- Külföldi SIM-ek itthon
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
Aktív témák
-
Parsifal2
tag
-
Parsifal2
tag
eladó, eladó, eladó........
-
Parsifal2
tag
-
Parsifal2
tag
-
Parsifal2
tag
Eladó a noti. Gari lejárt, kifogástalan állapot. Ára:230 K.
Hajrá arcok, jó kis noti........ -
zsoltee10
addikt
na?
-
zsoltee10
addikt
van egy új ajánlatom.
210k, ha meghosszabbítod te a garit.
-
Parsifal2
tag
válasz
zsoltee10 #35 üzenetére
Akkor neked jobban megéri csakugyan boltból venni.
Én bruttó árat fizettem érte, több mint 270-ben van nekem, és 3 hónapja vettem.
Ez egy nagyon jó noti, kifogástalan működéssel, és csak akkor fogom eladni, ha nekem is nagyjából megéri. Annyi pénzt kell összeszednem, hogy igazából nem is biztos hogy számít ez a 200 K. Nem fogok elönytelen alkuba belemenni.
Persze nem mondtam hogy Neked nincs igazad, de én nem tudok figyelmen kivül hagyni Áfát+stb.. Én egyszerű mezei vásárló vagyok kiskerárakkal.
Jobban megéri megtartani, mint eladni ennyiért. -
Speed
addikt
Lökjél mán még fel lécci képekt amit nagyba is meg lehet nézni
-
zsoltee10
addikt
válasz
Parsifal2 #33 üzenetére
nem ph-s neppertől venném, ha ilyet vennék, hanem boltból. az áfa visszajön kapásból. ezt írtam az előbb is. ha pedig nem boltból akarom venni, akkor pedig a netto árból kell levonni az amortizációt. mondok konkrét árat. ha a vatera-s noti 220, akkor a tied 160. 35k a +gar, az már 195k, akkor is csak 20k-val olcsóbb, ami megfelel a nagyobb procinak, és a 9hó korkülönbségnek.
-
Parsifal2
tag
Igen ez az a noti.
Az enyém vastagabb egy DVD íróval, 512 RAMmal, és a boltban lévő 335K.
Akkor miért nem jó ár érte a 210? Még nincs egy éves, és 120k-val megkapod olcsóbban...........
Ha meg nem boltban veszed a notit, hanem nagykeres sráctól, PH-s neppertől stb, szinte el is lehet felejteni a gart.
Én megértelek, én is rengeteget gondolkodtam mikor megvettem, de én adtam érte 105k-t+ egy nagyon erős P4 konfigot.....
Mindegy, időd van mint a tenger, mert nincs potenciális vásárló a közelben sem, úgyhogy át tudod gondolni. -
zsoltee10
addikt
válasz
Parsifal2 #31 üzenetére
Bővebben: link
512 ram, de 1,6-os proci. 2 év gar.
Bővebben: link
ez 220-ért ment el 2 hónaposan. 1,7GHZ procival, 60-as vinyóval, majdnem 2 év garival.
ez alapján inkább nem mondok árat a tiedre, mert megharagszol. -
Parsifal2
tag
-
zsoltee10
addikt
válasz
Parsifal2 #29 üzenetére
hát ez az. 30k-ért tudom bővíteni a garit, akkor már 240k. ez az ára ugyanennek a notinak 2 hónapos korában. vásárlás után az áfa eleve elveszik a használt piacon, és még utána jön le a használati idő függvényében az értékcsökkenés. így akkor járnék jól, és tartanám jó ajánlatnak, ha 210k-ért még lenne rá egy év gari a 2-ből.
ha megveszem újan a vállalkozásom nevére számlával, akkor 260-ért van újan, 2 év garival egy ilyen notim. így meg 210-ért 1 évesen, gari nélkül. egymás mellé leírva a két lehetőség...hmm. -
Parsifal2
tag
válasz
zsoltee10 #26 üzenetére
Igen, egy nagy zseb van rajta, és sok fakkos. Szerintem nem annyira böszme.
Az egerentyű egy rádiós direkt notihoz való egérke, 11K volt a médiába.
Jó kis gyors egérke, 1 év garival.
De ha nem kellenek, akkor viheted a notit 210-ért....
Ennyit már a dohány utcában is adnak érte
[Szerkesztve] -
zsoltee10
addikt
válasz
Parsifal2 #25 üzenetére
milyen táska? képet tudsz róla mutatni, vagy valami leírást. nekem is dicota van. az elején egy zseb van, és nem böszme nagy táska? merevített az egész gondolom. milyen egér pontosan? bár egerem van néhány.
3dmark03 eredményt mondhatnál.
az a gondom most, hogy körülnéztem, hogy 2 év garival újan -igaz 512 rammal- 260+fa. ha a tied 2 év garis lenne, nem gondolkodnék, de ha kifizetek 35k-t a +1 év gariért, akkor majdnem ugyanott vagyok mint egy új. az áfát ugye nem számolom, mivel számlát nem tudsz adni. -
Parsifal2
tag
-
zsoltee10
addikt
gari a notira? mennyi idős? tft felbontása? súly?
-
Parsifal2
tag
-
Parsifal2
tag
Adjatok pízt
-
Parsifal2
tag
Nem számoltam filléresnek őket. Nekem most kp-ra lenne szükségem, külömben eszemben sem lenne eladni a cuccokat. Ha beszámítok bármit is, ugyanott lennék, mert kp-ba eladni valamit nem semmi, főként itt a PH-n. Semmiképpen nem fogom eladni ezalatt az ár alatt, ezért ha komoly a szándékod szerintem add el a rammokat és beszélhetünk a bizniszről. Nem kell sietned, mert nem tolonganak a Kp-s vevők
Köszi az érdeklődést, hajrá a rammokkal. -
Parsifal2
tag
-
Parsifal2
tag
-
Parsifal2
tag
-
Parsifal2
tag
jÓ REGGELT........
-
Parsifal2
tag
Esti
-
Parsifal2
tag
Köszi
-
x.geo
aktív tag
up a notinak, baromi jó
-
Parsifal2
tag
-
Parsifal2
tag
-
Goore
csendes tag
hi
beszámítani beszámítasz? a notebook érdekelne -
Parsifal2
tag
Jó reggelt!
-
Parsifal2
tag
Lefekvés elött.........
-
Parsifal2
tag
A következő cuccoktól kell megválnom (nem minden áron). Árulom őket, nem ajándékba adom.
Akkor hát:
Toshiba M30X Satellite. Olasz klaviatúra, Olasz szoftverek(bontatlan). Októberig garis még. Kifogástalan állapot, aksi dvd-nél bír 3,5 órát.
Részletek
CPU: Mobile Intel Pentium M, 1500Mhz/ 2Mb L2
RAM: 333Mhz Samsung 2*512 Mb
Alaplap lapka: Intel Montara GM+i855GME
VGA: ATI Mobility Radeon 9700 (van integrált is az alaplapon)
HDD: Toshiba 40 Gb
Optikai: Matshita DVD-RAM (Panasonic) DVD+RW/DVD-RW/DVD RAM
3*USB, PCMCIA, Wlan, WIFI, Lan, Card Reader....
Ára: 225 E Ft.
APC Back UPS 1500 RS
Vadi új, én bontottam ki. Adok rá 3 hónap garit. Igazi profi szünetmentes. Szoftverekkel, dobozában. 6 db. szünetmentes aljzat, 2 db. csak ''tüske'' védelem, Fax-modem, Wlan védelem. 400W tápnál 190W állandót 50 percig biztosit.
Ára: 80 E Ft. (bolti ára jelenleg 100K körül mozog)
APC Back-UPS 650 MI
1 éves, alig használt. Szoftverekkel, dobozában. 4 szünetmentes, 2 tüske.
Aksiját elcsesztem, nulla.
Ára: 0 aksival 15 K, használt pár perces aksival 16,5 K, új aksival 18K
A notihoz van pár cuccom, ezek csak a noti eladása esetén vihetők.
Logitech rádiós egér, 2 hónapos garis
Ára: 3,5 K
Akkor hajrá.....
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 11T Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- !FELVÁSÁRLÁS! RTX 4090 KORREKT ÁRON AZONNAL
- GAMER PC - RYZEN 5 5500 / ASUS RTX 2060 / AORUS 16GB DDR4 / 512GB SSD / 500GB HDD
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged