- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Android szakmai topik
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
Új hozzászólás Aktív témák
-
cyber86
őstag
válasz
Thunderzolee #15102 üzenetére
Rendben. Köszönöm a segítséget
-
cyber86
őstag
Sziasztok. Nem tudom, hogy jó helyen járok-e. Olyan problémám lenne, hogy bedöglött a hűtő ventilátor a laptopba és az volna a kérdésem, hogy honnan lenne érdemes beszerezni, mert egy itteni boltba kb 13-14e ft-ba kerülne. Belinkeltem a laptopot és a ventillátort képként.
A választ előre is köszönöm. -
cyber86
őstag
Sziasztok. Egy olyan problémába ütköztem, hogy vettem 2x2 gb ramot a gépbe amit lát biosba de win betöltés közbe lefagy a gép. A biosba van memtest és ha bent van mind a 2 memória akkor azt írja, hogy hibás de ha egyesével tesztelem őket akkor hibátlanok és mind a 2 modul hibátlan, mert bootol rendesen mind a 2-be a gép. [kép] [kép] A 2. képen van a gép adatai.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo 100, 300, B50 egyes típusaihoz való utángyártott szűz akku eladó, csere!
- CSL50/CSL52 LA-E801P Rev: 1.0 laptop motherboard
- Dell D3100 USB 3.0 Ultra HD Triple Video Dokkoló Állomás
- Dell Precision Graphics Card Nvidia Quadro P3000 N17E-Q1-A 6GB GDDR5 gyári szám: NYM27
- Lenovo Thinkpad USB-C dokkoló
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest