- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Magisk
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
rnrn
aktív tag
Sziasztok, a notim alaplapján ez egyik híd már nem rögzül tökéletesen, így eladom a sz.gépet alktrésznek, darabonkét (vagy egyben).
A masina 2005-ös és kiszolgált bennünket 6 éven át. Végül is jó vétel volt... Albacomp Activa Business Pentium M 1,73. Egyszóval hamarosan tételesen kiírom az alkatrészek paramétereit, de addig is akit érdekelnek esetleg, priviben már előre jelentkezhet...
("új" winchester -- 2007/2008 - 160 GB; 2x1 gb RAM; bill, pcmcia wan-kari; tötő, akku, CD-panel, alaplapi wlan kari, proci + hűtő, DVD RW meghajtó, stb.)
Hamarosan feldobom a cuccokat konkrét paraméterekkel, de még egyszer, ha érdekel v.kit, privben nyugodtan keressen meg...
Kösz! -
rnrn
aktív tag
Sziasztok!
Én Vista miatt Pentium M740-ről váltanék (ha megéri) M780-ra, de fogalmam sincs, hogy hol lehet ilyen procit venni. A chipset: Intel 915PM + ICH6-M.
Nem tudom azt sem, hogy Pentium M-en kívül kezel-e mást az alaplap.Légyszi, akinek nagyobb rálátása van, segítsen Nekem!
Köszi!
rnrn
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- Mini-ITX
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Linux felhasználók OFF topikja
- Parfüm topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Goddess of Victory:Nikke
- Őszre feketét ölt a THEC64 Mini
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A32 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! (vapor chamberrel)
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- DELL Precision 5560 i7-11850H 16GB 512GB T1200 FHD+ 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natura Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3008, 97% Akksi
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest