- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Valami új érkezik november 5-én. (Egy vékony Motorola)
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- OneOdio Focus A6 – Bluetooth 6-ot olcsón
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
Új hozzászólás Aktív témák
-
ada19
senior tag
Nagyszerű, köszönöm a gyors és mindenre kiterjedő választ
Természetesen megvárom, úgy néz ki a Senorgtól lesz (elvileg csak annyi ideig lesz kibontva amíg megnézzük hogy beindul-e). Alapból 533-as DDR-II van benne, szóval a másik is ilyen lesz. Remélem tényleg Kingston van ebben is, az lenne a legjobb -
ada19
senior tag
Üdv! Úgy néz ki pár napon belül szert teszek egy ASUS A8He gépre, de alapból csak 512 RAM van benne (DDR-II, 533Mhz). Bővíteni szeretném 1GB-ra, a kérdéseim a következők lennének ezzel kapcs.:
* Kingston 512-es ramot néztem ki. Van-e esély arra hogy nem megy a gyárilag benne lévővel? Ált. milyen márkájú ramokat használ az ASUS?
* Mennyire számít az hogy az időzítés esetleg különböző a beépített és az új ramnál? (Nem vagyok teljesen képben ezzel, lehet notiknál nagyjából egységes és nincs is gond vele)
* ASUS-nál ugrik-e a garancia ha én teszem bele a ramot? (Hallottam már sokféle márkáról hogy valakik azt írták hogy csak szervíz által bővíthető - persze lehet csak urban legend az egész)
Első körben ennyi
A válaszokért mély tiszteletem jár. Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- ÓRIÁSI AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- 151 - Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5-12450HX, RTX 4060
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3460, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest