- Yettel topik
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Csonkítás áldozata lett a nemzetközi Redmi Note 15 Pro+
- Ez lehet az Apple hajlítható telefonjának formája, mérete
- OnePlus 8T – fazonigazítás
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Garmin topik
Aktív témák
-
consono
nagyúr
Acer Travelmate 2301/2303 ? Ugyanúgy CeleronM, meg integrált intel, meg combo drive, és a notebook.hu-n is jó árban van 193+fa, szóval brutto 240. Szerintem a designje is jó, bár erről biztosan megoszlanak a vélemények
Nálunk fut a cégnél vagy 10-15 TravelMate, de akksi cserén kívül egyikkel sem volt soha semmi baj, pedig mennek 3-4 éve ...
[Szerkesztve] -
pmiki
csendes tag
Sziasztok,
Megneztem a HPQ EVO NX9020 PG641ES
15.0'' (1024x768) TFT Intel® Celeron-M 1400 MHz CPU 256MB RAM 40GB HDD DVD/CDRW Intel Video 8-64M w/DDR gepet tetszik is, amire nekem kell eleg lenne.
A notebook.hu-n lattam egy Clevo-t kb. ugyanezekkel a parameterekkel, kisebb kijelzovel, de amig a HP 3,1 kg addig a Clevi 2,2.
CLEVO M360C 01
14.1'' (1024x768) XGA TFT Intel® Celeron-M 1400 MHz CPU 256MB RAM 40GB HDD DVD/CDRW Intel Video 8-64M w/DDR
Mi a velemenyetek a fenti ket masinarol. OK, hogy nem csucs gepek de kb. ennyi van raszanva. (240e)
koszi -
Nekem HP-m van egy ideje (ld. konfig). Azóta tapogattam Clevot, Dellt, IBM-et.
Az IBM billentyűzetei talán még ennél is jobbak, de más típust még nem találtam, ami utolérte volna, a Dell is messze van ettől. Van touchstick, ami nekem nagyon fontos volt. Abszolúte nem recseg-ropog, fém fedlappal rendelkezik. Öt órát megy 1 db akksiról.
Ennyit a minőségről, a HW kiépítése (proci, video) nyilván nem annyira márkakérdés.
Aktív témák
- Még sokáig drágák maradnak – sőt, tovább drágulnak – az SSD-k
- Házimozi belépő szinten
- XPEnology
- Horgász topik
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Melyik tápegységet vegyem?
- Yettel topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Path of Exile 2
- További aktív témák...
- Asus ROG Zephyrus G16 Intel Core Ultra 9 185H/RTX 4060/16GB DDR5/1TB SSD eladó NÁLAM A LEGOLCSÓBBAN!
- MacBook Pro M1 13 inch 8/512GB magyar bill nálam a legolcsóbban
- Asus Z13 Flow Acronym Limited Edition
- ELADÓ: ASUS ProArt Studiobook H7600H 64GB RAM / i9 / RTX Studio / 4K OLED
- Lenovo ThinkPad T480s - i5-8350U
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Nálunk fut a cégnél vagy 10-15 TravelMate, de akksi cserén kívül egyikkel sem volt soha semmi baj, pedig mennek 3-4 éve ...