- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
fap333
aktív tag
válasz
Thunderzolee #13211 üzenetére
Nagyon köszönöm az infót, így legalább van egy kiindulási alapom.
Viszont a google kidobott néhány orosz fórumot, ahol olyasmit is ki tudtam silabizálni, hogy T9xx procival is működhet. Lehet, hogy összeszorítom a fogamat, és bepróbálkozok egy T9300zal, hátha működik. Memóriából pedig most 1db 2gb-os modul van benne, nem lehet, hogy akkor a 2x2-t is vinné? -
fap333
aktív tag
Helló!
Van egy régi laptopom: asus F5RL.
A kérdésem az lenne, hogy megtudná valaki mondani, hogy melyik a leggyorsabb proci amit bele lehet tenni, illetve, maximum mennyi memóriát tud kezelni?
Feltettem rá egy win10-et, és hát megyeget, de egy kicsit lassú...
Ugyanezt a kérdést feltettem az ASUS supportnak is, akik az alábbi választ adták:
Sajnos, mivel a készülék már régebbi, nem áll rendelkezésünkre lista a támogatott processzorokról. Megértését kérjük, és köszönjük!
Remélem tudtok segíteni, hogy ne vegyek meg nem kompatibilis procit.
Előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight- 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,MS3435
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2048, 96% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest