- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen GPS-t vegyek?
- Google Pixel topik
- Magyarított Android alkalmazások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
rnrn
aktív tag
Sziasztok, a notim alaplapján ez egyik híd már nem rögzül tökéletesen, így eladom a sz.gépet alktrésznek, darabonkét (vagy egyben).
A masina 2005-ös és kiszolgált bennünket 6 éven át. Végül is jó vétel volt... Albacomp Activa Business Pentium M 1,73. Egyszóval hamarosan tételesen kiírom az alkatrészek paramétereit, de addig is akit érdekelnek esetleg, priviben már előre jelentkezhet...
("új" winchester -- 2007/2008 - 160 GB; 2x1 gb RAM; bill, pcmcia wan-kari; tötő, akku, CD-panel, alaplapi wlan kari, proci + hűtő, DVD RW meghajtó, stb.)
Hamarosan feldobom a cuccokat konkrét paraméterekkel, de még egyszer, ha érdekel v.kit, privben nyugodtan keressen meg...
Kösz! -
rnrn
aktív tag
Sziasztok!
Én Vista miatt Pentium M740-ről váltanék (ha megéri) M780-ra, de fogalmam sincs, hogy hol lehet ilyen procit venni. A chipset: Intel 915PM + ICH6-M.
Nem tudom azt sem, hogy Pentium M-en kívül kezel-e mást az alaplap.Légyszi, akinek nagyobb rálátása van, segítsen Nekem!
Köszi!
rnrn
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Háztartási gépek
- Kerékpársportok
- Sorozatok
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Synology NAS
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- További aktív témák...
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad P51s, P52s, T570, T580 eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- ÚJ Lenovo ThinkPad világítós MAGYAR billentyűzet X280 A285 X390 X395 L13 Yoga S2 5th S2 Yoga 5th X13
- Eladó gyári Dell laptop töltők és töltőfej átalakítók
- Dell WD19S / 180W adapter
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Xiaomi Redmi 10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF F15 FX506HM Gamer notebook - i5 11400H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD RTX 3060 6GB W10
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest