- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- One mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Magisk
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
vagy 20 percembe tellett hogy megtaláljam ezt a ph! cikket ... fáradt lehetek ...
[link]
- PH!-s hír alapján 0, 32 és 64 MB dedikált rammal jöhet
- szerintem még így is jobb (0 MB dedikált rammal, és sztem srác erre utalt mikor más integrált vga-khoz hasonlította).
újra elolvasva a srác összefoglalója engem kicsit összezavart. itt vannak az ATI mobil VGA-k:
[link]
PCI-E:
x300
és Mobile Integrated Graphics Processors:
Radeon® Xpress 200M for Intel® Processors
The chipset of choice for Intel® based notebooks...
Radeon® Xpress 200M for AMD Processors
The chipset of choice for AMD-based notebooks...
''...ATI introduces the Radeon® Xpress 200M, the industry’s first PCI Express chipset for notebooks with AMD Sempron™, AMD Athlon™ 64, AMD Athlon™ 64 FX processors, AMD’s forthcoming Turion™ 64 Mobile Technology. ... '' >>>> 200M az egy chipset ...
itt meg hogy vann bene egy x300as alapokra építő grafikus mag:
''Radeon® Xpress 200M offers a graphics core that is a derivative of Radeon® X300 technology.''
sztem nincs m200-as vga, mert ez egy chipset. és van benne egy x300as alapokra építő integrált VGA. Emellett van külön X300 mint nem integrált vga. Ezt mondjuk már láttam i915ös chipsettel szerelt Mobile Pentiumok alatt (én valami ilyesmire pályázom...). ezekben úgy képzelem az integrált vga le lehet tiltva. Épp ma néztem everesttel egy Acer 1362wmli-t, melyben integrált S3 vga volt letiltva, és volt mellérakva egy ' aktív ' GeForce Go 5200.
javítsatok ki ha tévedek.
[Szerkesztve] -
törölt tag
sziasztok
ha ezek már voltak linkelve akkor tárgytalan. amúgy meg, ha nem, akkor használjátok egészséggel. Angol linkek.
ugyan félek el fog veszni itt a tömérdek kérdés és post között ... de talán ha jónak ítéltetik, bekerül az első hozzászólás linkgyűjteményébe. ezek mindangolul vannak, összegyűjtött cuccok VGA-ra
Mobile Graphics Card Comparison Chart
[link]
Laptop graphics charts.
[link]
üdv,
Zsolti
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Milyen videókártyát?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Okos Otthon / Smart Home
- Milyen autót vegyek?
- PlayStation 5
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 3540 - i5-4GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 8-11. gen i5, i7, 2-in-1 szinte minden típus csalódásmentes, jó ár, garancia
- Robbanj a jövőbe egy új Ryzen 7 5800X-szel! Kamatmentes rèszletre is!!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest