- Képen az iPhone 17 Pro kétféle akkumulátora
- Mobil flották
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- Yettel topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rigormortiis
veterán
válasz
Pyttawrx #15489 üzenetére
Pontosan ugyan olyan, 4 gigás sk hynix ddr4 ramot tettem bele, mint ami benne volt (a cikkszám is stimmel). Annyi történik most bekapcsolás után, hogy a dell logó bejön és alatta "homokórázik", illetve első indításnál bejött egy képernyő, hogy megváltozott a ram mérete, ezt continue-val nyugtáztam.
-
Rigormortiis
veterán
Betettem a gépbe még egy 4 gigás ram modult, azóta nem bootol be. Mit cseszhettem el? 😅
-
Rigormortiis
veterán
Azt hol tudom megnézni, hogy milyen ram van a gépben (pl ddr4)? 4 gb van csak benne, és legalább még egyszer ennyit szeretnék bele tenni.
-
Rigormortiis
veterán
Sziasztok! Tettem az Inspiron 15ömbe egy ssd-t a dvd helyére, és be szeretném állítani, hogy erről bootoljon a gép a hdd helyett (klónoztam a hdd-t az ssd-re), de sehol nem találom a biosban, hogy hol lehetne bootsorrendet állítani. Mit nézek be? Nem tudom, számít-e, de be van kapcsolva a secure boot opció és az uefi alapértelmezésben.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen légkondit a lakásba?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Elemlámpa, zseblámpa
- Ilyen lesz a Gothic Remake
- Képen az iPhone 17 Pro kétféle akkumulátora
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Akciókamerák
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- Dell 19.5V 9.23A 7.4x5.0mm 180W gyári adapter (HA180PM180)
- Lenovo 100, 300, B50 egyes típusaihoz való utángyártott szűz akku eladó, csere!
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- Eredeti Lenovo külső akkumulátor eladó: T470 / T480 / T570 / T580 / L470 / L480 / L570 / L580 / P51s
- Bellroy Laptop Caddy 14 Black
- LG 55B3 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- Apple iPhone 13 Mini / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 84% akku
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest