Hirdetés
- Honor 500-ak részletesen, minden színben
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
rnrn
aktív tag
Sziasztok, a notim alaplapján ez egyik híd már nem rögzül tökéletesen, így eladom a sz.gépet alktrésznek, darabonkét (vagy egyben).
A masina 2005-ös és kiszolgált bennünket 6 éven át. Végül is jó vétel volt... Albacomp Activa Business Pentium M 1,73. Egyszóval hamarosan tételesen kiírom az alkatrészek paramétereit, de addig is akit érdekelnek esetleg, priviben már előre jelentkezhet...
("új" winchester -- 2007/2008 - 160 GB; 2x1 gb RAM; bill, pcmcia wan-kari; tötő, akku, CD-panel, alaplapi wlan kari, proci + hűtő, DVD RW meghajtó, stb.)
Hamarosan feldobom a cuccokat konkrét paraméterekkel, de még egyszer, ha érdekel v.kit, privben nyugodtan keressen meg...
Kösz! -
rnrn
aktív tag
Sziasztok!
Én Vista miatt Pentium M740-ről váltanék (ha megéri) M780-ra, de fogalmam sincs, hogy hol lehet ilyen procit venni. A chipset: Intel 915PM + ICH6-M.
Nem tudom azt sem, hogy Pentium M-en kívül kezel-e mást az alaplap.Légyszi, akinek nagyobb rálátása van, segítsen Nekem!
Köszi!
rnrn
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali informatikai kérdések órája
- CASIO órák kedvelők topicja!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Battlefield 6
- Honor 500-ak részletesen, minden színben
- Xbox Series X|S
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- ÚJ Lenovo ThinkPad T16 Gen 4 - 16" WUXGA - Ultra 7 255U - 32GB - 1TB SSD - Win11 - 3 év garancia
- Apple iPhone 13 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 100% Akku
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10400 / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- Samsung Galaxy S24+ 256GB,Újszerű,Kabellel, 12 hónap garanciával
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 500+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Pyttawrx