- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Magisk
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Kicsomagolták a Vivo X Fold 5-öt (videó és fotók)
Új hozzászólás Aktív témák
-
flymi
addikt
Szuper! Csupa jó hír.
Eddig indítás után átlag 10 perccel a hűtőventi eszeveszett pörgésbe kezdett mindig és utána abba sem hagyta, hiába volt alatta a laptop hűtő. Most meg már megy vagy fél órája biztos, de meg se nyikkan, a hang kábé a nulla felé konvergál.
Pár kiegészítő programot kell még leszedni és újra teljes értékűen használható.
Remélem párom elégedett lesz a 15-16mp-es boot idővel. -
flymi
addikt
Üdv!
Nos sikerült a cserebere. SSD ment a HDD helyére, a HHD beépítő kerettel az ODD helyére, az ODD-ből meg külső lett egy Icy Box segítségével.
A kérdés viszont adja magát. A HDD alatt nincs szellőző nyílás a burkolaton. Elképzelhető, hogy sokkal jobban fog melegedni?
Vagy fáradjak át ezzel a kérdéssel a házi barkács, gányolás topic-ba?
Megmondom őszintén, nem szívesen vagdalnám meg a gépházat. Csak mert nem is az enyém, hanem a páromé a lapos. Hang az kábé nullával egyenlő, majd ha tettem fel rá Aida-t és/vagy HDS-t, majd kiderülnek a hőfokok... Most indítottam el nagyjából 10-15 perce. -
flymi
addikt
Igen, integrált.
Tehát VGA bővítésre nincs lehetőség?Csak mert attól, hogy van integrált, nem zárja ki, hogy jobbat lehessen beletenni. Vagy ez nem úgy van, mint asztali PC-nél? Na ezért sem szeretem a laposokat...
SSD után egy erősebb i7 procival nem lennék ezek szerint annyival előrébb, mint amennyivel többe kerül. -
flymi
addikt
válasz
Thunderzolee #12309 üzenetére
Azt hol tudom megnézni, hogy milyen videokártya van benne (ha van), valamint hogy bővíthető-e és mivel?
Elvileg EZEK a paraméterek, csak a HDD 320 helyett 500-as... -
flymi
addikt
Üdv!
HP G62 450SL i3 350M prociját cserélném.
Ezek az alternatívák elvileg. i7-ben gondolkodom, szeptemberben vagy október elején lenne aktuális.
Milyen árakra számíthatok? Találni egyáltalán újat ezekből, esetleg érdemes inkább használtat nézni?
Előre is kösz a válaszokat!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BAZÁR Laptop Notebook billentyűzet BILL használt és új 1hét garancia POSTA ON
- ÚJ Lenovo ThinkPad világítós MAGYAR billentyűzet X280 A285 X390 X395 L13 Yoga S2 5th S2 Yoga 5th X13
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- Eladó gyári Lenovo laptop töltők és töltőfej átalakítók
- Asus ROG Strix Scar 2 704GV Alkatrésznek!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900XTX 24GB be quiet! SB802 1000W
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest