Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• BeZol

őstag

válasz endruboy1 #5911 üzenetére

1600x900 biztos jobb lesz, de akkor már kb 1,5xer akkora a kép amit a vga-nak fel kell dolgozni, tehát jóval több kakaó kéne bele, de majd meglátod úgyis. Én már inkább leálltam a hétvégi kockulásokkal, csak felidegesítettem magam. Hearthstone-t ajánlom, ahhoz nem kell bika gép :DDD

• BeZol

őstag

válasz endruboy1 #5909 üzenetére

Szia!

Fórumokon utánaolvasva azt írják, hogy már i5-ös proci hd3000-resével is megy a civ5.
    Eme honlap pontja szerint erősebbnek kell lennie a HD3000nek, mint az én dedikált mobility radeon 5470-esemnek. Ha ez a gyakorlatban is így van, akkor a LoL folyamatos akadozás lesz (habár procid többet ér mint az én i3-masom), de ha nem is akadozna folyamatosan, akkor szerintem tuti, hogy nagyobb ütközetnél kapnál egy kisebb akadást és bumm halott vagy, ergo kár játszani, mert felidegesíted magad vele.
    Azért ezek a régebbi integrált vga-k egyáltalán nem játékra voltak tervezve, hanem hogy tudjál youtube-ozni, tehát driverügyileg nem sok jót jósolhatok.
    Van GT630M-es és GT555M-es laptopom is, mindkettő i3-as procival, és azokon is beakad nagy összecsapásoknál a LoL... Persze régen koliban láttam srácokat, akiket egyáltalán nem zavart, hogy kb. folyamatosan 20fps-sel játszanak, de hogy noob-ok is voltak emiatt, az is tuti. Azt is fontosnak tartom megjegyezni, hogy LoL-ban 1366x768-ban nem látsz annyit a pályából, mint 1920x1080ban. Jó példa erre pl. Gragas hordó gurítása: laptopon csak annyit látsz, hogy már gurul a hordó, ergo lehetetlen már kivédeni, míg full hd-nál látod az animációt, hogy mindjárt gurítja a hordót (mert benne van a képernyőben), és el tudod kerülni. Ugyanez igaz gangelésekre is. Kis felbontáson később látod meg az ellenséget.
    Szerintem próbáld meg windows-zal, tapasztald meg te is, aztán ha elégedetlen vagy, tedd fel az Ubuntut, de elvileg minden el kell h induljon low-on!

Új hozzászólás Aktív témák