- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- iPhone topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Google Pixel topik
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android szakmai topik
- Kicsomagolták a Vivo X Fold 5-öt (videó és fotók)
Új hozzászólás Aktív témák
-
vargagy21
csendes újonc
Igen ebben igazad van, de én se embereket inzultálni jöttem ide vasárnap reggel.
De én megkaptam egyből.
Tegyük félre ki milyen stílusban írt.
Engem az érdekelne, hogy ki-hogy látja azt a dolgot, hogy egy alacsony alapórajelű processzor több mag több szállal esetleg jobb, mint egy magasabb alapórajelű processzor kevesebb maggal, kevesebb szállal és kisebb turbo tartománnyal?Nálam ez olyan, mint amikor egy 2.0T Skoda RS Octáviát felhúznak 400 lóerőre és akkor inkább egy V8-as 5.0 köbcentis autóban gondolkozik az ember, az időtállóság, megbízhatóság, stb...miatt.
Lehet egyszerű és buta gondolkodás, de a vélemények érdekelnek erről...
(Egyébként Te legalább normálisan, nem sértően válaszoltál, Köszönöm)
-
vargagy21
csendes újonc
Igen, köszönöm túl vagyok rajta. Személyes tapasztalatokat szeretnék kérni itt, pl. feljebb már egy tag vett 8250U-s laptopot. Az, hogy én nem regisztráltam másfél éve és nem szóltam még 15.000-szer valamihez, azért szerintem nem kell megkövezni, sőt nálam ez nem jelent semmit. És ha olvastad, számomra fontos kérdést fikázott előtte az illető, engedd már meg, hogy a szintjén válaszoljak neki. Köszönöm! Peace
-
vargagy21
csendes újonc
válasz
Thunderzolee #13338 üzenetére
Nyilván a semmit érő kérdésemnek nem Te vagy a célközönsége...aki se tudja, hogy 2 mag-4szál i5-i7 7.generációban kb. 10 azonos szintű laptop proci van. Szóval szerintem a nagyokos semmit érő válaszaidat tartogasd a gyakori kérdésekre
-
vargagy21
csendes újonc
i5, vagy i7 laptopról beszélünk...2 mag 4 szál. Szerintetek a magasabb órajelű a jobb, vagy a nagyon alacsony és turboval magasra felspirázott??? Köszi!
7. generációs és 8. generáció között vacilálok, de nem annyira szimpatikus az 1.6 GHz és turboval 3.4 (8250U) -
vargagy21
csendes újonc
válasz
Kurzuh #13317 üzenetére
Szia! Én is ilyen laptopot néztem és nekem van itthon 4GB DDR4 2133-as memóriám. Ha minden igaz, akkor holnap az Acer Shopban mindenre megkapom a választ, mert ezek engem is érdekelnek. M2-es SSD-nek kb. 4 féle foglalat típusa van, de azt is megkérdezem, bár én utálom az M2-t mert melegszik. Holnap írok...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 R9 5900X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest