- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Note10 és Note10+ duplateszt
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- További kavarás a Pixel 10-ek körül
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
rendzso
tag
válasz
Thunderzolee #10758 üzenetére
Köszönöm a választ!
Az MX4-es is jó választás lehet? Ahogy nézem párszáz forint a különbség csak árban.
-
rendzso
tag
Üdv!
Adott egy Lenovo z570-es gép a családban, aminek a hűtése már eléggé
szarrossz. Elég régóta van már használatban, ezért gondolom egy tisztítás ráférne. E közbe pedig gondoltam megejteni egy újrapasztázást is. Ehhez kérnék egy kis segítséget. Először is, hogy milyen pasztát vegyek hozzá? És ezt hol tudnám beszerezni? Illetve hogy a gondolom kiszáradt előzőt milyen anyaggal szabad lemosni a cpu/gpu-ról?
Procihoz és videochiphez ugyanolyan paszta jó?
Illetve ha már neki állok úgyis, akkor a sajátomon is megcsinálnám ugyanezt a műveletet. Lenovo g580. Ahhoz szintén jó ugyanaz a paszta? Ehhez a két géphez milyen mennyiségre lehet szükségem?
Elnézést a sok kérdésért.
Szerk.: Mondjuk a g580-on lehet nem. Azzal még nincs baj. meg garis is. :SElőre is köszönöm!
Üdv
Rendzsó -
rendzso
tag
válasz
Dell XPS #10717 üzenetére
Köszönöm a segítséget!
Pontos tipusra ezt tudom mondani:
lenovog580ambrtci32348m4g1tbrhu ez van a dobozára írva.
model name: 20150
serial number: CB21023520Ezek közül nem tudom melyik segíthet. Találtam még egy i7 3520M et is. elvileg 35os tdpvel ez is. Az általad is jónak tartott i5-öt 20 ért, az i7-et 26ért árulják. Nem tudom ennyi pénzt megér-e ez az újítás. Hiszen az i7 is csak 2 magos. De ha számottevő a gyorsulás belevágok. Mit gondolsz erről?
Előre is köszi!
-
rendzso
tag
Sziasztok!
Van nekem egy Lenovo G580-as laptopom, jelenleg i3 2348m procival. Ha minden igaz Socket G2 foglalattal, és 35W TDP-vel. Elkezdett motoszkálni a fejemben egy javítás lehetősége. Chipset: Intel HM76 (HM75 ready)(G480/G580/G780) Aprón találtam is hozzá egy két apróságot.
Név szerint: i5 2540m , i5 2450m, illetve i5 3320m és i5 3230m.
Az első kettő az elméletileg belemegy, tdp-jük is ugyanannyi mint az én i3-asomnak. Az utolsó kettő tdp-je is ugyanannyi, és ha jól láttam akkor a foglalat is megfelelő. i7 között is találtam hasonló tdp-st, de attól tartok, hogy attól még kevés lenne neki a hűtésem.
Ezek közül szerintetek melyik lehet a jó?Előre is köszönöm a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Linux Mint
- Robogó, kismotor
- Apple MacBook
- Steam topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen monitort vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Tőzsde és gazdaság
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF F15 FX506HM Gamer notebook - i5 11400H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD RTX 3060 6GB W10
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest