- Képen az iPhone 17 Pro kétféle akkumulátora
- Mobil flották
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- Yettel topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
pengwin
addikt
válasz
w.miki #12915 üzenetére
Ha még nem tetted meg akkor előbb a merevlemezt cseréld ki SSD-re, sokkal többet fog dobni a sebességen mint egy új CPU.
5750Z-ben cseréltem már merevlemezt, Macrium Reflect-tel simán lehet klónozni úgy a tartalmát, hogy fel sem tűnik a gépnek az alkatrészcsere.(#12914) zarayg
Köszönöm szépen a segítséget! -
pengwin
addikt
Szervusztok!
Adott egy főleg szftverfejlesztésre és multimédiára használt Dell Latitude E6440, amiben a mostani 1*4GB RAM-ot ki szeretném cserélni 2*8GB-ra (ennyit kezel maximum).
Tudom, hogy 1600MHz-es DDR3L SO-DIMM modulok kellenek bele, viszont úgy tudom a Dellek eléggé finnyásak RAM terén.A kérdéseim:
1. Vegyek meg nyugodtan bármilyen RAM-ot ami megfelel a fenti technikai paramétereknek, vagy olyan RAM-ot kell vadásszak, ami kifejezetten ilyen gépbe való?
2. Később esetleg processzort is cserélnék a gépben (i5-4210M vagy 4200M van benne). Ugye azonos TDP-jű négymagos i7 mehet bele? (ha jól tudom lehetett ilyen CPU-val kapni)
Előre is köszönöm a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- Gaming notebook topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Battlefield 6
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Filmvilág
- Vezetékes FEJhallgatók
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Elemlámpa, zseblámpa
- További aktív témák...
- HP EliteBook 830 G8 i5-1135G7 16GB 256GB 1 év garancia
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Apple iPhone 14Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest