- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További kavarás a Pixel 10-ek körül
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Magisk
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
SKyN3T_54
csendes tag
már tudom miért nem láttam az előzőt, mert első léptetésnél csak az 1050.hsz-ig tudtam léptetni, sooorrryy!!
-
SKyN3T_54
csendes tag
Nagyon szépen köszönöm a választ!
Rutinos fórumozó vagyok (igaz nem itt), de elfelejtettem hova postoltam a kérdésemet! Hétfőn megyek ramot intézni ezért biztosra akartam menni. -
SKyN3T_54
csendes tag
Sziasztok!
Van egy acer 4222-es laptopom és ha rendelek bele 2x1gb ddr2 667-es ramot akkor azok hiba mentesen fognak menni annak ellenére hogy nincsenek dualba válogatva?
- nem tudom ennek a ddr2-nél mekkore jelentősége van.. a mostani 512-eshez képest jelentős gyorsulást szeretnék!
Köszi előre is! -
SKyN3T_54
csendes tag
Van egy acer 4222-es laptopom és ha rendelek bele 2x1gb 667-es ramot akkor azok jól fognak menni annak ellenére hogy nincsenek dualba válogatva?
- nem tudom a dualnak ddr2-nél mekkore jelentősége van.. inkompatibilitási szempontból, mert azt szeretném elkerülni hogy memória hibák legyenek, vagy egyáltalán csak egyik modullal működjön!
(a mostani 512-533-ashoz képest jelentős gyorsulást szeretnék! )
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mit tehetsz jogilag, ha átvertek, megkárosítottak a Hardveraprón?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Windows 11
- Milyen egeret válasszak?
- ASUS routerek
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- E-book olvasók
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Lalikiraly: SÜNI energiaital.
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA MSI 650W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest