Hirdetés
- Derült égből villámcsapás: vége a Ford elektromos kalandjának
- Januártól igényelhető a kiskorúak tartalomvédelme a mobilszolgáltatóknál
- Korai iOS árulkodik arról, milyen eszközök várhatók az Apple-től a közeljövőben
- Névlegesen nyer üzemidőcsatát a Honor új szériája
- Decembertől kapható itthon a Baseus Inspire szériája
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iOS alkalmazások
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tim82
félisten
válasz
vargagy21
üzenetére
Személyes tapasztalatokat szeretnék kérni itt, pl. feljebb már egy tag vett 8250U-s laptopot.
Ebből hogyan következik az, hogy akkor a 8250U generációjában lévő más CPU-król is első kézből, használatból szerzett tapasztalata van, tehát össze tudja vetni, hogy valóban melyik a jobb a 10-15, nagyjából egy szintre pozicionált, egy generációban lévő, ugyanúgy U-s (tehát ultraalacsony fogyasztású és órajelű) procivariánsból?
Az, hogy én nem regisztráltam másfél éve és nem szóltam még 15.000-szer valamihez, azért szerintem nem kell megkövezni, sőt nálam ez nem jelent semmit.
Ööö, pont arra céloztam, hogy betaláltad azt az embert, aki hozzászólás-szaporítás helyett segítőkész és hasznos tevékenységet folytat, ha akár csak ebben a topikban visszaolvasol. Abban amúgy tökéletesen egyetértünk, hogy önmagában a regisztráció óta eltelt idő és hozzászólás-szám semmit sem jelent.
És ha olvastad, számomra fontos kérdést fikázott előtte az illető, engedd már meg, hogy a szintjén válaszoljak neki.
Én biztosan nem írtam olyasmit, hogy megtiltanék bármit, de kérlek, engedd már meg
, hogy megjegyezzem, hogy az ő megjegyzése kifejezetten a kérdésedre vonatkozik - valóban kifejezhette volna kedvesebben, de valóban nem sikerült a kérdésed egészen összeszedettre -, te viszont személyeskedni kezdtél vele szemben. Félreértés ne essék, nem letámadni akarlak, megértem, hogy bántó volt, szerencsétlenül sült el az egész szituáció. Peace.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- Kuponkunyeráló
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- sziku69: Szólánc.
- Projektor topic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Derült égből villámcsapás: vége a Ford elektromos kalandjának
- PlayStation 4
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- További aktív témák...
- Dell WD19TBS USB-C Thunderbolt dokkoló + 180W tápegység
- Dell WD19S USB-C Dokkoló állomás K20A001,180W Adapterrel,számla,garancia!10+ db
- 10 db DELL K17A dokoló - USB C - Nagyobb tétel rendelhető
- Deltaco laptophűtő 5x140mm 17.3-as méretig,alig használt,garis.
- Eredeti Lenovo 90W szögleges laptop táp + kerek átalakító egyben eladó
- Apple iPhone XR 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro 512GB,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3896, 95% Akkumulátor
- Apple iPhone 13 / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:100%
- AKCIÓ! Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
, hogy megjegyezzem, hogy az ő megjegyzése kifejezetten a kérdésedre vonatkozik - valóban kifejezhette volna kedvesebben, de valóban nem sikerült a kérdésed egészen összeszedettre -, te viszont személyeskedni kezdtél vele szemben. Félreértés ne essék, nem letámadni akarlak, megértem, hogy bántó volt, szerencsétlenül sült el az egész szituáció. Peace.
Pyttawrx