Hirdetés
- Yettel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- iPhone topik
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Fotók, videók mobillal
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
Új hozzászólás Aktív témák
-
flymi
addikt
Szuper! Csupa jó hír.
Eddig indítás után átlag 10 perccel a hűtőventi eszeveszett pörgésbe kezdett mindig és utána abba sem hagyta, hiába volt alatta a laptop hűtő. Most meg már megy vagy fél órája biztos, de meg se nyikkan, a hang kábé a nulla felé konvergál.
Pár kiegészítő programot kell még leszedni és újra teljes értékűen használható.
Remélem párom elégedett lesz a 15-16mp-es boot idővel.

-
flymi
addikt
Üdv!
Nos sikerült a cserebere. SSD ment a HDD helyére, a HHD beépítő kerettel az ODD helyére, az ODD-ből meg külső lett egy Icy Box segítségével.
A kérdés viszont adja magát. A HDD alatt nincs szellőző nyílás a burkolaton. Elképzelhető, hogy sokkal jobban fog melegedni?
Vagy fáradjak át ezzel a kérdéssel a házi barkács, gányolás topic-ba?
Megmondom őszintén, nem szívesen vagdalnám meg a gépházat. Csak mert nem is az enyém, hanem a páromé a lapos. Hang az kábé nullával egyenlő, majd ha tettem fel rá Aida-t és/vagy HDS-t, majd kiderülnek a hőfokok... Most indítottam el nagyjából 10-15 perce. -
flymi
addikt

Igen, integrált.
Tehát VGA bővítésre nincs lehetőség?
Csak mert attól, hogy van integrált, nem zárja ki, hogy jobbat lehessen beletenni. Vagy ez nem úgy van, mint asztali PC-nél? Na ezért sem szeretem a laposokat... 
SSD után egy erősebb i7 procival nem lennék ezek szerint annyival előrébb, mint amennyivel többe kerül. -
flymi
addikt
válasz
Thunderzolee
üzenetére

Azt hol tudom megnézni, hogy milyen videokártya van benne (ha van), valamint hogy bővíthető-e és mivel?
Elvileg EZEK a paraméterek, csak a HDD 320 helyett 500-as... -
flymi
addikt
Üdv!
HP G62 450SL i3 350M prociját cserélném.
Ezek az alternatívák elvileg. i7-ben gondolkodom, szeptemberben vagy október elején lenne aktuális.
Milyen árakra számíthatok? Találni egyáltalán újat ezekből, esetleg érdemes inkább használtat nézni?
Előre is kösz a válaszokat!
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Google Chrome
- Yettel topik
- Nem YU7 mindenkinek: nem győz elég villanyautót gyártani a Xiaomi
- Házimozi belépő szinten
- Elemlámpa, zseblámpa
- iPhone-t használók OFF topikja
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- PlayStation 5
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3320, 100% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen,MS3634,100% Akkumulátor
- ÚJ HP OmniBook Ultra Flip 14"OLED 2,8 K 120Hz - Ultra 7 256V - 16GB - 1TB - 2,5 év gari - MAGYAR
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ProBook 450 G5 - i3-7GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Csak mert attól, hogy van integrált, nem zárja ki, hogy jobbat lehessen beletenni. Vagy ez nem úgy van, mint asztali PC-nél? Na ezért sem szeretem a laposokat... 
Pyttawrx