- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
(Darkwood)
őstag
válasz
Darth_Revan #3900 üzenetére
Na, erre nem gondoltam...!
-
(Darkwood)
őstag
-
(Darkwood)
őstag
válasz
Darth_Revan #3842 üzenetére
Mindig tanul az ember! Köszi!
-
(Darkwood)
őstag
válasz
Darth_Revan #3840 üzenetére
ÓÓÓ igen, nálam miért van az, hogy 1280x1024-ben nem mér a 3Dmark06?
Nincs olyan felbontás!
-
(Darkwood)
őstag
válasz
Darth_Revan #3827 üzenetére
Ok!
-
(Darkwood)
őstag
válasz
Darth_Revan #3825 üzenetére
Annyi volt, hogy felraktam a Gateway-hez adott 32 bit-es Vistat, na onnantól kezdve csinálja ezt a hülyeségét úgy, hogy a CPU vissza van állítva 2.8 Ghz-re!
De szerintem szétkapom és megnézem ezt a por dolgot, mert lehet, hogy tényleg az a baja!
-
(Darkwood)
őstag
válasz
kisninja #3818 üzenetére
Azért érdekes ez a dolog, mert minap raktam fel egy cisztát (előtte XP volt és tökéletes volt minden), akkor annyira magas volt a CPU hőmérsékletem, hogy ki is kapcsolt a masina, most visszaraktam az XP-t, nem kapcsol ki, de kurva magas megint a CPU hőmérséklet. Ezek után is a porosodásra gondolsz? 1-2 nap alatt nem porosodhat be ennyire!
-
(Darkwood)
őstag
válasz
Darth_Revan #3814 üzenetére
Akkor ezt a progit én is felrakom, mert nekem most a CPU-m iszonyat magas! A GPU az jó!
Itt a kép, hogy mit is művel a CPU-m 3Dmark06 után: [link]. -
(Darkwood)
őstag
Szerintem hamár kiadsz egy notebook-ért 150-160K-t, akkor az legyen a szemed előtt, hogy azért legyen benne egy core 2-es CPU és min. egy 8600GS az nvidia részéről, vagy egy HD 2600 az Ati részéről. Ilyen paraméterekkel nem valószínűleg, hogy fogsz kapni egy HP-t vagy egy Dell-t, de egy Asus-t már lehet.
-
(Darkwood)
őstag
válasz
gwhaunting #3769 üzenetére
Inkább rakj hozzá 10K-t és vegyél egy Gateway P-6860FX-et és abba egy 8800M GTS ketyeg.
-
(Darkwood)
őstag
válasz
gwhaunting #3765 üzenetére
Látom, minden a kettő olyan 230K körül van. Mi neked a hobbi cél? Tudásilag egyértelműen az MSI a jobb, minőségre pedig az Asus.
-
(Darkwood)
őstag
válasz
sid.:Rc211v #3761 üzenetére
A mobilitást és nem utolsó sorban az áramfogyasztást! Az akksi kb. 3 órát bír! Köszönöm jókívánságod!
-
(Darkwood)
őstag
válasz
sid.:Rc211v #3759 üzenetére
Darth_Revan kollégától vettem 310K-ért nagyon baráti áron! Csupa konstruktív dolgot tudok mondani erről a notebook-róll! Jó minőség, jó kijelző, szépen néznek ki a játékok és nagyon jól mennek!
Egyetlen szépség hibája a gari! Nem gondolkoztam még azon, hogy hova vinném szervizbe! Szerencsére még nem adott rá okot a masina! -
(Darkwood)
őstag
válasz
philoxenia #3755 üzenetére
Miért is kaptam ezt a linket?
Na, Te hogy lettél már MODERÁTOR?
-
(Darkwood)
őstag
válasz
greatchaos #3737 üzenetére
Nézd meg a [Notebookcheck.com]-on, hogy a x2300 sokkal erősebb mint a Go 7000M. Érvelni a tesztek fognak a kártyák leírása alatt!
-
(Darkwood)
őstag
Akkor egy kis üzlet: Nekem van [egy ilyenem], ha érdekli ismerősödet, akkor majd küldj p.ü.-t!
LaMotta: -
(Darkwood)
őstag
Ha ebbe a topicban: [Notebook alkatrészek cseréje] böngészkedsz, akkor gyorsan le fogsz tenni erről a "change"-ről!
-
(Darkwood)
őstag
válasz
Darth_Revan #3705 üzenetére
Nem, teljesen OC-mentes volt a mérés!
-
(Darkwood)
őstag
válasz
Darth_Revan #3703 üzenetére
Darth_Revan: Köszönöm Neked ezt a szuper masinát!
-
(Darkwood)
őstag
Gateway P-6831FX 3Dmark06 teszt eredmény Xp alatt: 9419 pötty!
- Core2 Extreme X9000
- 8800M GTS 512Mb. -
(Darkwood)
őstag
válasz
Jake Sully #3565 üzenetére
Nekem 8600M GS karim van (gyengébb, mint a GT) és a witcher nálam korrektül megy 1024-ben. Egyébként más mai játékok is korrektül mennek a GS-emen és ismétlem gyengébb, mint az általad kérdezett GT!
-
(Darkwood)
őstag
válasz
Darth_Revan #3557 üzenetére
8800M GTS! Irigykedek!
Ha most venni akarnék egy ilyen specifikációval megáldott masinát az mennyibe kerülne és mely márkát ajánlod?
-
(Darkwood)
őstag
válasz
El_Diablo_ #3321 üzenetére
A remény rabjai, mint a Stephen King regényben!
Valaki tudja, hogy esetleg az Asus nem e akar egy komolyabb VGA-val felszerelt notebook-ot kidobni? -
(Darkwood)
őstag
válasz
El_Diablo_ #3319 üzenetére
Aztán azt vesszük észre, hogy csak Vista-ra csinálnak progikat és hiába rakjuk fel az XP-t baszhatjuk!
-
(Darkwood)
őstag
válasz
El_Diablo_ #3313 üzenetére
Elég baj ez, hogy csak Vista lesz!!!
Egyszerűen felmérgel! Grrrr....
Bocs az off-ért! -
(Darkwood)
őstag
8600M GS karihoz melyik a legújabb driver? Nekem most a 156.55 van fent.
Köszike! -
(Darkwood)
őstag
válasz
Darth_Revan #3276 üzenetére
Ebbe "csak" a GS van, de azt tudom, hogy egy GT-t bele lehet rakni. Azt lenne jó tudni, hogy hol tudom megnézni, hogy mit kezel és mit nem!
Kb. mennyi lehet egy 8700M GT? Ne kimélj!
-
(Darkwood)
őstag
válasz
Darth_Revan #3270 üzenetére
És egy ilyen Quadro320M kari belemenne ebbe a notebook-ba:[link] vagy valami hasonló erősségű?
-
(Darkwood)
őstag
Van nekem egy Asus S96s-4-es notebook-om [Asus]. Azt tudom, hogy bele lehet rakni egy 8600M GT karit, de ez a max? Hol tudnám ezt megnézni? Vagy esetleg valaki tudja alapba a választ?
-
(Darkwood)
őstag
A notebook-ba lehet a ventilátor szabályozni vagy csak potyára szórakozok a rivatunerrel?!
-
(Darkwood)
őstag
gr.bence:
Mesélj már nekem a Zalman nc1000-edről! Nagyon mozgat!Mennyi a hőmérsékleted alapba és game-be?
Gondolom a Zalman hozta a formáját és továbbra is halktalan a cucc?!
Köszi a infókat! -
(Darkwood)
őstag
válasz
gr.bence #3146 üzenetére
Nem tudom, hogy mennyivel gyorsabb, mint egy 2 gigás, mert alapba 4 gigával vettem. Szerintem igazából a game-enkél vehető észre. Kingmax memók 667Mhz dualban megy.
Notebook-om: Asus S96s-4 (T7500, 4Gb Kingmax 667Mhz, Robson Turbo Memory, 8600M GS 256/1024MB, 250 GB Samsung S-ATA 5400 rpm.)
Grat. a 3dMark eredményedhez! -
(Darkwood)
őstag
válasz
Retro11 #3109 üzenetére
"Okoskodni van, de keresni nincs eszed" hahóóóó milyen drivert link-eltél be? Nem elég, hogy win2000-es, de hogy még Ati is?!
Egy 330.000 ezer forintos gép van a kezem alatt és hidd el, hogy nem fut normálisan a Crysis. Már megbocsáss, de Neked kisebbek a paramétereid és mégis jobban fut?Beszélgetésünk óta próbáltam egy pár drivert és stagnál!
Na elküldtük egymást a pic*ába most már részemről vége a destruktív megnyílvnulásnak!
U.i. Köszönjük, hogy 3 órát rászántál a tesztekre! -
(Darkwood)
őstag
válasz
spyduck #3101 üzenetére
---------------------------------------------------------X-Akták----------------------------------------------------------------------
Hát nem tudom..., én xp alatt értem el 12fps-t 1024-ben közepes grafikával ő pedig Vista-val magas grafikával (kivétel árnyék) 20fps-t.
Összegezve: Nekem nagyobb a cpu-m, több a memóm, xp-m van és nekem 12fps.
Neki kisebb a cpu-ja, kevesebb a memója vista-ja van és 20fps.
---------------------------------------------------------X-Akták----------------------------------------------------------
-
(Darkwood)
őstag
Valaki játszotta már a Crysis-t 8600M GS-en és 8600m GT-n? Mennyi az fsp különbség?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Óvodások homokozója
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Revolut
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- 3D nyomtatás
- További aktív témák...
- Macbook Air M2 8/256 100% akku
- MACBOOK PRO 2021 14.2" M1 PRO (8/14 mag 16GB 500GB, 14 ciklussal, Üzletből ,. garanciával
- Apple MacBook Pro Retina 13" 2020 i5-10.gen 16GB/512GB SSD, Nagyon jó akku, Garancia, üzletből
- Dell Latitude 5521 - FullHD érintőkijelző, i7-11850H (16 szál), 32GB DDR4, 500GB NVME, Geforce MX450
- Új Lenovo LOQ - i7 13650, RTX 4060 és 16gb DDR5 + GARANCIA
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B460M i5 10400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest