tokot?
-
TheodoriK
csendes tag
Élőben sajnos a fehéret én nem láttam, de sokáig gondolkodtam a két szín között.
Viszont pont a telefon "villogós" tulajdonságai miatt talán eleve érdemesebb a feketét választani.
Én kifejezetten fehér telefon párti vagyok egyébként.
Videók alapján nekem egy picit a fekete jobban tetszett.
A kollégáknak is nagyon tetszett ez a fekete szín. De azok sose látták egy kivételével a fehéret meg videón se... -
TommyX_
őstag
Én egyenlőre csak szemlélője vagyok a témának, de amiket láttam videókat, meg amit itt olvastam "megfogott" ez a telefon.
Mindig is szerettem kicsit különlegesebb telefonokat használni.
Nokia N-Gage, Nokia E90, Nokia 9210, Nokia 808 Pureview, Xiaomi Mi Mix, Nokia 9 Pureview, LG Wing.
Számomra ez is különlegesebb a mai telefonok közül, ebben az ár kategóriában.
Tetszik nekem ez az átlátszó hátlap, a kérdés, hogy élőben melyik szín "mutatosabb" a fekete, vagy a fehér?
-
Menslee
tag
Úgy tűnik nemsokára megérkezhet az első custom rom a telóhoz
Eredeti tweet: Paranoid Android Twitter
-
*RLaci*
addikt
Én szintén. Fekete 8/256. Egy hete használom, nem bántam meg a vételt, nagyon kellemes cucc. A hibák közül nálam semmi nem jelentkezett.
-
gretzky77
veterán
Sziasztok jelentkezem én is egy fehér 8/256-os példánnyal!
-
Menslee
tag
válasz
TheodoriK
üzenetére
Az OTP appot nem használom, csak simán fogtam és a Walletben hozzáadtam a kártyát.
Igen, home screen nálam is ilyen és minden más A12-re épülő telón amit eddig láttam.Pl. feldobtam egy pixel experience romot a tartalékos tiszt Galaxy S9re és pontosan ugyan ilyen azon is.
-
Lasy
veterán
válasz
Linkin1994
üzenetére
A 25w-os töltővel melegszik, de hamar fel van töltve. A sima töltővel semmi melegedés nincsen.
-
TheodoriK
csendes tag
Akkor még majd próbálkozom én is. De nektek is csak a wallet alkalmazással sikerült hozzá adni a kártyát ? Vagy ez elvileg lehetséges az OTP simple payben is?
Igazából annyira mérges lettem a sztorira, hogy otthon hagytam a telót amíg le ugrottunk egy hétre a balcsira.
De utána majd még tesztelgetem. Addig hátha be írtok még pár okosságot
Illetve még egy kérdés: nálatok is látható teljesen fekete háttér beállításnál ezek szerint a fehér csík a kijelzősáv tetején?

A 2. Képen Samsung internet böngészőben már nem látni például.
-
-
osvatha
tag
válasz
TheodoriK
üzenetére
Szia!
Kártya: A Google Pay (most már Wallet) tökéletesen működik, amit tud, annyit tud. Én egyébként egy visa (külföldi), és egy mastercard (magyar) kártyát regisztráltam, gond nélkül mennek.
Melegedés: Persze, nálam is melegszik, de nem vészes, iPhone 12 pro sokkal forróbb volt ugyanezzel a töltővel. A reverse wireless töltésnél melegedett talán indokolatlanul. Rendes wireless-nél nem éreztem komolyabb melegedést. -
Menslee
tag
válasz
TheodoriK
üzenetére
Szia.
1.: Master Card kártyákat nem támogat a google pay. Én is azzal kezdtem és nem ment, hozzáadtam egy Visa-t és hibátlan.
2.: Android 12 "fícsör" nem hiba. Más Android 12-t futtató androidos telóimon is ugyan ilyen.
3.: Én 2A-s töltőt használok, ezzel nem melegszik "mint az állat".
-
TheodoriK
csendes tag
Sziasztok
Nekem is meg lett a nothing phoneom....
Viszont a tetszetős külső és a klassz villogós dolgok mellett...
Miért nem tudok OTP simple payal fizetni?
Mikor megpróbálnám a gpayal meg azt írja, hogy nem támogatott kártya típus...
Azután... : Fekete háttérnél illetve a menüben való mozgáskor a kijelző felső fél centis sávja hiába állítok be full fekete hátteret így is halványan kivilágosodik
Értesítési panel lehúzásakor vagy mondjuk Samsung böngészőben való mozgáskor vagy akár egy full fekete kép megtekintésekor ezeket nem látni. Tehát nem panel hanem szoftveres hiba. Ezt valaki tapasztalta?
Hja és csak nekem melegszik töltéskor mint az állat?
Hát nem tudom.... Azért örülök, hogy 14 napig elállhatok a vásárlástól mert ha ezek a problémák nem oldódnak meg akkor sajnos ennyi.... A rajta lévő szoftver amúgy tetszik és elég gyors bár a oneplus 8t-m veri a snapi865el sajnos.... -
Menslee
tag
Tesztelgettem a fentebb linkelt gcam appot.
Hibátlanul működik és tudja a 4k/60fps-t amit a gyári kamera nem
-
Menslee
tag
Sajnos hétvégén nem volt időm végigcsinálni, de tervbe van véve a dolog.
Viszont kicsit okosabb lettem azzal kapcsolatban hogy a google pay, stb mennyire zavarodik össze.
A lényeg (már amennyire értem) az hogy ha rootolva és/vagy bootloader feloldva van a telefonod akkor nem megy át a Google SafteyNet nevű tesztjén és letilt a Google Pay.
Ezt ki lehet kerülni ilyen és ehhez hasonló Magisk Modulokkal, szóval nincs nagy gáz
-
Menslee
tag
Itt van a külföldi is: https://discord.com/invite/nothingtech/

-
Ferdinand116
csendes tag
Discord:
https://discord.gg/yyZh4DzK -
Viper26
nagyúr
válasz
Ferdinand116
üzenetére
Discord jobb lenne.
-
Ferdinand116
csendes tag
Csatlakozzatok a Nothing Phone facebook csoportba:
https://www.facebook.com/groups/1101593317118943/ -
giroud199
senior tag
Kint van a gcam np1-hez és megkell hagyni pofátlanul jó a kepminoseg

-
Viper26
nagyúr
Én is gondolkozom rajta, ahogy látom azért a kamerától sem kell tartani.
-
Menslee
tag
FYI rendeltem egy ilyen tokot mert itthon nem találtam és nem akartam 13PM tokban hordani (majdnem tökéletesen passzol bele
) ha megjött írok róla tapasztalatot. -
osvatha
tag
válasz
giroud199
üzenetére
Részemről leginkább a kíváncsiság, másrészt van pár olyan feature az androidban, ami iOS-ből nekem hiányzik (leginkább a "vissza" gesztus, ip12pro-t nem tudtam egy kézzel kezelni, ezt, pedig nagyobb, tudom), van pár program is, ami csak androidon érhető el, és ami hatalmas plusz a Nothing oldalán, az az akku üzemidő az iphone-hoz képest. Összességében én most úgy érzem, az igényeimnek jobban megfelel a nothing, mint az iphone, ugyanúgy öröm kézbe venni, köszönet a véletlenül hasonlóra sikerült design-nak
. Persze pld a kamera a fasorban sincs, de az kevésbé zavar, mint amennyire tetszik a nothing. 
-
Menslee
tag
válasz
giroud199
üzenetére
A 256-os 13 PM amiről váltottam (új korában) egy br. 502.000 Ft-os telefon.
Nagyon szép és nagyon jó készülék, nem is vitatom. De nincs rá igazán szükségem hogy fél millával a zsebemben rohangáljak és féltsem mindentől.
Ami abban nekem kiemelkedően tetszett és hiányzott volna az ebben is benne van, nevezetesen a 120Hz-es kijelző és a lapos keret/kijelző.
Az már csak ráadás hogy br. 210.000 Ft körül fizettem érte.
Két és fél dolog van ami hiányzik.
- e-Sim support
- IP68 (ez ugye csak IP53)
- súly (ha hozzászokott az ember a téglához akkor ez a telefon pihe könnyűnek érződik)Az eddigiek alapján amitől féltem teljesen rendben van. Nem csinál 13PM szintű képeket, de bőven használhatóak és az akksi is bőven kibír egy teljes napot (megkockáztatom hogy spórolósabban kettőt is).
Az hogy hardveresen mennyivel erősebb egy iPhone szerintem 2022-ben már irreleváns.
Az ebbe rakott 778 is tökéletesen megfelel mindenre, nem laggol és nem forrósodik.
Játszani biztos nem olyan jó, de arra én még mindig inkább PC-t használok.Ha szeretnéd megtapizni akkor írj rám nyugodtan. BP-n összefuthatunk

-
Menslee
tag
Mindenképp

Ha esetleg érdekel, én ezt a guide-ot fogom követni: XDA-Developers
Amivel mindenképp számolni kell hogy ez egy full-full reset a telefonon. Szóval ha nagyon belekényelmesedett az ember nem feltétlen éri meg csak e-miatt.
-
giroud199
senior tag
iPhone 13Pm és 12pro-ról mi oka volt a váltásnak? Maga az iOS korlátoltsága vagy bármi más? Csak mert hardveresen két erősebb típusról beszélünk...
Még 1-2hónapot várok vele ,de nekem is nagyon mozgatja a készülék a fantáziámat
-
Menslee
tag
Valaki majd lehet kijavít, pláne hogy nagyon rég nem foglalkoztam a témával de nekem úgy rémlik hogy nem befolyásolja egymást a kettő.
De ha mégis akkor biztos van rá valami workaround, máshogy nem hiszem hogy ennyire elterjedt téma lenne a custom rom használat.
Én a hétvégén megpróbálok majd egy root-olást és magisk telepítést. Majd leköt a dolog amíg megjönnek az első fecskék.
-
Menslee
tag
Bár elég kicsi a sample size itt a fórumon, de nálam sose fordult elő még ez a hiba.
Én tényleg arra gyanakszom hogy nagyon sok dolgot kell meghegeszetni még szoftver téren sajnos.
Bár rohadtul várom már hogy kicsit elterjedjen és jöjjenek a custom ROM-ok és társaik.
Ha minden igaz nem is jár garivesztéssel semmilyen ilyen jellegű mókolás. -
osvatha
tag
válasz
Linkin1994
üzenetére
Hát, én is...
A Nothing OS 1.1.0 viszont nagyon hamar kijött, max 2 héttel a bejelentés után, és nem csak bugfix volt benne, hanem új feature is, ez talán bizakodásra adhat okot... -
osvatha
tag
Nem tudom, milyen a Xiaomi-é, de próbáltam tesztelni, és akkor mindig működött a proximity sensor, sőt, egész meglepő távolságból lekapcsolta a kijelzőt. Azért gondolom, hogy valami bug, mert amikor próbálgattam, működött, és néha hívás közben, miközben a fülemen van, kapcsolja vissza, és random, hogy mikor.
-
Linkin1994
senior tag
Op Nord 2t-nél is 2.0-van.Ja spórolnak.
Szoftveres részről meg csak annyit hogy a Nothing Discordon elég sok bugot jelentenek be.Illetve elég sok funciót is hiányolnak az emberek ami persze a többi gyártónál megvan de a hangos többség mindig sír,hogy legyen stock os de azért legyen benne minden. A team reagált is ezekre bár már most meglett említve hogy dolgoznak de végesek az erőforrások.
Kíváncsi mi lesz majd a 13-as droidra váltásnál mikor több hónap alatt egy stock os-t nem tudtak patentra megcsinálni. -
osvatha
tag
válasz
Linkin1994
üzenetére
Ne erre például kíváncsi lennék, miért csak 2.0 került bele... A 778G+ chipset nem tud többet? Vagy spóroltak pár centet egy USB vezérlőn?
-
osvatha
tag
Ezeket a hibákat szerencsére nem tapasztaltam. Pár software-es bug, néha telefonálás közben bekapcsol a kijelző, és mindent nyomkodok a fülemmel...

De gondolom, ezek hamarosan javítva lesznek. De az tényleg nagyon kellemes csalódás volt, hogy a VoLTE és az android auto működik, előtte sonyval, Pixellel, Realmivel, minden egyébbel gondjaim voltak ezekkel a funkciókkal.
A kamera nekem kicsit csalódás, de szerintem ott is van még hova reszelgetni a software-t, illetve az nagyon furi, hogy csak USB 2.0 működik, nem tudom, ez hardware, vagy software limit...
Ja, és amit még imádok, a Device Controls a Quick Access bar-ban.... Ez is vagy volt, vagy nem, vagy működött, vagy nem más androidos próbálkozásaimnál... -
Menslee
tag
Te esetleg tapasztaltál a neten olvasható hibákból bármit?
Zöldülő kijelző, mindenféle software bugok, glyph ragasztás hiba.A glyph szerintem is abszolút gimmick kategória, az egyetlen jó felhasználási módja amit eddig találtam az hogy a vaku helyett lehet használni.
Nekem eddig nagyon tetszik a Nothing OS, de kicsit talán túl puritán (1-2 fícsör nagyon hiányzik).
Várom az első custom ROMokat
-
osvatha
tag
Én előrendelésből kaptam, Iphone 12 pro-ról váltottam, már régóta keresek egy androidos helyettesítőt, ami nincs tele idegesítő marhaságokkal, és úgy néz ki, megtaláltam.
Nagyon szeretem!
A fő reklámozott feature (villogó Glyphs) szerintem egy értelmetlen, bazári mutatvány, de a telefon iszonyat jó. És végre működik minden, elsőre. Nagyon sok telefonnal bajom volt a VoLTE, meg az Android Auto funkciókkal, és itt MŰKÖDIK!!!
-
Menslee
tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tőzsde és gazdaság
- Eredeti játékok OFF topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen monitort vegyek?
- Assetto Corsa EVO
- LEGO klub
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- További aktív témák...
- Használt OnePlus Nord 3 5G 8/128GB, 91% akkumulátor, 12 hónap garancia!
- Hibátlan állapotú Samsung Galaxy S24+ 12/256GB, 12 hónap garancia!
- Használt Samsung Galaxy S24 Ultra 12/512GB, 12 hónap garanciával!
- Szép állapotú Samsung Galaxy S20 Ultra 5G 12/128GB, 12 hónap garancia!
- Samsung Galaxy Z Fold 6 12/256GB eladó! Patika állapot, 100% akku,
- 203 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- HP EliteBook 830 G5 13,3" i7 8650u, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3570 i7-1255U 4.7GHz / 32GB / 1000GB / Quadro T550 4GB FHD 15"
- Samsung Galaxy S21 FE 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

. Persze pld a kamera a fasorban sincs, de az kevésbé zavar, mint amennyire tetszik a nothing.