Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- iPhone topik
- Mobil flották
- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
- Yettel topik
- Fotók, videók mobillal
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One mobilszolgáltatások
- Poco F7
PROHARDVER! témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
DrTropex
csendes tag
Sziasztok
Segítséget szeretnék kérni. Van egy Lenovo Y50-70 laptopom. 1 tera, i7, 4gb ram.
A gondom az hogy most lett 5 éves, és a merevlemez nagyon a végét járja. Kb 1.5 évig egyáltalán nem volt használva.
Szeretnék bele tenni egy Ssd-t. Illetve idővel majd ramot. Jelenleg nem tudom anyagilag megengedni magamnak hogy beadjam szervizbe, és majd jövök érte. Szeretném én megvenni az ssd-t, és a ramot is majd később. Ebben kérnék segítséget, mit kell néznem ahoz hogy az ssd jó-e hozzá? Sajnos ebben cserélni kell nem lehet mellé helyezni, mert nincs beepitett cd olvasó.
Illetve ugyan ez lenne a kérdés a ramnál.
Új hozzászólás Aktív témák
Topikgazda
Aktív témák
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- E-roller topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- BestBuy ruhás topik
- Xbox Series X|S
- Óra topik
- TCL LCD és LED TV-k
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Mégis marad a Windows 10 ingyenes frissítése
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest