Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Töltő már van a Galaxy S26 Ultrához
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
ada19
őstag
Nagyszerű, köszönöm a gyors és mindenre kiterjedő választ

Természetesen megvárom, úgy néz ki a Senorgtól lesz (elvileg csak annyi ideig lesz kibontva amíg megnézzük hogy beindul-e). Alapból 533-as DDR-II van benne, szóval a másik is ilyen lesz. Remélem tényleg Kingston van ebben is, az lenne a legjobb
-
ada19
őstag
Üdv! Úgy néz ki pár napon belül szert teszek egy ASUS A8He gépre, de alapból csak 512 RAM van benne (DDR-II, 533Mhz). Bővíteni szeretném 1GB-ra, a kérdéseim a következők lennének ezzel kapcs.:
* Kingston 512-es ramot néztem ki. Van-e esély arra hogy nem megy a gyárilag benne lévővel? Ált. milyen márkájú ramokat használ az ASUS?
* Mennyire számít az hogy az időzítés esetleg különböző a beépített és az új ramnál? (Nem vagyok teljesen képben ezzel, lehet notiknál nagyjából egységes és nincs is gond vele)
* ASUS-nál ugrik-e a garancia ha én teszem bele a ramot? (Hallottam már sokféle márkáról hogy valakik azt írták hogy csak szervíz által bővíthető - persze lehet csak urban legend az egész)
Első körben ennyi
A válaszokért mély tiszteletem jár. Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- HP G5 DisplayLink 4K USB-C - Dell WD19TBS USB-C Thunderbolt dokkoló
- Dell WD19S USB-C Dokkoló állomás K20A001,180W Adapterrel,számla,garancia!10+ db
- TÖBB DARAB ELÉRHETŐ!!! HP USB-C Dock G2 univerzális üzleti dokkoló
- REFURBISHED és ÚJ - DELL Thunderbolt Dock WD22TB4 (210-BDTD)
- 15.6 Matt kijelző (1366X768) 30 pin
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3828
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 4500 / 16GB DDR4 / RX 6600 8GB / 512GB SSD!
- Apple iPhone 15 Pro Max 256 GB Natural Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 (5TW10AA) - 3x4K felbontás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Pyttawrx